Kazak/kalin gomlek ariyorum

Bir de bunlar vardı canım sanırım senin istediğin bunlardan, Tam kışlık.. gece gece senin için çektim koydum :)
Umarım beğenirsin..

AA sımdı gördüm Mesajı bıldırım gelmedı :) çok teşekkür ederim.. Alttakı iki Gömleği beğendim aslında , dün bir arkadaştan lacivert Gömlek ayırttım, boyunu ölçecekti olursa onu alacağım, ama şu kırmızılı olanı da çok beğendim fiyatı nedir??

Pek kozmetik kullanmiyorum canim ama aldigim birkac parca vardi. Bir gostereyim istersen.

Canım kırmızı gömleği inan hiç giymedim, maviyi iki defa giydim ama.. Bir de ilk fotodakiler flormar marka, Krem rengi ruj 10 Tl diğer ikisi 5 Tl, Avon far da biraz kullanılmış olduğu için 8 Tl. Flormar farın sadece açık rengini kullandım diğerlerini kullanmadım. Bir de bu renkli kazak varmış ilgini çekerse bu da Rodi marka 10 Tl

Bir de bu varmış canım takst taksit yolladım ama dolaba baktıkça yeni şeyler çıkıyor :) bu da 7 Tl :)

Cok teşekkür ederim :))
Tamamdır ben düşünürsem size dönüş yapacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…