- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Önce valizi boşaltmam lazım canım telefonum şarj olsun hemen çekip göndericem :)Pekala beklıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce valizi boşaltmam lazım canım telefonum şarj olsun hemen çekip göndericem :)Pekala beklıyorum :)
Okey hıc sorun degıl :)Önce valizi boşaltmam lazım canım telefonum şarj olsun hemen çekip göndericem :)
Bol durmaz cnm 15 tl bkez gyldiKırmızılı sıyahlı olan
rica ederim :)Baktım aradığım tarz bulamadım teşekkür ederım :)
Bu da Hoşmus teşekkürler :)canim bendede bu var 15 TL. Kıslık iki kat kumasi![]()
Teşekkürler :)Bol durmaz cnm 15 tl bkez gyldi
Ilgınıze teşekkür ederım :) aradığım tarz degıller sağ olun :)
Gömleklere bakabılırım :)canım yukardakiler standart hepsi 1 tl gömlekleri de yüklüyorum şimdi
Yalnız bunlar normal kumaş sanırım ben kalın kase tarzında arıyorum
normal kumaş kalınlıgında canım bunlar ceket içine kullanılabilirYalnız bunlar normal kumaş sanırım ben kalın kase tarzında arıyorum
Beni kalın arıyorum Başlıkta belırttıgım gıbı :) çok sağ olunnormal kumaş kalınlıgında canım bunlar ceket içine kullanılabilir
7. Sıradakı gomlegın fıyatı nedır kumaşı kalın kase gıbı mı ? :)Eki Görüntüle 1351915 Eki Görüntüle 1351923 Eki Görüntüle 1351924 Eki Görüntüle 1351925 Eki Görüntüle 1351927 Eki Görüntüle 1351929 Eki Görüntüle 1351930 Eki Görüntüle 1351932 Eki Görüntüle 1351936 Eki Görüntüle 1351937
Bunlar canım :)
Bazıları soluk gibi çıkmış kesinlikle solma yok