- 17 Mart 2012
- 5.709
- 1.642
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Teşekkür ederım :) ılk sıradakının fıyatını ogrenebılır mıyımEki Görüntüle 1351752 bordo delikli kazak..
Eki Görüntüle 1351755 rver island arkası şifon tarz kazak...
Eki Görüntüle 1351761 miss poem yünlü krem süveter ..
Eki Görüntüle 1351762 bu penye ama siyah gizli vatkalı ve pullu şık bir alternatifEki Görüntüle 1351767 Eki Görüntüle 1351768 Eki Görüntüle 1351757 sempre 2'li takım..şık veyünlü...
bordo delikli kazak hiç giyilmedi..10tleğer mango kazağı soruyorsanız oda 10tl..Teşekkür ederım :) ılk sıradakının fıyatını ogrenebılır mıyım
Teşekkür ederım ben daha sade bıseyler bakıyorum :) çok sagolunEki Görüntüle 1351750
Eki Görüntüle 1351753 Eki Görüntüle 1351758 Eki Görüntüle 1351763
bu da gomlegim ama kalin degil :)))))
Gomlek kislik batan kumastan degil hani polar gibi yumusak oluyor ya oyle bende 48 kiloyum guzel duruyir dar paca kotun ustunde dokumlu ama beli oturuyor , hirkayi biliyorsun zaten. Sondaki hirka da o modele benziyor ama kumasi ikincisunden kalin .Ilk 2 sıradakılere bayıldım
Gömlek kalın mı kase gıbı mı kumaşı ve bol durur mu
Vee fıyatları nedır ? :))
Sonuncu hırkada güzelime fıyat ogrenebılır mıyım :)
Acık renk ıstemıyorum pek beyaz krem gıbı :) tamamdır bordo Aklımda Kalsın degerlendırecegımbordo delikli kazak hiç giyilmedi..10tleğer mango kazağı soruyorsanız oda 10tl..
Valla bılmem kı canım sana kalmış :) güzel bu fıyat verırsen ıkısını de dusunecegım :))Gomlek kislik batan kumastan degil hani polar gibi yumusak oluyor ya oyle bende 48 kiloyum guzel duruyir dar paca kotun ustunde dokumlu ama beli oturuyor , hirkayi biliyorsun zaten. Sondaki hirka da o modele benziyor ama kumasi ikincisunden kalin .
Kiz bilemedim ki ben hic birsey satmadim burda bedenlerimiz ayni diye cektim
Yari fiyata mi satiliyor genelde
trench ve baharlık yada mevsimlik montlarımda var...lacivert sıfır şişme montta var..mango çok şık bir kot montumda var..düşünürseniz görüşürüz..Acık renk ıstemıyorum pek beyaz krem gıbı :) tamamdır bordo Aklımda Kalsın degerlendırecegım
Mont ıhtıyacım yok teşekkürler :))trench ve baharlık yada mevsimlik montlarımda var...lacivert sıfır şişme montta var..mango çok şık bir kot montumda var..düşünürseniz görüşürüz..
Az giydim bunlari utusuz durusundan bile belli , yari fiyat olsun o zaman ne de olsa ikinci el , 30 35 tl uygun sanirim . Ay su mavi karpuz kollu da hediyem olsun hic giymedim inan ki tarzim degil giyersen onu da koyarim pakete , kiyamadim oyle atmaya tertemizValla bılmem kı canım sana kalmış :) güzel bu fıyat verırsen ıkısını de dusunecegım :))
Teşekkürler :) ben daha koyu bu de kazak olarak yünlü tarz bakıyorum çok sağ olunben de bunlar var :)
Ay ne kadar ıncesınız :) çok sağ olun renk çok hoş ama ben de kullanmıyorum o tarz pek çok teşekkür ederım :) tamamdır ben dusunecegım bır kaç model daha eklenırse bakayım sızınkılerı çok begendım gerı dönüş YaparımAz giydim bunlari utusuz durusundan bile belli , yari fiyat olsun o zaman ne de olsa ikinci el , 30 35 tl uygun sanirim . Ay su mavi karpuz kollu da hediyem olsun hic giymedim inan ki tarzim degil giyersen onu da koyarim pakete , kiyamadim oyle atmaya tertemiz
Ben de o rengi cok seviyorum ama model sikintiAy ne kadar ıncesınız :) çok sağ olun renk çok hoş ama ben de kullanmıyorum o tarz pek çok teşekkür ederım :) tamamdır ben dusunecegım bır kaç model daha eklenırse bakayım sızınkılerı çok begendım gerı dönüş Yaparım)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rrrr-donem-donem-yeniler-eklenecektir.782221/Mont ıhtıyacım yok teşekkürler :))
Hangi gmlegi soruysnzEkoselı Gömlek kalın kışlık Gömlek mı
Fıyatı nedır ve kendimi nasıl bol durur mu 50 kıloyum :)
Baktım aradığım tarz bulamadım teşekkür ederım :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rrrr-donem-donem-yeniler-eklenecektir.782221/
bir göz at istersen canım
Kırmızılı sıyahlı olanHangi gmlegi soruysnz
Pekala beklıyorum :)ben de var canım istedikleriniz bi kaç saat sonra atarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?