Kazak/kalin gomlek ariyorum

Ilk 2 sıradakılere bayıldım
Gömlek kalın mı kase gıbı mı kumaşı ve bol durur mu
Vee fıyatları nedır ? :))
Sonuncu hırkada güzelime fıyat ogrenebılır mıyım :)
Gomlek kislik batan kumastan degil hani polar gibi yumusak oluyor ya oyle bende 48 kiloyum guzel duruyir dar paca kotun ustunde dokumlu ama beli oturuyor , hirkayi biliyorsun zaten. Sondaki hirka da o modele benziyor ama kumasi ikincisunden kalin .
Kiz bilemedim ki ben hic birsey satmadim burda bedenlerimiz ayni diye cektim
Yari fiyata mi satiliyor genelde

Valla bılmem kı canım sana kalmış :) güzel bu fıyat verırsen ıkısını de dusunecegım :))

Acık renk ıstemıyorum pek beyaz krem gıbı :) tamamdır bordo Aklımda Kalsın degerlendırecegım
trench ve baharlık yada mevsimlik montlarımda var...lacivert sıfır şişme montta var..mango çok şık bir kot montumda var..düşünürseniz görüşürüz..

ben de bunlar var :)

Eklentiler

• IMG_4128.JPG
    116,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_4129.JPG
    124,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 96000-s1-dsc03221-541db3dddf2f5.JPG
    132,9 KB · Görüntüleme: 81
Valla bılmem kı canım sana kalmış :) güzel bu fıyat verırsen ıkısını de dusunecegım :))
Az giydim bunlari utusuz durusundan bile belli , yari fiyat olsun o zaman ne de olsa ikinci el , 30 35 tl uygun sanirim . Ay su mavi karpuz kollu da hediyem olsun hic giymedim inan ki tarzim degil giyersen onu da koyarim pakete , kiyamadim oyle atmaya tertemiz

Ay ne kadar ıncesınız :) çok sağ olun renk çok hoş ama ben de kullanmıyorum o tarz pek çok teşekkür ederım :) tamamdır ben dusunecegım bır kaç model daha eklenırse bakayım sızınkılerı çok begendım gerı dönüş Yaparım )

Ben de o rengi cok seviyorum ama model sikinti tamamdirrr ben tesekkur ederim gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…