Kazağımın Boğazını Kestim...

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.221
678
böyle bi kazağım vardı..ama yaka kısmına uyuz oluyodum gamyoncuiremsu çok kabarıktı yakası...

düşündüm başka birine vermeye kıyamadım çünkü bi arkadaşımdan hatıraydı ...

Boğazının dikişlerini söktüm ve içinden diktim sökük kısmını da böyle daha iyi mi oldu ne

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle çok daha iyi olmuş, eline sağlık. Bunu ben de yapıyorum, artık balıkçı yaka kazak giymekten gına geldi. Güle güle kullan yeni kazağını. a.s.

süper fikir vallaha.. masallah :)
icine gömlekte harika uymus, eline saglik, cok begendim..
sen kazagi gömlekle kombine edip dahada $Ik bir hale getirmissin..
o kazagin bogaziylada aslinda biseyler yapabilirsin :)

Aaaaa ben çok beğendim valla...Hele gömlekli hali süper olmuş....E bu yeni kazak sayılır artık,güle güle kullan,sırtında eskisin....Derler iyi mi kötümü bilemedim ama ben iyi niyetle söyledim:))))

Maşallah canım hem güzel hem marifetlisin genelde büyüklerimde yaparlardı bu işlemi(halada yapıyoruz) geriye kalan boğaz kısmıda direk ovunma bezi olarak kullanıyorlardı..Yemin olsun bu konuda oldukça işlevli tek tarafını dik eğerki yünün uygunsa yanlar zaten kendinden dikişli :)Nacizane bir fikir a.s.

pek iyi etmişsin Melan_choly, çok iyi fikir, benim de boğazı yüzünden çok haz etmediğim bi kazağım vardı , sağolasın a.s.

bacım sen dün o saatlerde kocana börek yapmıyomuydun ne marifetlisin ne arada bide boğaz katlettin maşallah

ben cok begendim ya.. güle güle kullan....gmleksiz bile cok hos durabilir....

söylemesen hayatta anlamam bogazını kestıgını iyi fikir çok hoş olmuş benımde var böyle kazaklar degerlendirim iyi fikir:eek:

Melan_choly ne maarifetlisin bacım sen
kazak süper olmus bende şimdi hepsinin yakasını kesecim :dilcikar:

gömlekle çok hoş durmuş. güle güle giy. iyi fikir ayrıca bu fikri çalıyorum heheh:)))

bencede daha hoş olmuş.. gömlekle daha şık...:)

canim ya cok tesekkurler , vallahi super olmus benim aklima gelmemisti
bosuna demezler akil akildan ustundur diye
bende yapicam kesinlikle

canım çok güzel olmuş eline sağlık. bende eşimin kazaklarına aynı işlemi yapıyorum :))

aaaaa cok namtıklı benimde bi cok bogazlı kazagım var ve artık giyemiyorum ve hepsini bende böyle yapacagım

X