Kaza..

ben çok merhametli bi insanım, inanın kendim hariç herkesin mutluluğunu düşünüyorum.. vicdanım el vermiyor. Ailemi düşünüyorum eş kişisinin bile yaşayacağı çöküşü düşünüp üzülüyorum ona, vicdan yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten yaşadıklarım çok zor, ama boşanmakta çok zor

Cok zor kirazcim, o yuzden gel bizi darla.

haklısınn canım, tabiki de böyle şeylere katlanacak halim yok. Çevremde bi kaç kişiyle paylaştım yaşadığım bazı şeyleri “sen bilirsin ama bi şans daha ver istersen sonuçta sadece sosyal medyadan konuşmuş” yanıtını aldım. Her evlilikte böyle şeyler olabiliyormuş hissi yarattılar bana. Aslında kocam beni seviyormuşta ben abartıyormuşum gibi.. ya hayatıma giren her insan böyle olursa, ya çok kınanırsam boşanınca gibi gibi kafamda bir sürü düşünce..
Ya sen etrafın ne dedigiyle mi yaşıyorsun senin konun komşun mu o adamla mi yaşıyor senin psikolojini kimse bilemez Kiraz

Yazık ya yazık kınayan kinansin sana akıl verenler konuşmuyorlar mi sanıyorsun bir konuşurlar iki konuşurlar herkes hayatına devam eder

Ne biliyorsun kötü biri olucağını belki çok iyi biri çıkıcak karşına

Yada illa erkek mi olmak zorunda kendin hayat yasiyamazmisin erkeksiz olmaz mi yani

Şimdi Kirazcım, senin ailenle bu aile hısım ya hani, her an namlu hasta babana anana da doğrulabilir. Bu bile yeterli gelmiyorsa hiç babam hasta ondan boşanamıyorum falan deme, gerçi onun da korkaklığına bahane olduğunu biliyorduk ama bari şu saatten sonra utan da öyle bahane koyma milletin önüne.

Kesinlikle erkeksiz olur tabi ki istemem bile uzun süre zaten.. çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden, bu eşimden istemiyorum korunuyorum şu an netleşene kadar her şey.

Sanırım yeni bir Mavera doğuyor G gunces

Ya ne dediğini bildiğin yok hem merhamet sahibiyim deyip erkeksiz olur deyip çocuk istediğini söyleyip boşanmak o kadar kolay değil eşimin çöküşü uzer deyip bu adamdan değil başka eşten bebk istiyorum diyorsun

Allah aşkına sen ne diyorsun

Sen bu adamdan yap bebek
Yoksa herkes seni kınar herkes seni konuşur

Eşini sevindir çocuk olması hakkı yazık

Yanı sen boşanamazsın hatta arka arkaya çocuk yap

Şimdi Kirazcım, senin ailenle bu aile hısım ya hani, her an namlu hasta babana anana da doğrulabilir. Bu bile yeterli gelmiyorsa hiç babam hasta ondan boşanamıyorum falan deme, gerçi onun da korkaklığına bahane olduğunu biliyorduk ama bari şu saatten sonra utan da öyle bahane koyma milletin önüne.
Cok saçma yerden girdin konuya, hısımlar ne beni tanır ne benim ailemi. Bizle alakası yok yani? Kayınpederimle alakalı bir konu. Kayınpederimin canını yakmak için çocuklarını da thdit ediyorlar tabi bi de bu var.

Cok saçma yerden girdin konuya, hısımlar ne beni tanır ne benim ailemi. Bizle alakası yok yani? Kayınpederimle alakalı bir konu. Kayınpederimin canını yakmak için çocuklarını da thdit ediyorlar tabi bi de bu var.
Öfkeli ve belalı bir güruh var karşında, hiçbir şeyden ya haberin yok ya da safa yatıyorsun. Soyağacını çıkarmışlardır onlar merak etme. Ne zaman babam hasta ondan boşanameyyom dersen önüne bu konu konulacak artık. Bu bahaneyi şimdiden ele gitsin. Daha yaratıcı bahaneler bul.

Ortada bir ölü var ne bekliyorsunuz?
Bu yaz bizde kaza yaptık. Motosikletli çocuklar bize çarptı. Çocuklar hastanedeyken bir kamyon dolusu adam karakola gelmiş eşimi dövmek için. Polisler eşimi korumuş, çıkarmamışlar karakoldan.
Allah’a şükür bizimkilerin hayati tehlikesi yoktu.
Siz karışmayın meseleye. Kendi aralarında çözsünler.

Ortada bir ölü var ne bekliyorsunuz?
Bu yaz bizde kaza yaptık. Motosikletli çocuklar bize çarptı. Çocuklar hastanedeyken bir kamyon dolusu adam karakola gelmiş eşimi dövmek için. Polisler eşimi korumuş, çıkarmamışlar karakoldan.
Allah’a şükür bizimkilerin hayati tehlikesi yoktu.
Siz karışmayın meseleye. Kendi aralarında çözsünler.
Geçmiş olsun. Benlik bir durum yok zaten ama eşim için huzursuz oluyorum

Öfkeli ve belalı bir güruh var karşında, hiçbir şeyden ya haberin yok ya da safa yatıyorsun. Soyağacını çıkarmışlardır onlar merak etme. Ne zaman babam hasta ondan boşanameyyom dersen önüne bu konu konulacak artık. Bu bahaneyi şimdiden ele gitsin. Daha yaratıcı bahaneler bul.
Eşinin çöküşü bundan alâ bahane mi olur

Ya çökerse ya koca olmazsa

Sanırım yeni bir Mavera doğuyor G gunces

Ya ne dediğini bildiğin yok hem merhamet sahibiyim deyip erkeksiz olur deyip çocuk istediğini söyleyip boşanmak o kadar kolay değil eşimin çöküşü uzer deyip bu adamdan değil başka eşten bebk istiyorum diyorsun

Allah aşkına sen ne diyorsun

Sen bu adamdan yap bebek
Yoksa herkes seni kınar herkes seni konuşur

Eşini sevindir çocuk olması hakkı yazık

Yanı sen boşanamazsın hatta arka arkaya çocuk yap

🤣

Bırak vermesin böyle iyi.
Şaka gibiler yahu.
Adamın yapmadığı kötülük yok güya ama kiraz hanım eşi için üzülüyor. Güya diyorum çünkü insan bu kadar kötü eşe de üzülmez, üzülemez.
Bizimle mi daha geçiyorlar, başka bir evrende yaşıyorlar, algilarinda mi bir problem var, var yani bir şey.
:deli:

Şaka gibiler yahu.
Adamın yapmadığı kötülük yok güya ama kiraz hanım eşi için üzülüyor. Güya diyorum çünkü insan bu kadar kötü eşe de üzülmez, üzülemez.
Bizimle mi daha geçiyorlar, başka bir evrende yaşıyorlar, algilarinda mi bir problem var, var yani bir şey.
:deli:
Normal insan şu herif için belasını bulsun bi yerde bari kurtulayım der. Ama Kiraz tabi çok merhametli ultra ponçik olduğu için üzülüyor kocasına. Ya da deli gibi aşık bu adama, utanıyor da diyemiyor.🌝

Normalde gitmiyordu mahkemeye kendisi sadece bu sefer 1 kez gitti. Karşı tarafın tepkisini merak ettiği için gtiti
Yani karşı tarafın iyi bir tepki göstermesini beklemek saçma buyrun hoşgeldiniz diyecek halleri yok. En iyi ihtimalle beddua ederler. Yakınlarını kaybetmişler tazminat almak için mahkemelerde uğraşıyorlar işte. Saçma yani.

X