- 17 Temmuz 2021
- 6.682
- 21.710
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Çelik yelek siparis et kendine
Ne diyelim simdi sana
Uygulamiyorsun ki mantikli olanlari
Ne diyelim simdi sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi ilişki uzmanımızÇelik yelek siparis et kendine
Ne diyelim simdi sana
Hallice mi?Kocanıza doğrulan namlunun ucuna atlarsanız hem eşiniz hem kaynınız hem de kayınbabanız yaşar. Şey size ne mi olur? Çok da şeyapmayın yaa. Zaten şu an da çok yaşıyor gibi bi haliniz yok. Köleden hallicesiniz.
Bende dert biter mi denizde kum bende dert. kızlar çok ciddi bir konu, 4 sene önce biz eş kişisiyle daha yeni tanıştığımız dönemde eşimin babası yani kayınpederim sisli bir havada trafik kazası yaptı. Bu kaza sonucunda da adam vefat etti. Malesef adamın ailesi de çok belalı insanlar. Çocukları hapisten yeni çıktı cinyet, hırszlık falan gibi suçlardan.
Ara ara iş yerimize gelip tehdit ettikleri dahi oldu. 4 sene oldu mahkeme hala devam ediyor ama mahkemenin sonuçlanmasına çok az bir zaman kaldı. Tazminat parası çok az çıkacak diye tahmin ediyoruz ama çok yüklü mebla da çıkabilir. Ki karşı tarafında derdi para.. mahkemenin kestiği rakamdan memnun kalmazlarsa mahkemeden sonra ya eşimi, ya eşimin kardeşini ya da babasını vuracaklarını söylediler.
Tahmin edemeyeceğimiz kadar ciddi bir hal aldı bu durum. Bugün de mahkeme vardı, mahkemeden çıkışta yine eşimin babası tehdit edilmiş onlar tarafından ve üzerine saldırmaya çalışmışlar polisler engellemiş. Arabasına vurmuşlar falan.
Çok canım sıkkın. Çok korkuyorum, hepimiz korkuyoruz. ve mahkemenin sonuçlanmasına az kaldığı için bu korku dolu günler çok yakın.
Duvara anlatsak duvar kalkip bosanmisti biz de suc hala tavsiye veriyoruzSeni de vurabilirler boşan kurtul hem belalı işlerde hem çapkın eşte yok yok masallah
Kolay mı sanıyorsunuz bu işleri anlamıyorum yaDuvara anlatsak duvar kalkip bosanmisti biz de suc hala tavsiye veriyoruz
Nesi zor acabaKolay mı sanıyorsunuz bu işleri anlamıyorum ya
ben çok merhametli bi insanım, inanın kendim hariç herkesin mutluluğunu düşünüyorum.. vicdanım el vermiyor. Ailemi düşünüyorum eş kişisinin bile yaşayacağı çöküşü düşünüp üzülüyorum ona, vicdan yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten yaşadıklarım çok zor, ama boşanmakta çok zorNesi zor acaba
Kocanın seni aldatması gözünün içine baka baka yanında kocanın her halti yapması
Başka kadınların kocana aşkım demesi her şekilde her türlü aldatması ve bunları göre göre kocanla aynı evde yasamak ayni yatakga girmek daha kolay dimi
Valla gururumu ayaklar altina almam benim icin daha zor. Bu sizin kacinci yasadiginiz olay kiraz mevsimi ?Kolay mı sanıyorsunuz bu işleri anlamıyorum ya
O halde şikayet etme madem ?ben çok merhametli bi insanım, inanın kendim hariç herkesin mutluluğunu düşünüyorum.. vicdanım el vermiyor. Ailemi düşünüyorum eş kişisinin bile yaşayacağı çöküşü düşünüp üzülüyorum ona, vicdan yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten yaşadıklarım çok zor, ama boşanmakta çok zor
Ben de sayamadımValla gururumu ayaklar altina almam benim icin daha zor. Bu sizin kacinci yasadiginiz olay kiraz mevsimi ?
Aldatmanın merhametimi olur ya gerçekten tuhafsınben çok merhametli bi insanım, inanın kendim hariç herkesin mutluluğunu düşünüyorum.. vicdanım el vermiyor. Ailemi düşünüyorum eş kişisinin bile yaşayacağı çöküşü düşünüp üzülüyorum ona, vicdan yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten yaşadıklarım çok zor, ama boşanmakta çok zor
Cesaretsiz olmam şikayet edemeyeceğim anlamına mı geliyor ? :)O halde şikayet etme madem ?
Eeee ne yapabiliriz ?Cesaretsiz olmam şikayet edemeyeceğim anlamına mı geliyor ? :)
haklısınn canım, tabiki de böyle şeylere katlanacak halim yok. Çevremde bi kaç kişiyle paylaştım yaşadığım bazı şeyleri “sen bilirsin ama bi şans daha ver istersen sonuçta sadece sosyal medyadan konuşmuş” yanıtını aldım. Her evlilikte böyle şeyler olabiliyormuş hissi yarattılar bana. Aslında kocam beni seviyormuşta ben abartıyormuşum gibi.. ya hayatıma giren her insan böyle olursa, ya çok kınanırsam boşanınca gibi gibi kafamda bir sürü düşünce..Aldatmanın merhametini olur
Ne yani ah canım benim ne güzel aldattın diye bide maşallah alın bari
Sana ne sana ne önün çöküşünden senin giden yılların ne olucak o zaman
O zaman eşine deki kaçak göcek aldatma getir eve evde yao ne yapacaksan beraber taşıyalım yeter ki sana bir şey olmasın de
Benim onurum gururum yıllarım sana feda oksun bu ortamda çocukları yetiştirip o çocukların geleceğini de mahvet
O çocuklar gelecekler sana düşman olucak bunuda bir düşün
Peki o zaman neden konu açıyorsunCesaretsiz olmam şikayet edemeyeceğim anlamına mı geliyor ? :)