Kaza..

Kocanıza doğrulan namlunun ucuna atlarsanız hem eşiniz hem kaynınız hem de kayınbabanız yaşar. Şey size ne mi olur? Çok da şeyapmayın yaa. Zaten şu an da çok yaşıyor gibi bi haliniz yok. Köleden hallicesiniz.

Kocanıza doğrulan namlunun ucuna atlarsanız hem eşiniz hem kaynınız hem de kayınbabanız yaşar. Şey size ne mi olur? Çok da şeyapmayın yaa. Zaten şu an da çok yaşıyor gibi bi haliniz yok. Köleden hallicesiniz.
Hallice mi?
Direkt kole kendisi.
Parasiz isci, sevgisiz evli kadin, ustune aldatilmanin kirk tonunu bilfiil tadiyor. Bu tam olarak kolelik. Aslinda kendini kurtarmasi gerektigini anlamasi için daha ne yasamasi gerekiyor ben hic anlayamiyorum.

Bende dert biter mi denizde kum bende dert. kızlar çok ciddi bir konu, 4 sene önce biz eş kişisiyle daha yeni tanıştığımız dönemde eşimin babası yani kayınpederim sisli bir havada trafik kazası yaptı. Bu kaza sonucunda da adam vefat etti. Malesef adamın ailesi de çok belalı insanlar. Çocukları hapisten yeni çıktı cinyet, hırszlık falan gibi suçlardan.

Ara ara iş yerimize gelip tehdit ettikleri dahi oldu. 4 sene oldu mahkeme hala devam ediyor ama mahkemenin sonuçlanmasına çok az bir zaman kaldı. Tazminat parası çok az çıkacak diye tahmin ediyoruz ama çok yüklü mebla da çıkabilir. Ki karşı tarafında derdi para.. mahkemenin kestiği rakamdan memnun kalmazlarsa mahkemeden sonra ya eşimi, ya eşimin kardeşini ya da babasını vuracaklarını söylediler.

Tahmin edemeyeceğimiz kadar ciddi bir hal aldı bu durum. Bugün de mahkeme vardı, mahkemeden çıkışta yine eşimin babası tehdit edilmiş onlar tarafından ve üzerine saldırmaya çalışmışlar polisler engellemiş. Arabasına vurmuşlar falan.

Çok canım sıkkın. Çok korkuyorum, hepimiz korkuyoruz. ve mahkemenin sonuçlanmasına az kaldığı için bu korku dolu günler çok yakın.

Kirazcim cok sasirdim, sok falan oldum cunku cok siradan ve mutlu bir evliligin, dunya iyisi bir esin vardi. Hayret valla bu kadar siradan bir evlilige ve bukadar siradan sen ve esinin hayatinda boyle seyler olmasi sasirtici.

Kolay mı sanıyorsunuz bu işleri anlamıyorum ya
Nesi zor acaba

Kocanın seni aldatması gözünün içine baka baka yanında kocanın her halti yapması

Başka kadınların kocana aşkım demesi her şekilde her türlü aldatması ve bunları göre göre kocanla aynı evde yasamak ayni yatakga girmek daha kolay dimi

Nesi zor acaba

Kocanın seni aldatması gözünün içine baka baka yanında kocanın her halti yapması

Başka kadınların kocana aşkım demesi her şekilde her türlü aldatması ve bunları göre göre kocanla aynı evde yasamak ayni yatakga girmek daha kolay dimi
ben çok merhametli bi insanım, inanın kendim hariç herkesin mutluluğunu düşünüyorum.. vicdanım el vermiyor. Ailemi düşünüyorum eş kişisinin bile yaşayacağı çöküşü düşünüp üzülüyorum ona, vicdan yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten yaşadıklarım çok zor, ama boşanmakta çok zor

ben çok merhametli bi insanım, inanın kendim hariç herkesin mutluluğunu düşünüyorum.. vicdanım el vermiyor. Ailemi düşünüyorum eş kişisinin bile yaşayacağı çöküşü düşünüp üzülüyorum ona, vicdan yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten yaşadıklarım çok zor, ama boşanmakta çok zor
O halde şikayet etme madem ?

Aldatmanın merhametimi olur ya gerçekten tuhafsın

Ne yani ah canım benim ne güzel aldattın diye bide maşallah alın bari 🧿

Sana ne sana ne onun çöküşünden senin giden yılların ne olucak o zaman

O zaman eşine deki kaçak göcek aldatma getir eve evde yap ne yapacaksan beraber yaşıyalım yeter ki sana bir şey olmasın de

Benim onurum gururum yıllarım sana feda olsun de bu ortamda çocukları yetiştirip o çocukların geleceğini de mahvet

O çocuklar gelecekler sana düşman olucak bunuda bir düşün

Cesaretsiz olmam şikayet edemeyeceğim anlamına mı geliyor ? :)
Eeee ne yapabiliriz ?
Ettin şikayet, sonuç ?
Eşini mi dövelim.
Çözüm yazıyoruz olmaz diyorsun, manası ne şikayet edip durmanın ?
Ciddiye bile almıyorlar :)
Tabi farkında mısın orası muamma

Aldatmanın merhametini olur

Ne yani ah canım benim ne güzel aldattın diye bide maşallah alın bari 🧿

Sana ne sana ne önün çöküşünden senin giden yılların ne olucak o zaman

O zaman eşine deki kaçak göcek aldatma getir eve evde yao ne yapacaksan beraber taşıyalım yeter ki sana bir şey olmasın de

Benim onurum gururum yıllarım sana feda oksun bu ortamda çocukları yetiştirip o çocukların geleceğini de mahvet

O çocuklar gelecekler sana düşman olucak bunuda bir düşün
haklısınn canım, tabiki de böyle şeylere katlanacak halim yok. Çevremde bi kaç kişiyle paylaştım yaşadığım bazı şeyleri “sen bilirsin ama bi şans daha ver istersen sonuçta sadece sosyal medyadan konuşmuş” yanıtını aldım. Her evlilikte böyle şeyler olabiliyormuş hissi yarattılar bana. Aslında kocam beni seviyormuşta ben abartıyormuşum gibi.. ya hayatıma giren her insan böyle olursa, ya çok kınanırsam boşanınca gibi gibi kafamda bir sürü düşünce..

Cesaretsiz olmam şikayet edemeyeceğim anlamına mı geliyor ? :)
Peki o zaman neden konu açıyorsun
Kocanın çöküşü seni üzüyorsa
Beni aldattı şu kadınla şunu yaptı diye

Yanı aynı yastığa baş koydugun kocanı yaptıklarını onayliyorsan niye buraya konu açıyorsun

Sonuçta hukuk davası kayınpederini gitmek zorunda değil ki davalıymış da neden bir avukat vasıtasıyla davayı takip etmiyor ?

X