• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptım

Ne güzel bir yerden başlamışsın hemen hevesini kırma bence. Ufak tefek kazalar olabilir, herkes yapabilir bunu. Allah büyüğünden korusun. Korkularının üstüne git bak ne kadar kolay olduğunu göreceksin. Bu zamanla pratikleşecek bir şey neticede. Kullana kullana alışacaksın sonra çocuk oyuncağı gelecek:KK24:

Sizdeki bu manasız tepki nedir anlamadım. Siz hiç acemi olmadınız mı doğdunuz ve harika bi sürücü olarak koltuğa mı oturdunuz. Kullanamıyorsan kullanma nedir yani trafikte bi stop edersin sizin gibi insanlar dat dat kornaya basar bilmiyorsan kullanma diye. Çünkü herkes bilerek doğuyor ne hikmetse

Acemı sevıyesınde trafıkte dolaşmıyordum ben. Ehlıyet kursuylada kalmadım egıtım aldım ben ekstra ve suan kullanabıldıgım halde motosiklet ileri sürüş eğitimlerıne katılmayı düşünüyorum. Şükür trafıkte kimseye ezıyet olmadım ama bize olan çok, kimsenın malına zarar verdım bugune kadar. Olursa olur kaza bu ancak ben elımden gelenı yapıyorum. En azından surmeyı, hakımıyetı kuramadıgımı bıldıgım aletı surmeye ugrasmıyorum.

Moralini bozma, gerçekten ne uzman şöförler çok daha ciddi kazalar yapıyor. O anki ruh halin, bir anlık yanlış karar; hepimiz insanız, kusursuz robot değil.

Ama manuelin tek avantajı hız ve buzlu karlı yolda ( onu da püf noktalarını iyi biliyorsan) sürme avantajı. Yoksa illa manuel kullanıcam demenin hiç bir mantığı yok; kaldıki İstanbul gibi bol trafikli, dur kalklı ve yokuşlu memlekette, otomatik çok daha rahat.

O degılde kadınların şu " beni sıkıştırıyor" olayını ben çözemedim daha. Üstüme üstüme geldi nedir yani üstünüzden gececek hali yoktu ne dıye baska arabaya bindiriyorsunuz ki. Neyse geçmiş olsun.
Ek: Suremıyorsanız, surmeyın veya otomatık alın herkes becerecek dıye bısey. Sızın gıbı ınsanlardan dolayı park ederken gelip bırı vurur kesın dıye guvenlı yer arıyorum.
Siz hiç sıkıştırılmamışsınız anlaşılan. Hangilerini anlatsam seçemiyorum ama best ofları hatırlamaya çalışayım. Arkamdan makas atarak önüme direksiyon kırıp sonra kafasını camdan çıkarıp arkaya bana bakarak sırıtıp önüme bira kutusu atanı var, çift şeritli yolda sağda giderken magandanın tekinin arkama yapışıp uzunları açaraktan beni kör etmişliği var dakikalarca en son dayanamayıp durdum bir yerde defolup gitti pislik. Daha sayardım da bu kadarı çözmenize yetmiştir diye düşünüyorum.

Teşekkürler umarım tekrarı olmaz
Gerçekten çok kötü hissettim ve hala da hissediyorum
kendini daha iyi hissedeceksen araba icinde suruscteknikleri dersleri var. onlara katil. panik aninda ne yapacaguni kazayi nasil en aza indurirsin vs.. tekrar gecmis olsun..

bizde de motorsiklet var. ileri surus egitimi aldi esim. artmoto dan . siddetttttle tavsiye ederim. arkasinda yol yaparken bile artik iyi hissediorum kendimi. bende bir kere egitimlere katilmistim. keyifli ve cok da eglenceli oluor. gercekten ama gerrcekten tavsiye ederim..

Ben motto akademiden alacağım ilerı suruş egıtımını, yinede çook tesekkur ederım. Esınız cok bılınclıymış. Tekerınız duz basssın.:KK19:

Siz hiç sıkıştırılmamışsınız anlaşılan. Hangilerini anlatsam seçemiyorum ama best ofları hatırlamaya çalışayım. Arkamdan makas atarak önüme direksiyon kırıp sonra kafasını camdan çıkarıp arkaya bana bakarak sırıtıp önüme bira kutusu atanı var, çift şeritli yolda sağda giderken magandanın tekinin arkama yapışıp uzunları açaraktan beni kör etmişliği var dakikalarca en son dayanamayıp durdum bir yerde defolup gitti pislik. Daha sayardım da bu kadarı çözmenize yetmiştir diye düşünüyorum.

İstanbulda motor kullanıp sıkıştırılmayan varsa "hiç sıkıştırılmamışımdır herhalde" bilmiyorumdur haklısınız

Ben motto akademiden alacağım ilerı suruş egıtımını, yinede çook tesekkur ederım. Esınız cok bılınclıymış. Tekerınız duz basssın.:KK19:
saol sen ne kullanuorsun bilmem ama bizim motor supertouring .
eger kucuk motor kullaniorsan lutfen dikkat edin. en tehlikesi minikler.. deneyimli ve egitimli olmasina ragmen bizimki yunanistanda kiralik scoter ile kaza yapmis. bir anda teker kayip uzerine dusmus ve dizinden asagisi parcali kirilmis. ful.platin ve 9 civi var. saglam gitti yamuk donmustu :))

Acemı sevıyesınde trafıkte dolaşmıyordum ben. Ehlıyet kursuylada kalmadım egıtım aldım ben ekstra ve suan kullanabıldıgım halde motosiklet ileri sürüş eğitimlerıne katılmayı düşünüyorum. Şükür trafıkte kimseye ezıyet olmadım ama bize olan çok, kimsenın malına zarar verdım bugune kadar. Olursa olur kaza bu ancak ben elımden gelenı yapıyorum. En azından surmeyı, hakımıyetı kuramadıgımı bıldıgım aletı surmeye ugrasmıyorum.
Yahu insanlık hali bu tür kazaları usta sürücüler de yapar sanki sol şeritte 20yle gidiyordum demiş.

Benim beybaba iyi şofördür min 30 yıldır araba kullanır sağolsun herşeyi de eleştirir geçenlerde benim arabayla bi yere gidiyorduk o günün eleştiri teması benim şoförlüğümdü (halbuki hamdolsun hiç kaza yapmadım inşallah yapmam da) allahın sopası yok bana söylenirken freni ayarlayamadı güm önündeki minibüse vurdu. Şükür bi şey olmadı adamla el sıkışıp yola devam ettik.

Olur böyle şeyler yani

saol sen ne kulkanuorsun cok bilmem ama bizim motor supertouring . deneyimli ve egitimli olmasina ragmen bizimki yunanistanda kiralik scoter ile kaza yapmis. bir anda teker kayip uzerine dusmus ve dizinden asagisi parcali kirilmis. ful.platin ve 9 civi var. saglam gitti yamuk donmustu :))
ALLAH'ım çok çok geçmiş olsun.
Oy bir an hayal ettimde içim kıyıldı

Ben de çok cidd ibirşey sandım. Amaaannn sana birşey olmasın. Hele ki istanbulda olur öyle. Ben daha geçtiğimiz ay 6 aydır kullandığımız sıfır arabayla üç kez kaza yaptım. İki kere tamponu bir kere kapısı değişti. Boşver üzülme. Öğreneceksin.

Ben de çok cidd ibirşey sandım. Amaaannn sana birşey olmasın. Hele ki istanbulda olur öyle. Ben daha geçtiğimiz ay 6 aydır kullandığımız sıfır arabayla üç kez kaza yaptım. İki kere tamponu bir kere kapısı değişti. Boşver üzülme. Öğreneceksin.
Ay kıyamam ya :)
Of eşim gerçekten bu konuda tam bir alay makinası.
Diline düştüm bugün daha bir 10 sene konusur cinsten.
En ufak hatamda zaten kaza yapmıştın diyecegimden adım gibi eminim.

Derdim arabadan ziyade kullanmaktaki basiretsizliğim
Çok canım sıkılıyor bu duruma

En son kazamı söyliyim o zaman da gül biraz
Sol tarafta kafam kadar olan kocaman direği göremedim ve arabanın solunu dönerken ona sürttüm
Bej araba oldu yeşil kapılı araba
Halbuki gözümün önündeydi ve koccamannndı. Görmemem için kör olmalıydım ama ben çarptığımda fark ettim orada bir şey olduğunh.

Olabiliyor. İnsan bir anda tıkanabiliyor. Üzülme.

En son kazamı söyliyim o zaman da gül biraz
Sol tarafta kafam kadar olan kocaman direği göremedim ve arabanın solunu dönerken ona sürttüm
Bej araba oldu yeşil kapılı araba
Halbuki gözümün önündeydi ve koccamannndı. Görmemem için kör olmalıydım ama ben çarptığımda fark ettim orada bir şey olduğunh.

Olabiliyor. İnsan bir anda tıkanabiliyor. Üzülme.
Of çok geçmiş olsun.
Sanırım ilk kazam diye bu kadar kötüyüm, bilemiyorum.

saol sen ne kullanuorsun bilmem ama bizim motor supertouring .
eger kucuk motor kullaniorsan lutfen dikkat edin. en tehlikesi minikler.. deneyimli ve egitimli olmasina ragmen bizimki yunanistanda kiralik scoter ile kaza yapmis. bir anda teker kayip uzerine dusmus ve dizinden asagisi parcali kirilmis. ful.platin ve 9 civi var. saglam gitti yamuk donmustu :))

Supersport kullanıyordum suan naked makınam var 250cc
Scooter hıç kullanmadım vıteslıyle basladım vıteslı kullanıyorum ben. Scooter banada tehlıkelı gelıyor tekerleklerı küçük ya bırde o da sıkıntı gıbı gelıyor. Eşiminde eli kırık, beli içinde uzun sure korse kullanmıştı o da küçük motorda kaza yaptı kendısı 600cc supersport kullanıyor.

Ay kıyamam ya :)
Of eşim gerçekten bu konuda tam bir alay makinası.
Diline düştüm bugün daha bir 10 sene konusur cinsten.
En ufak hatamda zaten kaza yapmıştın diyecegimden adım gibi eminim.

amaaann önce kendine baksın :D

benim üç kazada da benim zerre suçum yoktu. ilk kazada kırmızı ışıkta bekliyordum gece saat on bomboş yolda kocaman zırhlı bir araç vurdu arka dağıldı.

ikinci kazada belki 5 km hızla avm otoparkından çıkarken park halindeki araçlardan biri aniden geri vitese taktı vurdu. kapım değişti.

üçüncü kazada kavşaktan dönerken önüme araç kırdı zaten çok çok yavaştım trafikten dolayı. durdum arkamdaki yakın takipteymiş o vurdu.

kısacası hiç suçum olmamasına rağmen sıfır arabayı haşat ettin deyip dalga geçiyo eşim. ben de amaann sefam olsun deyip geçiyorum :KK53:

Back
X