• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptıgım halde bi iyi misin demeyen sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Dün ailemle düğüne gittim arabayı park ederken kaza yaptım . Çok korktum elim ayagım titriyodu babamla annem geldi babam bi iyi misin bile demedi surat astı arabaya baktı bende arabaya bindim düğüne bile gitmeden çıktım geldim tek başıma. Yolda zaten ağlayarak geliyorum Trafikteyim o sırada sevgilim aradı . Telefonu çekmediği için sağa çekip açtım . Eve dönüyorum ben seni 15 dk ya arayım dedim 15 dk sonra benim işim var dedi bende kaza yaptım eve gidiyorum yoldayım kapatırmısın diyip kapattım .

15 dk sonra beni aradı ve bana ne dedi biliyo musunuz ? Ben sana ne yaptım da böyle davrandın bi suçum mu oldu dedi . İyi misin ne kazası yaptın nerdesin demek yok yıkıldım resmen ya kaza yaptım sormuyosun bile yazıklar olsun sana diyip kapadım onun üstüne aradı bende gerçekten çok gözümden düştün dedim oda öyle mi “ bitir ozaman” dedi bende peki ozaman bitiyosa bitsin diyip kapadım .
üstüne defalarca arayıp elim ayagım titriyo ben o an algılayamadım çok haklısın ama sorcaktım ne oldu anlat fln diye telafi etmeye çalıştı ama bende çok şey koptu .
ben biraz düşüncem yalnız kalmak istiyorum dedim ara mı veriyosun ara vermek neymiş askerde oldugum için böyle olur tabi iki ayda patlak verdin gibi üste çıktı telafi etmeye çalışsada böyle zor bi günümde yanımda olmaması beni çok üzdü . Sizce ne yapmalıyım ?

Bana gereksiz dram yapıyorsunuz gibi geldi.
Park ederken çarpmak böyle büyük bir kaza değil ki ya.
Hızla giderken duvara toslamışsınız da onu sormamış gibi davranmışsınız.
Kötü olsanız konuşamazsınız diye düşünüp sormamıştır.
Ya da her şeye böyle fazla tepki veriyorsanız buna alıştığı için de sormamış olabilir.
Yaşadıklarınızı daha basit görmeye çalışın bence

Siz park ederken arabayı çarpmanıza kaza mı diyorsunuz? 😊 Kusura bakmayın ama biraz güldüm. Sakin olun, niye bu kadar gerildiniz? Bana da trafikte çarpan çok oluyor refleks olarak direkt inip önce arabama bakıyorum.

Sevgilinize gelince belki sesinizdeki üzüntüyü anlayıp size daha farklı davranabilirdi. Bu konuda haklısınız, düşüncesiz

Dün ailemle düğüne gittim arabayı park ederken kaza yaptım . Çok korktum elim ayagım titriyodu babamla annem geldi babam bi iyi misin bile demedi surat astı arabaya baktı bende arabaya bindim düğüne bile gitmeden çıktım geldim tek başıma. Yolda zaten ağlayarak geliyorum Trafikteyim o sırada sevgilim aradı . Telefonu çekmediği için sağa çekip açtım . Eve dönüyorum ben seni 15 dk ya arayım dedim 15 dk sonra benim işim var dedi bende kaza yaptım eve gidiyorum yoldayım kapatırmısın diyip kapattım .

15 dk sonra beni aradı ve bana ne dedi biliyo musunuz ? Ben sana ne yaptım da böyle davrandın bi suçum mu oldu dedi . İyi misin ne kazası yaptın nerdesin demek yok yıkıldım resmen ya kaza yaptım sormuyosun bile yazıklar olsun sana diyip kapadım onun üstüne aradı bende gerçekten çok gözümden düştün dedim oda öyle mi “ bitir ozaman” dedi bende peki ozaman bitiyosa bitsin diyip kapadım .
üstüne defalarca arayıp elim ayagım titriyo ben o an algılayamadım çok haklısın ama sorcaktım ne oldu anlat fln diye telafi etmeye çalıştı ama bende çok şey koptu .
ben biraz düşüncem yalnız kalmak istiyorum dedim ara mı veriyosun ara vermek neymiş askerde oldugum için böyle olur tabi iki ayda patlak verdin gibi üste çıktı telafi etmeye çalışsada böyle zor bi günümde yanımda olmaması beni çok üzdü . Sizce ne yapmalıyım ?
Olayın şoku ıle bazen ınsan dusunmeyebılıyor .Ama sorda ıyı olurfu .Telafı etmeye calışmış .Ama sızde uyum yok gıbı

Park ederken olmadı park yeri ararken bi araba gelip arkamdan çarptı kaza kazadır korkmuş olamaz mıyım acemiyim daha ?
Park ederken eşim de arabayi carpmisti. Bir cok kişi yapmistir sanirim.
Bunun neyine panik olunacak? Biz birbirmize bile iyi misin dememistik. 😁 Ciddi bir kaza yapmiş olsaniz arabayla eve gidiyor olmazdiniz. Araba kullanmaya yeni mi basladiniz o yuzden mi bu ilgi cekme çabasi?

Park ederken en fazla sürtmüşsünüzdür
Dünya başa yıkılacak, salya sümük ağlayacak, tansiyon düşecek, el ayak titreyecek bir kaza değil
Abartmasanız mı bazı şeyleri?

Bana gereksiz dram yapıyorsunuz gibi geldi.
Park ederken çarpmak böyle büyük bir kaza değil ki ya.
Hızla giderken duvara toslamışsınız da onu sormamış gibi davranmışsınız.
Kötü olsanız konuşamazsınız diye düşünüp sormamıştır.
Ya da her şeye böyle fazla tepki veriyorsanız buna alıştığı için de sormamış olabilir.
Yaşadıklarınızı daha basit görmeye çalışın bence
İnsanın hayatındaki insan da bi iyi misin ne kazası demez mi ?

Babam umursamadı değil arabaya vurdular diye benle kavga etti .
Problem sevgilimin kazayı bilip umursamaması değil size kaza yaptım diyen insana ne kazası demez misiniz ?
demedi
Park ederken yapılan kazalar kazadan bile sayılmıyor. Sizin eliniz ayağınız niye titredi. Kaldı ki babanız bile önemsememiş. Siz de aynı arabayla dönmüşsünüz. Askerdeki adama telefonda zaten söylenmez böyle şeyler. Çok abuk sabuk davranmışsınız.

Siz park ederken arabayı çarpmanıza kaza mı diyorsunuz? 😊 Kusura bakmayın ama biraz güldüm. Sakin olun, niye bu kadar gerildiniz? Bana da trafikte çarpan çok oluyor refleks olarak direkt inip önce arabama bakıyorum.

Sevgilinize gelince belki sesinizdeki üzüntüyü anlayıp size daha farklı davranabilirdi. Bu konuda haklısınız, düşüncesiz

Olayın şoku ıle bazen ınsan dusunmeyebılıyor .Ama sorda ıyı olurfu .Telafı etmeye calışmış .Ama sızde uyum yok gıbı

Park ederken olmadı park yeri ararken bi araba gelip arkamdan çarptı kaza kazadır korkmuş olamaz mıyım acemiyim daha ?

Konunuzda "park ederken kaza yaptim" yazdiniz. Sonra anne babam geldi baktilar bindim gittim yazdiniz.
Biri arkadan vurduysa anne babaniz gelip baktiktan sonra binip arabaya gidemezdiniz oyle, tutanak vs tutulur.

Burada bile abartiyor gibisiniz neyse.

Arabayla kaza yapıyorsun, arabayla geliyorsun, arabayı kenara çekiyorsun.
Kaza yapılan araba ve Gelinen araba aynı ise çokta büyük bir kaza değil.
Trafiğe çıkarsanız zaten kaza ihtimalini de göze alıyorsunuz. Bu kadar panik yapacaksanız belki de araba sürmemelisiniz.

"kızlar babaları gibi adamları bulur" teorisi bir kez daha onaylanmış oldu. Aynı baban model biri girmis hayatına.
Gözünden düşmesine çok sevindim. Zaten soyle 'ay askerdeyim ben' diye triplere giren erkeklerin terkedilmesi gerekiyor bence. Askerdeymis, alt tarafı erken kalkıp izmarit topluyorsun. Neden askerdesin diye tüm gereksiz nazın kaprisin çekilecekmis???
Geri dönme bence. Böyle seyler yoldaki işaretlerdir. Adam belli etmiş. Yoldaki işaretleri görmeden sırf 'seviyorum,yıllarım geçti,özünde iyi insan ama...' diye kılıf bulup evlenen herkes bin pişman. Buna emin olabilirsin

Ayrılık sebebi.

İnsanın hayatındaki insan da bi iyi misin ne kazası demez mi ?
Der tabıkıde aklına gelmemıstır sonuçta asker ya hani .En azından kazadan sonra konuşuosun ıyı oldunu bılıo ya hani .Gereksiz dram yapmayın .

Size bişeyi inandırmak zorunda değilim kaza yaptıgımın ayrıntısına kadar tuttugum tutanaga kadar anlatmak gibi bir zorunlulugumda yok demi ? Olay bu şekilde park yeri ariyodum bulamadım bilmediğim sokaklara girdim o sırada arkadan gelip vurdu arabanın bi tarafına bunu bu şekilde anlatmak yerine park ederken dedim
Konunuzda "park ederken kaza yaptim" yazdiniz. Sonra anne babam geldi baktilar bindim gittim yazdiniz.
Biri arkadan vurduysa anne babaniz gelip baktiktan sonra binip arabaya gidemezdiniz oyle, tutanak vs tutulur.

Burada bile abartiyor gibisiniz neyse.

Back