- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Çok geçmiş olsun zedelenen dokunun his kaybında düzelme bazen 6 ayı bulabiliyorKızlar bu sabah zaten oglanla ilgili bir konuda ufacık yazmıştım.
Bundan 15 gün önce gece yarısı evde düştüm. Çenemi banyo eşiğine vurdum. Üst dişlerim dudak iç kısmım parçalamış ve dudak altıda yarıldı. Ve tabi üst dişlerim kırıldı. Üst damakta baya sorunlar var bir tanesinde özellikle kök kırığı mevcut. Diğer saga dogru dışler içeri kaymış. diğerlerindede düzensiz kırıklar mevcut.
Epey rahatsızım yani bıraksanız cuval gıbı kendımı bir köşeye atabilirim o derece zorla duruyorum .
Sorunum burada bitmiyor. Çalışıyorum görümtüm kaydı estetik ameliyat soz konusu idi çok şükür dikişlerim dün alındı dudaklarım normal gozukuyor altakı yarık bıraz kırmızı o kadar. Dudaklarımda hısssızlık mevcut.
Neyse ozel sektordeyım ve dıslerımle alakalı 4-5 ay haftada 1 gun doktora gıtmem gerekıyor. Tahmın edersınız kı ımkansız gıbı bırsey bu .
Varmı cevrenızde bu sekılde kaza gecırıp normale donebılen. Ilk zamanlarda 10 gune duzelırım derken surec uzadıkca korkum artıyor, ayrıca konusmam bozuldu hem dudagımdakı hısssızlık ve sıslık hem dıkıslerın gergınlıgı ustune dıslerımın kırık olması ve yarattıgı agrı rahatsızlık hıssıyle telefonda konusamıyorum
Ne olur benım gıdısatım ? Isten cıkarsalar memnun olucam ama kendım bunca senelık emegımı cope atmak ıstemıyorum, fakat bu kosullarda tedavım nasıl surecek bılmıyorum
çok sukur dudak cene vs sıkıntım olmadı ama kolda derın kesık dıkıs sonrası ve kardesımde amelıyat sonrası oldu dr soyledık ıkımızın dr b12 takvıye verdı bır danısın dr unuza (sınır yapılanması ıcınmıs)
diş için maddiyatınızı bilmiyorum ama özel hast diş klinikleri c tesi çalışıyor tabi siz c tesi çalışıyormusunuz bilmiyorum yıllık izin karsılıgı anlaşmada onerebılırsınız saglık sonucta yardımcı olmak durumundalar