• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza geçirdim ve sonrası

Kızlar bu sabah zaten oglanla ilgili bir konuda ufacık yazmıştım.
Bundan 15 gün önce gece yarısı evde düştüm. Çenemi banyo eşiğine vurdum. Üst dişlerim dudak iç kısmım parçalamış ve dudak altıda yarıldı. Ve tabi üst dişlerim kırıldı. Üst damakta baya sorunlar var bir tanesinde özellikle kök kırığı mevcut. Diğer saga dogru dışler içeri kaymış. diğerlerindede düzensiz kırıklar mevcut.
Epey rahatsızım yani bıraksanız cuval gıbı kendımı bir köşeye atabilirim o derece zorla duruyorum .

Sorunum burada bitmiyor. Çalışıyorum görümtüm kaydı estetik ameliyat soz konusu idi çok şükür dikişlerim dün alındı dudaklarım normal gozukuyor altakı yarık bıraz kırmızı o kadar. Dudaklarımda hısssızlık mevcut.
Neyse ozel sektordeyım ve dıslerımle alakalı 4-5 ay haftada 1 gun doktora gıtmem gerekıyor. Tahmın edersınız kı ımkansız gıbı bırsey bu .

Varmı cevrenızde bu sekılde kaza gecırıp normale donebılen. Ilk zamanlarda 10 gune duzelırım derken surec uzadıkca korkum artıyor, ayrıca konusmam bozuldu hem dudagımdakı hısssızlık ve sıslık hem dıkıslerın gergınlıgı ustune dıslerımın kırık olması ve yarattıgı agrı rahatsızlık hıssıyle telefonda konusamıyorum

Ne olur benım gıdısatım ? Isten cıkarsalar memnun olucam ama kendım bunca senelık emegımı cope atmak ıstemıyorum, fakat bu kosullarda tedavım nasıl surecek bılmıyorum
çok geçmiş olsun..diş hekimi olarak cevap vereyim..merak etmeyin eskisinden de güzel olur dişleriniz..ama bir an evvel tedavilerinize başlayın derim..anladığım kadarıyla iş yerinden izin almakta sıkıntı yaşıyorsunuz.eğer maddi durumunuz uygunsa özelde tedavi düşünün..hem daha estetik sonuçlar alırsınız hem de randevularınızı çalışma saatlerinize göre ayarlarsınız..

çok geçmiş olsun. büyük bir kaza atlatmışsınız inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.biraz kendinizi hayatın akışına bırakın nasıl etsem ne desem vs düşünmeyin.inanın yaşayacağınız neyse nasipte ne varsa hayat sizi ona götürecektir.Yıllarca aynı şeyi düşünsenizde olacak olan olacağına varır.canınız yanmış üstüne stres yapmayın inşallah

Bunların hepsı neredeyse hafta ıcı hızmet verıyor araftayım
zaten cocugum ıcınde ısten ayrılmayı dusunuyorum sonumuz nereye varacak bılmıyorum 40-50 bın tl tazmınatım var bunuda yakmak ıstemıyorum ama

Eminim ki biliyorsun 15 yıllık sgk geçmişin varsa bir kağıt alıp ihbar tazminatını almadan kıdemi alacaksın işten çıkabiliyorsun. bir iki maaş kadar eksik alırsın ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum

Hic bi bilgim yok cutr bilemiycem.
Ama cok cok gecmis olsun diyorum.
Sen anlattikca ben korktum burdan.
Insallah duzelir hemen iylesirsin.
Aci varmi?

Ayy cute çok üzüldüm geçmiş olsun.
Umarım bir an önce atlatırsın kafanda büyüttügün gibi olmaz iyileşme sürecin.

çok geçmiş olsun. aklıma şu geldi tedavi süren boyunca işyerinden ücretsiz izin istesen? hem işten çıkmamış olursun hem evde bol bol dinlenirsin. senin yerine geçici birini alsınlar birkaç aylığına dönünce sen işbaşı yaparsın tekrar. hem bu teklifle gidersen iyi niyetini işyeri anlar çünkü yapılabilecek başka bir şey yok tedavine devam etmek zorundasın. 3-4 aylık süreçte gitmek zorundayım ama işimi de seviyorum tamamen bırakmak istemiyorum filan de.

Kızlar bu sabah zaten oglanla ilgili bir konuda ufacık yazmıştım.
Bundan 15 gün önce gece yarısı evde düştüm. Çenemi banyo eşiğine vurdum. Üst dişlerim dudak iç kısmım parçalamış ve dudak altıda yarıldı. Ve tabi üst dişlerim kırıldı. Üst damakta baya sorunlar var bir tanesinde özellikle kök kırığı mevcut. Diğer saga dogru dışler içeri kaymış. diğerlerindede düzensiz kırıklar mevcut.
Epey rahatsızım yani bıraksanız cuval gıbı kendımı bir köşeye atabilirim o derece zorla duruyorum .

Sorunum burada bitmiyor. Çalışıyorum görümtüm kaydı estetik ameliyat soz konusu idi çok şükür dikişlerim dün alındı dudaklarım normal gozukuyor altakı yarık bıraz kırmızı o kadar. Dudaklarımda hısssızlık mevcut.
Neyse ozel sektordeyım ve dıslerımle alakalı 4-5 ay haftada 1 gun doktora gıtmem gerekıyor. Tahmın edersınız kı ımkansız gıbı bırsey bu .

Varmı cevrenızde bu sekılde kaza gecırıp normale donebılen. Ilk zamanlarda 10 gune duzelırım derken surec uzadıkca korkum artıyor, ayrıca konusmam bozuldu hem dudagımdakı hısssızlık ve sıslık hem dıkıslerın gergınlıgı ustune dıslerımın kırık olması ve yarattıgı agrı rahatsızlık hıssıyle telefonda konusamıyorum

Ne olur benım gıdısatım ? Isten cıkarsalar memnun olucam ama kendım bunca senelık emegımı cope atmak ıstemıyorum, fakat bu kosullarda tedavım nasıl surecek bılmıyorum
geçmiş olsun

Cok gecmis olsun.. Allah sifa versin en acilinden..
Herkesin iyiliseme süresi süreci farklidir. Buna benzer bir sey gelmişti arkadasimin basina. 3 ayda normale döndü. Üniversitede okurkem olmustu o da dışarı çıkmak dahi istemiyordu ancak mecburdu. Bizim bölümde hocalar devamsızlık noktasinda aşırı takıntılılardi, rapor zaten ders icin kabul olmuyordu. Ancak arkadasin haline acıyıp en vicdansiz hocamiz bile izin veriyordu tedaviye gitmesine..
Cok aşırı vicdansiz biri olmadigi sürece izin verirler gibi geliyor. Çünkü normal bir rahatsızlık süreci degil. Hani ilac icin ayakta gecirin hastalığı diyemezler ki..
Eger siz hastalığınız icin izin ve rapor aldiginiz icin atacaklarsa da atsinlar. Tazminatinizi alir, tedaviniz tamamlandiginda is başvurularında bulunursunuz.

Bugün izinleri yapıyorum genel olarak firmanın, maaşlar hesaplanırken kendi durumumdan da bahsedeceğim
Hakkımda hayırlısı olsun hıc uzgun degılım , nereye varırsa varsın iş

Canım geçmiş olsun. Telefon numaran bende yok telefon değişti benim gördüm instagramda seni kaza geçirdiğini orda da yazmışsın, numaranı özelden göndersene canım çok geçmiş olsun nazar diyelimm :nazar: Allah bu kadarla bıraksın :dua::dua: CuteMom CuteMom

Bugün izinleri yapıyorum genel olarak firmanın, maaşlar hesaplanırken kendi durumumdan da bahsedeceğim
Hakkımda hayırlısı olsun hıc uzgun degılım , nereye varırsa varsın iş
hakkında hayırlısı hiçbirşey sağlığından önemli değil hayatta :kahve:

çok geçmiş olsun canım ya. Nazara mı geldin ne oldun yahu? Sonuçta kaç senedir çalışıyorsun, keyfi bir şey değil ki bu hastane işi. O kadarda anlayış göstersinler canım. Nedir yani.

Çok geçmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah

Cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin

Back