• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza geçirdim ve sonrası

çok geçmiş olsun.umarım işyeriniz anlayış gösterir,geçici bir süre idare eder.

Konuşsanız işverenle olmaz mı?Tedavim uzun sürecek bu şekilde ben çok zorlanıyorum verimli olacağıma da inanmıyorum.Ancak istifa edersem maddi anlamda zorlanırım en azından işsizlik maaşına bağlanmam için çıkışımı siz verseniz deseniz olmaz mı ki?

Maddi açıdan mı üni hastanesi gerekiyo yoksa sadece tedavi için mi ? Uzmanlık açısından

Özel klinikleri araştırsan senin için daha sağlıklı olur gibi duruyo

Buarada çok geçmiş olsun

Çok büyük geçmiş olsun keşke çalışmasan çünkü psikolojik olarak kötü hissedersin sağlıklı insanları görünce yine söylüyorum çok büyük geçmiş olsun

Kızlar bu sabah zaten oglanla ilgili bir konuda ufacık yazmıştım.
Bundan 15 gün önce gece yarısı evde düştüm. Çenemi banyo eşiğine vurdum. Üst dişlerim dudak iç kısmım parçalamış ve dudak altıda yarıldı. Ve tabi üst dişlerim kırıldı. Üst damakta baya sorunlar var bir tanesinde özellikle kök kırığı mevcut. Diğer saga dogru dışler içeri kaymış. diğerlerindede düzensiz kırıklar mevcut.
Epey rahatsızım yani bıraksanız cuval gıbı kendımı bir köşeye atabilirim o derece zorla duruyorum .

Sorunum burada bitmiyor. Çalışıyorum görümtüm kaydı estetik ameliyat soz konusu idi çok şükür dikişlerim dün alındı dudaklarım normal gozukuyor altakı yarık bıraz kırmızı o kadar. Dudaklarımda hısssızlık mevcut.
Neyse ozel sektordeyım ve dıslerımle alakalı 4-5 ay haftada 1 gun doktora gıtmem gerekıyor. Tahmın edersınız kı ımkansız gıbı bırsey bu .

Varmı cevrenızde bu sekılde kaza gecırıp normale donebılen. Ilk zamanlarda 10 gune duzelırım derken surec uzadıkca korkum artıyor, ayrıca konusmam bozuldu hem dudagımdakı hısssızlık ve sıslık hem dıkıslerın gergınlıgı ustune dıslerımın kırık olması ve yarattıgı agrı rahatsızlık hıssıyle telefonda konusamıyorum

Ne olur benım gıdısatım ? Isten cıkarsalar memnun olucam ama kendım bunca senelık emegımı cope atmak ıstemıyorum, fakat bu kosullarda tedavım nasıl surecek bılmıyorum
canım kaza sonrasında en çabuk düzelen bölüm dudak ve dildir. yani kendini yeniler. hissizliğe sebep sinir kaybı mı ne önce onu bilmen gerwk.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende gecen sene trafik kazası gecirdim dudagimdaki hissizlik ufakta olsa kaldi cok şükür baska bi sorunum yok ama sanirim bu hissizlik olayi bayagi suruyor .gecen sene haziranda olmustu kaza hala devam ediyor yani.ins sende bu kadar olmaz .devam edebiliorsan işine devam et .sonrasında da kolay is bulabilirsen meslegin geregi ,cik o zaman dinlen .tedavi surecindede kendini sıkıntıya sokma. ins hersey normale doner eskisinden daha iyi olursun gecmis olsun tekrardan

Maddi açıdan mı üni hastanesi gerekiyo yoksa sadece tedavi için mi ? Uzmanlık açısından

Özel klinikleri araştırsan senin için daha sağlıklı olur gibi duruyo

Buarada çok geçmiş olsun
kuzenım dıs hekımı ona danısıyorum ozel klınıkler takıp edemez mutlaka unıversıte hastanesınde tedavı gormelısın dıyor endodontı tarafından takıp edılmelıymısım her hafta

Çok geçmiş olsun
İstanbul da yaşadığını biliyorum Bezm-i alem Eyüp te yeni diş bölümü açtı endodontı bölümüde var bir bak istersen.
Sanki bir kere bir yorumda vialand a yakın oturuyorum demiştin.

Gerçekten cok uzuldum gecmis olsun basimiza ne gelebilecegi belli degil iste,qllah beterinden korusun.bilgim yok ama insallah iyilesirsiniz.bunun icin bir saglik raporu yazilamiyor mu yani.nasil oyle isyerine gidebilirsiniz ki.benim kardesim de ozel sektorde ama önemli bir ameliyat olmustu dr 15 gun rapor yazdi size de yazmaliydilar diye dusunuyorum

Konus isvereninle, haftada 1 gun gitmem gerek de, o gun seni ucretli izne cikarsinlar. Maasindan kesilsin yani. Cok gecmis olsun ayrica bir verdigin karşılık gelmis cok daha beteri olabilirdi. Cok zordur eminim ben dilimden operasyon gecirdim dikis almislardi, hayatim zindana donmustu ki senin acilarini tahmin edemiyorum. Gececektir Allahin izniyle, sabir gerekli tedavi icin .

En korktuğum şey banyoda kayıp düşmek.
Çünkü sonucu ölüm olan bir düşme olabiliyor. Beli kırılan da gördüm.
Allah korumuş

Çok geçmiş olsun, bu ne nazardır böyle:KK43: konu hakkında hiç bilgim yok ama bir an önce izsiz acısız iyileşirsin umarım.

Çok geçmiş olsun
İstanbul da yaşadığını biliyorum Bezm-i alem Eyüp te yeni diş bölümü açtı endodontı bölümüde var bir bak istersen.
Sanki bir kere bir yorumda vialand a yakın oturuyorum demiştin.
Bunların hepsı neredeyse hafta ıcı hızmet verıyor araftayım
zaten cocugum ıcınde ısten ayrılmayı dusunuyorum sonumuz nereye varacak bılmıyorum 40-50 bın tl tazmınatım var bunuda yakmak ıstemıyorum ama

Bildiğim kadarıyla ik da çalışıyorsun, sende biliyosun ki maaşının brütü 10000 olsa, 6 yıl kıdem, ihbar 35-40 bin arası bi şey olur.

Tazminatlarım yanmasın diye tedaviyi aksatman demek, ilerde bu paranın bilmemkaç katını tedavi ve estetik operasyon için harcaman demek.

Ne gereği var, sen ik olarak çok çok ihtiyacı olan işçiler dışında bu maliyeti boşuna işverene yansıtırmıydın?

Çık bence, sağlık hiç bi şeyden önemli değil..

Yıllık ıznımınde yeterlı olmayacagını dusunuyorum ayrıca zaten 15 gundur sureklı hastanedeyım en azından kalan ıznımı bıraz evde dınlenerek gecırmek ıstıyorum hastaneden ıse kosturarak degıl . Fakar rapor alsam sıgortamdan kesılıyor maasımdan kesılmesını umursamıyorum kaldı kı bana 4-5 ay her hafta ızın veremezler yerıme bakacak bırı yok. Masam allak bullak olmus halbukı onlarında ıs bası yaptıgının uzerınden sadece 5 gun gectı.
Bırde kalan ıznım yarım gun seklınde kullansam bıle 12 gıdıs yapıyor buda 3 aya denk gelıyor fakat benım eksta ızınlerım olacak.

Isverenım durumumu bılıyor sorun etmedıler ama sımdı dıkısler alındı dudaklardan ıs bıttı sanıyorlar fakat dıslerımdekı sorunlarım daha buyuk

Çok geçmiş olsun. Zaten 1 günlük izni rapor olsada maasinizdan kesiliyorsa sigorta yüzünden. Hiç raporla uğraşmayin derim ben. Haftada 1 gün ücretsiz izin almak için konuşun derim. O gün hem hastane işlerinizi halledersin hem de ağrılı bir süreç biraz dinlenirsiniz. Buna anlayış gosterebilirler herhalde. Çok geçmiş olsun.

Bildiğim kadarıyla ik da çalışıyorsun, sende biliyosun ki maaşının brütü 10000 olsa, 6 yıl kıdem, ihbar 35-40 bin arası bi şey olur.

Tazminatlarım yanmasın diye tedaviyi aksatman demek, ilerde bu paranın bilmemkaç katını tedavi ve estetik operasyon için harcaman demek.

Ne gereği var, sen ik olarak çok çok ihtiyacı olan işçiler dışında bu maliyeti boşuna işverene yansıtırmıydın?

Çık bence, sağlık hiç bi şeyden önemli değil..
Yok hıc bır zaman tedavıyı aksatmayı dusunmuyorum bu hafta askıda kaldık dedıgım gıbı kuzenım hekım ama alanı degıl. onların oldugu fakultede oldu suana kadar pansumanlar , bundan sonra muhtemelen onumuzdekı haftada gıdıcem ama sonrası yok suanda. Konusacagım bazı belgelendırme ıslerı varmıs ısyerınde kutlama gıbı fılan onu bır atlatsınlar ondan sonra konusacagım durumu acık acık

Back