Kiz bag soguk olur, dikkat et kendine.:teselli:
Havalar bi anda değişti ya canım(
Dİkkat et kendine.
çok güzel sürüyom kız. hiçkimseyi beğenmeyen babam bile "kızım benden iyi sürüyon maşallah" dedi
kız ben seni ne zaman attım arabaya -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- rüyanda mı gördün Şeniz
canlarım sağolun. anlamadım neden oldu
soğuktan ya da kayısıdan bozduk sindirim sistemini :)
canlarım sağolun. anlamadım neden oldu
soğuktan ya da kayısıdan bozduk sindirim sistemini :)
Az yeseydin :))
Yada taşa mı oturdun:))
He kiz olur oyle fazla meyve yemekten ozellikle kayisi ve tutdan olur.
Babam da tut bircok seye faydasi var diye yemis te yemis oda oyle hasta gibi olmustu migdesi falan agriyordu artik pek yemiyor. kaydirigubbakcemile3
Bence siz geri tasının bağdan bu yıl çekilmez o soğuklarda :)
KAndır babanı nooooluuuuurrr :((
senden bahsetmiyioruz ki rapunzelinkine bindim:kedi:
Kim begenmiyor kiz seni okey oynamaya giden sensin ne oldu da begenmez olduk,
hayirdir canin neye sikkin bak esim gelecek cikacam simdi hadi anlatta
rahat rahat cikayim bari.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kafan güzel herhalde okey oynamaya giden melony di :)))Kim begenmiyor kiz seni okey oynamaya giden sensin ne oldu da begenmez olduk,
hayirdir canin neye sikkin bak esim gelecek cikacam simdi hadi anlatta
rahat rahat cikayim bari.
hani ben kayserıye gelcem sıze dondurma ısmarlıycaaaaam hatırladınızmı kıslar bugun doktora gıttım kadın doguma velhasıl eylulde gel aşılama yapalım dedş olmazsa tup bebek daha cok erken dıımi yaaa ayrıca bı sorunumuz yokkı bızım ooooffff offff bende bu doktoru bırakmaya karar verdım gelıyımde memleketıme bı kafa dagıtayım
hani ben kayserıye gelcem sıze dondurma ısmarlıycaaaaam hatırladınızmı kıslar bugun doktora gıttım kadın doguma velhasıl eylulde gel aşılama yapalım dedş olmazsa tup bebek daha cok erken dıımi yaaa ayrıca bı sorunumuz yokkı bızım ooooffff offff bende bu doktoru bırakmaya karar verdım gelıyımde memleketıme bı kafa dagıtayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?