Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn sensiim diloom bendenizim tatllıım ..çene kemiğiyle kaynaşmış bi dişim varmış yani çenm ve dişim bütün demek
sensiim i de çelebi ilan ettim cok gezerse tabii karusutur akpak melony i yaa bazen ben bile karıstıryom kendimi melony i le :)delikafadulden

Celebi ne demek kiz. fisfisfis
canim cok korkma inan bak benimkisi de oyle yamuktu
ve baya bi derindi cekilirken inan hicbirsey hissetmiyorsun.
:teselli:
Bu arada tebrikler smilie kullanimina baslamisin. kaydirigubbakcemile2

bu arada çıt kırıldım değil küt kırıldım.
Çıt kırıldım ince olur odunlar küt diye kırılıyodu demi :)

Hahaha supersin! opuyorumnanaktan

ne güzel sevgilinle olcan diloo .. tamam hakkın guzuu cık 3 te imrendim sadecene ondan yanii.

Ayyy babamla kardeşim süpriz yapmış yanıma geliolar :))))
ıLk defa bu iş yerime gelecekler bi an heyecan yaptım :))

sensi çelebi sürekli gezen anlamında :)

melonim sen şimdiye kadar smilyerin nerde olduğunu mu bilmiyordun yoksaa ???? :)))

sensim sana leke çıkarıcı şart. kaç tane gömleği telef ettin :))))
sıra eteklerine mi geldi :))))))

Aaa bak onlari unutmustum onlari da cikartir mi acaba
ama onlar sanirim camasir suyu o yuzden cikartmaz.
Bende zaten artik bagda giyiniyorum mahvettiklerimi. kaydirigubbakcemile3

Annem gecen hafta diyor ki bu gomlegini (mavisi icin) neden bagda giyiniyorsun
tut bulasir, visne bulasir birsey olur cikmaz sonra yakasindaki cizgiyi gosterdim
zaten mahvoldu ondan giyiniyorum diye. :roflol:

efet tebrikle beni vereliniortak ama kac dakika bulmaya calışıyo seciyom falan . siz öbür sayfada kalıyonuz nerdeysee ben yazana kaadar. yben oldum olsası dişçiden korkarım yaa. dilo kayganan 2 mi olcak şimdi senin :S:uhm:

Ayyy babamla kardeşim süpriz yapmış yanıma geliolar :))))
İLk defa bu iş yerime gelecekler bi an heyecan yaptım :))

Aaa ne guzel iceri alabilecek misin peki hehe, kiz birde kardesin soyle
boy gostersin orda da sonra ordakiler birdaha sana biraz daha saygili davransinlar. :oklava:

efet tebrikle beni vereliniortak ama kac dakika bulmaya calışıyo seciyom falan . siz öbür sayfada kalıyonuz nerdeysee ben yazana kaadar. yben oldum olsası dişçiden korkarım yaa. dilo kayganan 2 mi olcak şimdi senin :S:uhm:

Olsun kiz kullan, kullandikca yerlerini daha iyi ogrenirsin daha cabuk bulursun. kaydirigubbakcemile5
Varya birde isin komik yani bende cektirirken biraz korkuyordum sonra yanagimdan iki tarafi da
uyusturdular ya simdi 15 bekliyorsun etkisi tam olsun diye o uyusturucudan dolayi sanirim
bir sakinlestim hic korku heyecan meyecan kalmamisti. :roflol:

sensi çelebi sürekli gezen anlamında :)

melonim sen şimdiye kadar smilyerin nerde olduğunu mu bilmiyordun yoksaa ???? :)))

yaa biliodum ama uğrasamıyordum .. şimdi ii oldu ..smiley sız bi hayat düşünemiyorum artıkınn :umursamaz:
diloo ne güzel ben misafir de alamıyorum yaa:(:gitme:

sensi bu gidişle evde giymeye kıyafet kalmayacak :)
laf aramızda bende senin gibiyim. hemen lekerim giydiklerimi :)

dilom sensininde dediği gibi babanla kardeşin şööle bi gezsinler orda da yanlız olmadığını anlasınlar :)

Aaa ne guzel iceri alabilecek misin peki hehe, kiz birde kardesin soyle
boy gostersin orda da sonra ordakiler birdaha sana biraz daha saygili davransinlar. :oklava:

boyu 1,85 yeter mi :))
Valla bilmiyom kapıdan nasıl gireceklerse.:sm_confused:
Dur bakalım geldiklerinde sorarım delikafadulden

yaa biliodum ama uğrasamıyordum .. şimdi ii oldu ..smiley sız bi hayat düşünemiyorum artıkınn :umursamaz:
diloo ne güzel ben misafir de alamıyorum yaa:(:gitme:

malesef ben smily kullanamıyorum. göremiyorumda zaten. çok sıkıcı oluyo :(

sensi bu gidişle evde giymeye kıyafet kalmayacak :)
laf aramızda bende senin gibiyim. hemen lekerim giydiklerimi :)

dilom sensininde dediği gibi babanla kardeşin şööle bi gezsinler orda da yanlız olmadığını anlasınlar :)

babamlar geldi.Kapıdaki abi hemen açmış servise beni almaya geliolardı ondan tanımış :))
Fİlizimmi görmeye geldiniz demiş.
Kahvaltı yapıyolar şimid:)
Babam dolonıp duruyo zaten işçiler gelirse korkarlar ondan haha

babamlar geldi.Kapıdaki abi hemen açmış servise beni almaya geliolardı ondan tanımış :))
Fİlizimmi görmeye geldiniz demiş.
Kahvaltı yapıyolar şimid:)
Babam dolonıp duruyo zaten işçiler gelirse korkarlar ondan haha

Hahaha cok iyi olmus. :teytey:

günaydın kıslarrrrrrrrr fıstıklar güzeller sevgi pıtırcıkları cok mutluyum bı sorun nıyeee cunkım yarım gayserıme gelcemde ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

hoşgeldin seçkin. allah mutluluğunu bozmasın :)

kızlar kahvaltı yapıyım geliyorum...

canım kaç yıldır evlisin eşin sperm testi yaptırdımı sen kendine baktırdın mı öle kolay deil aişılama tüp bebek bk bizde sorun olmasına rağmen doktor 6 ay daha deneyin doğal yoldan dedi olmassa aşılama 3 sefer o olmassa tüp bebek bence kayseriye gel bak ben salı günü biniyorum aldım bileti bugun gel konuşalım senle buluşmaya tamam mı sıkma hem kaç yıllık evlisin dur oha yaniii

bız 20 temmuzda 3 yıllık evli olcaz cok şükür bütüüüüüüün testlerımız temız cıkıyor benım uyuz doktorumun sooledıgıne gore stresss yapıyormuşumdaaa ondan olmuyormuşş muş cok bılıyor ya o bıde kayserıde sadece goruncem bakalım ne olcak yaf hayırlısı artıkım dua edın bana olurmu kıslar:kedi:

seçkiiinn Hadi bakalım hayırlısı canım.
Şiii milllet nere kayboldunuz la
Msnde takılıyonuz demi :(((

Back