Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel sürüyom kız. hiçkimseyi beğenmeyen babam bile "kızım benden iyi sürüyon maşallah" dedi :nazar:

kız ben seni ne zaman attım arabaya -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- rüyanda mı gördün Şeniz

senden bahsetmiyioruz ki rapunzelinkine bindim:kedi:

canlarım sağolun. anlamadım neden oldu :(
soğuktan ya da kayısıdan bozduk sindirim sistemini :)

He kiz olur oyle fazla meyve yemekten ozellikle kayisi ve tutdan olur.
Babam da tut bircok seye faydasi var diye yemis te yemis oda oyle hasta gibi olmustu migdesi falan agriyordu artik pek yemiyor. kaydirigubbakcemile3

Az yeseydin :))
Yada taşa mı oturdun:))

valla burda yeri geliyo taşada oturuluyo :)
kayısıda sürekli el altında olunca farkında olmadan çok kaçırmış olabilirim :)

ama büyük ihtimal üşüttüm. geceleri donuyoruz. çift yorganla uyuyorum :s

He kiz olur oyle fazla meyve yemekten ozellikle kayisi ve tutdan olur.
Babam da tut bircok seye faydasi var diye yemis te yemis oda oyle hasta gibi olmustu migdesi falan agriyordu artik pek yemiyor. kaydirigubbakcemile3

yağmur fırtına tut bırakmadı malesef :(
çok severimmmm

Bence siz geri tasının bağdan bu yıl çekilmez o soğuklarda :)
KAndır babanı nooooluuuuurrr ::(((

ya kıslar sız benı begenmıyorsunuz galıba benneyaptımki:a015: zaten moralım cok bozuk

Kim begenmiyor kiz seni okey oynamaya giden sensin ne oldu da begenmez olduk,
hayirdir canin neye sikkin bak esim gelecek cikacam simdi hadi anlatta
rahat rahat cikayim bari.

Kiz yazacagin yok ha senin de ben cikiyorum esim geldi, gorusuruz.

ne okeyı kız karıştırdın sen o ben degılım ya tanımıyonuz bıle beni ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:a015:

hani ben kayserıye gelcem sıze dondurma ısmarlıycaaaaam hatırladınızmı kıslar bugun doktora gıttım kadın doguma velhasıl eylulde gel aşılama yapalım dedş olmazsa tup bebek daha cok erken dıımi yaaa ayrıca bı sorunumuz yokkı bızım ooooffff offff bende bu doktoru bırakmaya karar verdım gelıyımde memleketıme bı kafa dagıtayım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kafan güzel herhalde okey oynamaya giden melony di :)))

hani ben kayserıye gelcem sıze dondurma ısmarlıycaaaaam hatırladınızmı kıslar bugun doktora gıttım kadın doguma velhasıl eylulde gel aşılama yapalım dedş olmazsa tup bebek daha cok erken dıımi yaaa ayrıca bı sorunumuz yokkı bızım ooooffff offff bende bu doktoru bırakmaya karar verdım gelıyımde memleketıme bı kafa dagıtayım

Gel bacım gel kafa dağıtalım kaydirigubbakcemile3

canım kaç yıldır evlisin eşin sperm testi yaptırdımı sen kendine baktırdın mı öle kolay deil aişılama tüp bebek bk bizde sorun olmasına rağmen doktor 6 ay daha deneyin doğal yoldan dedi olmassa aşılama 3 sefer o olmassa tüp bebek bence kayseriye gel bak ben salı günü biniyorum aldım bileti bugun gel konuşalım senle buluşmaya tamam mı sıkma hem kaç yıllık evlisin dur oha yaniii

:teytey: Günaydıııınn canlarıııımmm :teytey:
Bugün saat 3te cıkacam işten :sm_cool: :sm_cool:

Back