Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım şimdiye kadar hiç istemedim. hamilelik işte.. eşim alalım diyor da ben kokusuna dayanamam diye aldırmıyorum.bende laf yedik diyince şaşırdım :)))
canım iki hafta gitmeyi düşünüyoruz. inşallah bi aksilik çıkmaz
akpak canım senin tost makinen yok mu? :)))
anladım yerini. bizim evin buralarda olsa şöyle kayseri park civarında gidecem de oralara gitmeye eriniyorum. mirmirmirmir
Yani yediniz :1shok: senağlama bikerecik yedik ne demek.:gitme:
:teselli: üzülme.
Turuncuda hani bizim buluştuğumuz yer vardı ya ordan merkeze doğru giderken yolun üstünde.
evde kız. valiliğin orda atatürk heykeli var ya, beni ordan al dedi. bi süre tam nerde olduğunu anlatamadı. kızdı, bana bağırdı.benim üst dediğim yola o alt diyor, benim alt dediğim yola üst. kayseriye geldik geleli bunun tartışmasını yaşıyoruz belli peryotlarla. neyse, durdum kenarda eşimi alıyım diye bu kez de diğer şöförler korna bastı bağırdı senağlamaCanim sen nerede oturuyordun ki, diloom'un da dedigi gibi o cay bahcesinin ilerisinde.
Kocan evde mi ki tartistiniz kiz yoksa telefonda mi.
yaa akpak üzülmee tost dediğin ne ki hakket evde kini sevmiyon mu benmde ayvalık tostu cekti canımm ..![]()
diloo sn şimdi bana . sen de ne dere var ne paça mı diyon şimdiikküsmüüüm diyom olmuyoo
sensi ne yedin bakeemmmm tatlını yanında ben yeni uyandııımmm 2 saat uyumuşum denizz biz karar verdik buluşmayıı bağınızda gerçekleştireceiz sende kıymalı yapacannnn:1ninca::jeyyar:
y
evde kız. valiliğin orda atatürk heykeli var ya, beni ordan al dedi. bi süre tam nerde olduğunu anlatamadı. kızdı, bana bağırdı.benim üst dediğim yola o alt diyor, benim alt dediğim yola üst. kayseriye geldik geleli bunun tartışmasını yaşıyoruz belli peryotlarla. neyse, durdum kenarda eşimi alıyım diye bu kez de diğer şöförler korna bastı bağırdı senağlama
kızlar fırında patatesi nasıl yapıyorsunuz?
kestane kebap acele cevap kaydirigubbakcemile3
yaaw arada kullanmayı unutuyomm .. bak bi yazılarımaondan diyom ya ni seenssiiaz hava güzel dolanırım diyordum .. izin alıım diye annemi aradım mevlut var beni de al gidiyok dedi:s nasıl dünya laa ...
ekmek arası gibi tost ben seyirde yedim dii gözel di yanii ekmek olsun dabuluşmayı acaba seyirde mi yapsakk
akpak sen makinayı alda bi ara yaparsın nasıl olsa :)
hamilelikte bulantıda zordur eminim. allah yardımcın olsun
melony keşke öyle bir imkanım olsada hepinizi ağırlayabilsem bağda![]()
Tatlicik'in orada yemedim de sonradan bisiler yedim ama onu da soylemim hamileler var aramizda. cokacimcoook
Neyse olur oyle seyler cok fazla kafaya takma hamilesin biraz da alingan olabilirsin,
ayrica bunun en iyi cozumu esinin ehliyet almasi neden almiyor ki?
Patatesli dograyip yaglayip baharatliyorsun firin kagidin uzerinde firinda kizartiyorsun, bunu patlican, kabak, biberle beraber de boylece kizartabilirsin.
sensim saol canım ya...sıra kitapta inşallah
:teselli:
Biz seni ağarlıycaz canım lokantada kaydirigubbakcemile3
ayyyy alacakaranlık filmini izledim..hala etkisindeyim yaaaaaaaaa
Bu kız filmi izlediyse kitabı zor okur kaydirigubbakcemile3sensim saol canım ya...sıra kitapta inşallah
Onun düşenceliği evli olduğundan yemek yapmayı biliio kaydirigubbakcemile3bak görüyosun di mi düşünceli kızı Şeniz
ayy yaa ..alemsiniz valla..ben kaçıom kızlar öpüorum sizi...
Onun düşenceliği evli olduğundan yemek yapmayı biliio kaydirigubbakcemile3