Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy alacakaranlık filmini izledim..hala etkisindeyim yaaaaaaaaa

nerde nette mi bende izleyim

Seyirde de olur, bagda da olur, dagda da olur yeter ki bulusma gunu hakkinda anlasabilelim. kaydirigubbakcemile3

seyirr olurda benim arabam yokkii
nası cıkayım oraya ama ben otobos varsa giderim var ya sanırım aa arabas olmayanlarla otobos durağında buluşuruz arabalılar da gelir artıkk hihoyyyt oh buluşuyozzz:sm_cool:

Ben size bişey anlatmayı unuttum :)
Gecen hafta gece vardiyasında sevgilimi biri öpmeye calışmış.
Aşığııımmm sana diye de bağırmış :1ninca:
Ve bu kız neymiş biliyomusunuz ?????
:oklava: hayat kadını

nerde nette mi bende izleyim

seyirr olurda benim arabam yokkii
nası cıkayım oraya ama ben otobos varsa giderim var ya sanırım aa arabas olmayanlarla otobos durağında buluşuruz arabalılar da gelir artıkk hihoyyyt oh buluşuyozzz:sm_cool:

Kimin arabası var ki delikafadulden
Beklerseniz ben alacam ozman buluşalım :))
Bi tane buldum citroen ama 18 milyon tl.
ve benim 18 ay hiç harcama yapmadan para biriktimemle alabilirz :))
Bu mesajı yazarken akpak aklıma geldi yazmış bulundum silmeyeyyim :) akpakta araba varkaydirigubbakcemile3

Ben size bişey anlatmayı unuttum :)
Gecen hafta gece vardiyasında sevgilimi biri öpmeye calışmış.
Aşığııımmm sana diye de bağırmış :1ninca:
Ve bu kız neymiş biliyomusunuz ?????
:oklava: hayat kadını

ohaa işyerinde napıyomuş hayat kadını nan???:uhm:

Bu mesajı yazarken akpak aklıma geldi yazmış bulundum silmeyeyyim :) akpakta araba varkaydirigubbakcemile3

yok canım çarşambaya alıyoz biletleri ablamlarla geliyozz ablmada burdaya kıss bize yakın olan varmı biz bozantıda yanii annem bozantı cd. oturuyoo

diloo senin orrda çalışan nihan abla var tanıyon mu şimdi aklıma geldiiialkisalkisalkis

18 milyon tl mi :1shok: yoksa 18 bin tl mi?
Kiz sen aylik 1 milyon tl kazaniyon da bizim mi haberimiz yok zugurtum diye geciniyon. naniknanik

Bu arada Akpak ta rapunzell gibi araba suruyorsa hayatta binmem arabasina. :roflol:

Duydun mu kiz rapunzell kulaklarini cinlatim, gerci nerden duyacak buraya ugradigi yok ki.

ohaa işyerinde napıyomuş hayat kadını nan???:uhm:

yok canım çarşambaya alıyoz biletleri ablamlarla geliyozz ablmada burdaya kıss bize yakın olan varmı biz bozantıda yanii annem bozantı cd. oturuyoo

diloo senin orrda çalışan nihan abla var tanıyon mu şimdi aklıma geldiiialkisalkisalkis
Soyadı sert mi?
Eger öyleyse tanıyom bir saat önce toplatıdaydık kaydirigubbakcemile3
Kız hayat kadını iş yerinde bişey aramıyo.benimki onun mekanındaymış yani otoyolda kaydirigubbakcemile3

18 milyon tl mi :1shok: yoksa 18 bin tl mi?
Kiz sen aylik 1 milyon tl kazaniyon da bizim mi haberimiz yok zugurtum diye geciniyon. naniknanik

Bin olacak doğru :kedi: :roflol:

Bu arada Akpak ta rapunzell gibi araba suruyorsa hayatta binmem arabasina. :roflol:

Duydun mu kiz rapunzell kulaklarini cinlatim, gerci nerden duyacak buraya ugradigi yok ki.

:mymeka: ben bindim en önede kuruldum.İyi kullanıyo naniknanik

kızlar bende var küçük müüçük idare edecenizz :) cok kaynatıyonuz ayrıcana okuyana kadar misafir kalıyomm . öptümm bebekler tek teekk :) ii akşamlar olsun haa ayrıntı buluşma gündüz olmasın :Dricaa

kıslar aşağıya havuz başına ineyom ben komşular çağırdı okey oynaycakmışız 4. ol diyolar ben gittim gelrim hepinizi sevdim benn walla bakk

kızlar bende var küçük müüçük idare edecenizz :) cok kaynatıyonuz ayrıcana okuyana kadar misafir kalıyomm . öptümm bebekler tek teekk :) ii akşamlar olsun haa ayrıntı buluşma gündüz olmasın :Dricaa
gündüz olması gerek canım çünkü evli arkadaşlarımız çoğunlukta.vereliniortak biz onlara ayak uydursak daha iyi olacak.
yok kıs 1 8 bin tl kazanıyoo

kaba hesap bir milyar eski parayla kaydirigubbakcemile3

kıslar aşağıya havuz başına ineyom ben komşular çağırdı okey oynaycakmışız 4. ol diyolar ben gittim gelrim hepinizi sevdim benn walla bakk

Attığı havaya bak anam bizde dere kenara inek bari neydek
kaydirigubbakcemile4

He kiz baska istegin var mi, bizim herifler de musade ettiydi aksam aksam bulusup
birde ustune zuppelerin doldugu saatlerde seyir tepesine cikmamiza. :delphin:

offf offf:(mafoldumben iiiakşamlarııın barii :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:

çok güzel sürüyom kız. hiçkimseyi beğenmeyen babam bile "kızım benden iyi sürüyon maşallah" dedi :nazar:

:mymeka: ben bindim en önede kuruldum.İyi kullanıyo naniknanik

kız ben seni ne zaman attım arabaya -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- rüyanda mı gördün Şeniz

Back