melonim niye bana pas vermiyon hiçççç bu arda buldum bendeniizn bağında buluşalım bize kıymalı yağlama yapsın yiyek hem onuda görmüş oluruz
sana bişi diyimmi ben o yirmilikten cok cektim 26 yaşındaydım çıktı gıran hem çıkarken ağrıdı çıktıktan sonrada hemen çürüdü çekilemedi kanıtırrarak çekti doktor 15 günde çekildikten sonra ağrısı devam etti 2 güne bir giderdim doktora uyuşturucu ilaç koyardı yoksa ne mümükünn durabilmen dünyam karardıydı benimmm
bu arada camdankalp allah hayırla almayı nasip eder kucağına canımmm
evet canım hamileyim 10+6 haftalık...darısı tüm isteyenlere kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
tam 1 yıl 2 günlük evliyim uzun bi süre d.kon.hapı kullandıktan sonra ocak ayında bıraktım hapı ve bi kaç ayda normal yollarla korunduk biliyosunuz hapın vücuttan atılması gerekiyo hamile kalmadan...ve artık zamanı gelmişti ilk denediğimiz ay olmadı ama ikinciyi kaçırmadık :asigim: ilk evlilik yıldönümümüzüde 3 kişi kutlamış olduk
Kizlar bu ara bende 100% soz vermeyim o gun kinamiz var
belli olmayabilir ama elimden geleni de yaparim. zemuszemus
Amoww akpak sen hala tost davasinda misin gel kiz sana bir tost yapayim.
Allah iyiligini versin emi kiz senin ben kizi teselli etmeye calisiyorum senin ettigine bak,
insan simdi mi soyler olsun bitsin sonra soylersin simdi soylemeye ne gerek var.lmaz:
ahh ne güsel bizimde bu pzartesi evlilik yıldönümüz am ama 2 kişi geçirics kısmtese gelecek sene 3 oluruz inşallah
Korunuyomusun hala CADIARZU
kız napcanız o kadar kanı? delikafaduldenAboww 22 ünite kan arıyoruz :sinifsinif:
Allah iyiligini versin emi kiz senin ben kizi teselli etmeye calisiyorum senin ettigine bak,
insan simdi mi soyler olsun bitsin sonra soylersin simdi soylemeye ne gerek var.lmaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ya bende cekiyorum ama ayda bir adet dönemimde ağrıyo ne alakaysa :roflol:
Yani melonim bu ağrı öldürmez kuzum korkma sadece süründürür delikafadulden
allah razı olsun canım saolbu arada camdankalp allah hayırla almayı nasip eder kucağına canımmm
yok canım 2 aydır çalışmalara devammm
kıslar kıskanmayın amma şinci sensim bana gelcek...demi bacımmmm
ballarım ben kaçıyorum herkesı optum kocamann..
Kız pınarbaşında silahlı bıçaklı yaralanma olmuş ya :sinifsinif: biride tanıdıkmış fabrikadan bi adamın :gitme: İstanbuldan izine gelmiş bi polis de yaralanmış.:1ninca:kız napcanız o kadar kanı? delikafadulden
ballarım ben kaçıyorum herkesı optum kocamann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?