- Konu Sahibi EU1
- #2.461
ayrıca tatlıcık senin adına başkalarının okuduğu dualar daha makbul istersen senin için okuyabilirim
gerçektenmiii.....okurmusun arkadaşım benim için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca tatlıcık senin adına başkalarının okuduğu dualar daha makbul istersen senin için okuyabilirim
Tabiki okurum sanki taş atacamda kolum yorulacak kaydirigubbakcemile3 paylaşalım istersen.Birazını sen birazını ben okurum.gerçektenmiii.....okurmusun arkadaşım benim için...
günaydın kızlar
çilek alyanslar çok güzelmiş hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin.
diloom insan duyunca gerçekten çok üzülüyor ama böyle hayırlıdır ki Allah öyle takdir etmiş. Allah anasına babasına sabır versin mafoldumben
tatlıcık biraz ben de okuyabilirim ne niyetle okuyacan?
tamam bak 4444 defa okunması lasım..ben şukadar okurum dediğin sayıyı al canmım...geri kalanıda ben okurum inşallah
bu duayı okumak istiorum 4444 kere...
frambuazdan sonra acaip etkilenmiş bulunmaktayım arkadaşlar...
bu dua hiç aklımdan çıkmıo öle bişeki ne yapsam ne etsem içimde hep bu duayı okuma iç güdüsü var...
rabbim herksin duasını kabul eder inşallah...
Dün çocuk ölmüş duyunca ağladık.
Daha minik bebek :çok üzgünüm: yoğun bakımda yatıyodu.
tatlıcık biraz ben de okuyabilirim ne niyetle okuyacan?
Bin tanesine talibim tatlıcık niyetini söyle.opuyorumnanaktan
Aslinda ben bi kendisi okumasinin daha iyi oldugunu dusunurdum ya hep bilemiyorum.
Hani sabredip okadarini kendin okumak ama cidden emin degilim hangisi daha iyi olur.
niyetimimi söylim canım....istegimi yani...