• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
çilek alyanslar çok güzelmiş hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin.
diloom insan duyunca gerçekten çok üzülüyor ama böyle hayırlıdır ki Allah öyle takdir etmiş. Allah anasına babasına sabır versin mafoldumben

gerçektenmiii.....okurmusun arkadaşım benim için...
Tabiki okurum sanki taş atacamda kolum yorulacak kaydirigubbakcemile3 paylaşalım istersen.Birazını sen birazını ben okurum.
Ben burda boş oturuyorum arkadaşım.
günaydın kızlar
çilek alyanslar çok güzelmiş hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin.
diloom insan duyunca gerçekten çok üzülüyor ama böyle hayırlıdır ki Allah öyle takdir etmiş. Allah anasına babasına sabır versin mafoldumben

amiin :Saruboceq: :gitme:

tamam bak 4444 defa okunması lasım..ben şukadar okurum dediğin sayıyı al canmım...geri kalanıda ben okurum inşallah

bu duayı okumak istiorum 4444 kere...
frambuazdan sonra acaip etkilenmiş bulunmaktayım arkadaşlar...
bu dua hiç aklımdan çıkmıo öle bişeki ne yapsam ne etsem içimde hep bu duayı okuma iç güdüsü var...
rabbim herksin duasını kabul eder inşallah...

Oda mi okumus bu duayi sonra mi hamile kalmis?

Dün çocuk ölmüş duyunca ağladık.
Daha minik bebek :çok üzgünüm: yoğun bakımda yatıyodu.

Allahim geride kalan aileye sabir versin. senağlama

tatlıcık biraz ben de okuyabilirim ne niyetle okuyacan?

Evet canim hepimiz birbirimiz icin okuyabiliriz,
tatlicik senden baslariz sonra digerleri.

kızlar saolun....önce benim içinmi okucasss ozaman...sırayla herkese okuyalım..ben varım vallaaa

Aslinda ben bi kendisi okumasinin daha iyi oldugunu dusunurdum ya hep bilemiyorum.
Hani sabredip okadarini kendin okumak ama cidden emin degilim hangisi daha iyi olur.

sensim o durum benim de kafamda soru işaretleri doğuruo ama ii niyetle...kalbin en temiz haliyle okunduktan sonra bişi olmıcanı düşünüorum....

Aslinda ben bi kendisi okumasinin daha iyi oldugunu dusunurdum ya hep bilemiyorum.
Hani sabredip okadarini kendin okumak ama cidden emin degilim hangisi daha iyi olur.

Peygamber efendimiz Kendin için istediğini başkaları için de iste, Müslüman olursun diye buyurmuş.
Ben bir başkasının ettiği duanın daha makbul olduğunu biliyordumCADIARZU
Akpak daha iyi bilir ona soralım.

umarım dileğini rabbim gönlüne göre verir.bende sabırnan kendinin okuması diye biliordum .yardımlaşma güzel bişi. süpersiniz kızlar bayılıyorum sizee

ben kendim ayrıcada okurum amaa yardımlaşmak güsel bşi die düşünüorum..hadi bakalım herkes neka okuo sölesin...

Ben 5 tane okudum bile :)))
dediğim gibi bin tanesini okurum ama bin tane okuduktan sonra yine bi bin okurum.
kitap okuyacağıma onu okurum.

Back