Kayseri’de tüp bebek yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var?

İlaçlar indirimsiz 25 tuttu pazarlıkla 18 e filan gelir abartmış onlar biraz bence yeni aldım çünkü ilaçları
Doz farkediyor. Birine 300 lük gonal f yeterken bir başkası 3 kutu 900 lük kullanıyor. Diğer bütün ilaçlar ve takviyeler için düşünün bunu. Ben dondırulmuş transfer oldum yransfer ayındaki ilaçlar bile 15 tuttu bu doz farkından dolayı. 60 ı geçmişti benim ilaç giderim. Velhasıl kişiden kişiye fark eder.

Allah vicdan versin inşallah Allah size de güç kuvvet versin maddi manevi embriyom sağlıklı gelirse eşim hemen transfer olsun diyor ama en erken nisan Ramazan’dan sonra başlayalım vakit kaybetmeyelim diyor bakalım o zamana daha ne olur
İnşallah rabbim kolaylıkla tez vakitte olmasını nasip eder canım. Allah yardımcınız olsun

Merhabalar kızlar bizde Gökalp hocada tedavi görüyoruz gözümü korkuttunuz Biz memnunuz ama yorumlardan sonra gözümü korkuttunuz 6 aydır tedavimiz sürüyor tese ameliyatımız var marta sonra transfer sürecimize geçicez yorumlarda korkutunuz Bize söylenen fiyat geçerli olacak değişmez dendi liste verdiler elimize dünyam hastanesine geçiyor hocada

Merhabalar kızlar bizde Gökalp hocada tedavi görüyoruz gözümü korkuttunuz Biz memnunuz ama yorumlardan sonra gözümü korkuttunuz 6 aydır tedavimiz sürüyor tese ameliyatımız var marta sonra transfer sürecimize geçicez yorumlarda korkutunuz Bize söylenen fiyat geçerli olacak değişmez dendi liste verdiler elimize dünyam hastanesine geçiyor hocada
Size öncedenç ne demişlerse o geçerli olur bence ❤️

Ben size novafertilde görev yapan doktorların numaralarını göndereyim özelden siz bana mesaj atın ben şimdi dışardayım numaralar evde dosya da yazıyor .
4 doktor var zaten siz arayın bilgi alın .

Merhaba bende konu ile alakalı yazmak istedim…Öncelikle tüp bebek görüşmesi için 2023 ekim ayında ilk Mustafa Taş a gittik kapıdan girince makine gibi para sayıyor attığınız her adım ilk görüşmede kendisi görüştü zaten ama hsg film yada bir başka tahlil istemeden direk ultrasonla bakıp tüp bebek yapacaz başka çaren yok dedi zaten orada psikolojik olarak çöküntü yaşıyorsun birde fiyat bilgisi verdi hemen biz de çok iyi diye duyduğumuz için başka çare yok diye devam edelim dedik vitamin vs yazdı 2023 te 4 bin tl idi yazdığı ilaç zaten sonrasında Mustafa taşı görmen imkansız hemşireleri deseniz saatler sonra dönüş yapıyor biz yarıda bıraktık devam etmedik.Maddi olarak biraz toparladık ve 2024 te tekrar başlama kararı aldık İki doktor daha vardı aklımda KAYSERİ ERCİYES HAST AHMET EMİN MUTLU HOCA VE MEMORİAL SEMİH HOCA Biz Ahmet hoca ile görüşmeye gittik zaten kapıdan girince o kadar pozitif bir enerjisi varki o tedirginliği alıyor sizden sizi dinleyip ne istediğinizi sorup sizi anlayıp sonra kendisi konuşuyor zaten ilk Hsg istedi ve eşimdende sperm testi sonrası zaten süreç başladı polip kist vardı temizledi şekerim yüksekti dengeledik ilaçlar toplama transfer ama ilk denemem malesef olumsuz oldu çünkü bağışıklığım çok yüksek olduğu için embriyo tutunmamıştı tabi ilaçlar vs biraz ara verdik bu arada bizden kromozom analizi nk testi ve trombofili paneli istedi onları yaptırdık nk yüksek çıkınca liste verdi uyum sağladım şimdi yeniden sürece girdik kendisi ile o kadar mamnunum ki kendisinden ilgisinden geri dönüşlerinden gerçekten işini layıkı ile yapan biri maddi manevi her şekilde sizi anlayan biri çıkar uğruna para uğruna insanalrın umudunu çalmayan biri olumlu olumsuz olan herşeyi açıkça söylüyor show yapıp öyle mühür basma peşinde değil zaten önceliği hep hastaları.Kendiside hep diyor ÖNCE ALLAHTAN İSTEYİN BEN SADECE VESİLEYİM diye şuan ilaçları kullanıyorum başladık ikincisi için Rabbim bu yolda emek veren herkesin emeğini maddi manevi boşa çıkarmasın evet zor ve yorucu bir süreç ama inanın sizi anlayan dinleyen bir doktorunuz var ise süreç sizi hiç korkutmuyor 🍀

Back
X