Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederim canım.sizler begendikce kendimi cok mutlu hissediorum.cekince eklerim hemen .[/QUOT mrb ben yeni üye oldum. ben de saffet örs e ameliyat olmayı düşünüyorum senin resimlerini nasıl görebilirim acaba
sebnem fotolarını çok merak ediyorum arkadaşlık gönderdim ekler misin beni?opuyorumnanaktan
sebnem yeni fotolarini gordum amam ben senin yandan degil onden fotonu cok merak ediyorum mumkunse benim icin onden foronu cekermisin burnun cok hos cok begendimcanimopuyorumnanaktan
şebnem ben de çok merak ediyorum yeni halini nasıl görebilirim?tsk ederim canım yenilerinide ekledim bakabilirsin
fiyatlar hala aynı canımbende burun ameliyatı olmayı çok istiyoum saffet örsü düşünüyorum aceba fiyatlar ne kdr değişti 2009da 1800-2000 arasıymış
Arkadaslar Dr umut özbebik nasil iyimi taniyan varmi benimde onunla randevum vararkadaşlar bende saffet beye olmayı düşünüyorum yorumlarınızı okudum ve sayenizde kafamda kesinleşti :)
fakat resimlerinizide görmek istiyorum ama bulamadımmmm yardımcı olur musunuz
slm arkadaslar kayseride ahmet tuna eren e burun estetigi olan varmi fiyati nekadar agri oluyomu bilgi verirmisiniz
canım ben oldum kayseride saffet örs'e kendisinin soep güzellik merkezi var.ama ameliyatını güneş hastanesi ve acibadem hastanesinde yaptıgını söyledi.güneş hastanesinde 1800tl acibademde 2800tl ye yapacagını söyledi.ben güneş hastanesinde oldum 1600 tl ye anlaştık.bana kendisinin işinde iyi oldugunu söyledi baska amaliyat olanlar.bende arastırdım ve saffet beyde karar kıldım.memnumum suan.ama ilk gördüğümde begenmedim önce tabi şişlikler gectikce daha düzeldi.ama saffet bey hastasıyla pek ilgilenen bi tip deil fazla muhattap olmuyo.26. günüm benimde hiç bir problemim olmadı cok şükür.
Arkadaslar merhaba bende Acibadem de Dr Tuna Beye ameliyat oldum cok memnunum. Tavsiye uzerine gitmistim cok dogal ve guzel burun yapiyor hemde artik nefes alma problemimde kalmadi kesinlikle tavsiye ederim :)
arkadaşlar saffet beye ameliyat olan varsa yazsı lütfen memnunmusunuz