Kayseride Burun Estetiği yaptıran arkadaşlarım

canım benim dayımda olcak ama onada netten sormuş 1600 fiyat vermişşş.. ünv. doç dr.irfan özyazganla görüştüm oda 1500 2000 arası dedi..ipeknaz canım bende senin gibiyim valla çok kokrkuyorum ...burunlarıda görünce dayanamıyorum ama olcam allahın izniyle

Son düzenleme:
kızlarr bende 21 yaşndaim ve öğrenciyim saffet beye olmayı düşünorum aslında tek tanıdğım dr o var o yüzden daha öncede benimi aldırmştım ben ona..ancak buurnnasıl yaapr bilmiorum...acaba diorum sömestr tatilinde olsam 2 hafta da düzelebilirmiyimki :? bu aarada sebnem canm uygunsa bana msn adresini mail olarak atarmsn yeni üye olduum için ben msj gönderemiormuşm..seninle görüşmek istiorum mümkünse..herkese teşkler.

arkadaşlar ben ve kuzenim saffet beye burun ameliyatı olduk. ameliyattan önce ikimizinde burnunda eğrilik vardı nefes alamıyorduk, saffet beyi komşumuz tavsiye etmişti gidip görüştük ve bir ay arayla ameliyat olduk şimdi 1 yıl falan oldu çok memnunuz ikimizde nefes almamız düzeldi. ameliyattan sonra hiç ağrımız olmadı saffet bey söylemişti fakat inanmamıştık ama haklıymış. kayseri de ben onun üstüne plastik cerrah tanımıyorum. kontrollere gidip gelirken pekçok hastası ile tanıştık hepside çok memnun. en tecrübeli ve en eskisi o kayseri de bence. diğer yerlerle uğraşıp boşuna zaman kaybetmeyin. çok ta ilgili hastası ile fakat pek zamanı yok ondan zaman ayıramıyor olabilir. napsın çok işi var belki de ondandır.

sebboynld saffet bey için ilgili demişin hiç alakası yok bizaat kendim yasadım ve gördüm.saffet beyden daha cok hastaya sahip bir cok doktor var ve onlar hastalarıyla nerdeyse arkadas seviseyine gelmişler.Bunun zaman ayıramamakla alakası yok çünkü onun işi hastaları yani biziz!!! evet iyi bi doktor ona bisözüm yok her ne kadar burnumdan pek memnun olsamda suan 6. ayımdayım hiç bir problem yasamadım...

sebboynld canım bi fotolarınızı koyabilirmisiniz bi baksak sizinkiler nasıl olmuş...bizde çünki kayseride doktor arıyoruz burun estetiği olmak için ama karar veremedilk...saffet beyin yaptığı burunlardan 2 kişininkini gördüm ama sizlerdeerinkini de görürsek daha da kesin karara varmış oluruz..tam yüz fotonuzu koymasan bile burnunu çekip koyabilirsen sevinirim...bu arada saffet bey demişin ama ben araştırdım ünv.. deki plastik cerrahlarda saffet beyden çok daha tecrübeliler hani kendilerini tanıttıkları sayfalarında okuduğum kadar....ama el becerisi olarak birşey diyemicemm

aysu canım foto eklemeyi çözebilirsem hemen koycam resimlerimi. ben de araştırmıştım üniversitedekiler daha çok kaza yanık gibi ameliyatlar yapıyorlarmış estetik ameliyatları azmış ve onuda asistanlar yapıyormuş. ondan dolayı vazgeçtim bir kaç arkadaşımda olmuştu memnun kalmadılar. bu nedenle ordan vazgeçtim. ilgiye gelince bence yeterince ilgileniyor ama belli bir mesafe de olması da iyi bence. genede karar vermede siz bilirsiniz.

tamam canım foto koyması kolay hani giriş yaptıktan sonra sağ üstte hoşgeldiniz falan yazıyo yanındada senin rumuzun yazıyo rumuzuna tıkla açılan sayfada albüm falan yazıyor ordan koyabilirsin mesela merak ettim valla şimdi fotolarını...işte benim dayım olcak yılbaşında ünv.kbb prof dr yaşar ünlüye bakcam bakalım nasıl bi burun olcak ve dayım özel gittiği için kendim gircem demiş ameliyatlara ama bilmiyorum yinede tabi...ben ama bu zamana kadar gördüğüm burunlar saffet beyin yaptığı burunlar güzelde yapmış yani şimdi sende koyunca fotolarını birde senin burnuna bakarım daha rahat olur içim

bir taen resim koydum. bakalım bekliyorum yorumlarınızı benim çok hoşuma gidiyor.

Eklentiler

• $DSC05020.JPG
    $DSC05020.JPG
    93,2 KB · Görüntüleme: 212
hıımmm evet canım çok güzel olmuş valla hakkını vermiş doktor diğer arkadaşların kide çok güzel seninkide harika olmuş açık ameliyatmı oldun..saffet beye olmuştun demi. birde ne kadara yaptı canım..

Son düzenleme:
açık ameliyat gibi geldide canım bana ondan sordum ama güzel olmuş açık veya kapalı sonuçte feratmtz

bir taen resim koydum. bakalım bekliyorum yorumlarınızı benim çok hoşuma gidiyor.

evet bende cok begendim saffet bey gercekten guzel yapiyo ben kendisinin ameliyatlarini begeniyorum isinde iyi ilgilide benimle halen msn de konusur izine gidersem yanina gidecegim ben msn den son hallerimi ona gonderrim ve kendisine sikayetlerimi anlatirim yani bana yakin doktor ilgili ama bence dogasindan ilgisiz gibi gorunuyor

güneş hastanesinde yaptı. ozaman orda yapıyodu şimdi nerde yapar bilmiyorum ama acıbademde de yapıyormuş diye duydum.

gayet iyiyim valla ilgiye ihtiyacım varmıs:)) bir yılın bitmesini beklioruz şimdi .burnumun sol yanında küçük bi kıkırdak var o gecmezse 6 ay sonra küçük bi operasyon yapıcaz.burnun üst kısmına sigara gibi yuvarlak bişe koyyomus o bir yılda erirmiş o zaman biraz daha cökermiş.bakıcaz işte 6 ay daha gecsin.içimde kalan herseyi söledim hep güler yüzle karsıladı bu sefer.iyi bi doktor oldugunu her zaman söledim ama ilgisizliginden yakınıodum.sonunda o da oldu :)))))

gayet iyiyim valla ilgiye ihtiyacım varmıs:)) bir yılın bitmesini beklioruz şimdi .burnumun sol yanında küçük bi kıkırdak var o gecmezse 6 ay sonra küçük bi operasyon yapıcaz.burnun üst kısmına sigara gibi yuvarlak bişe koyyomus o bir yılda erirmiş o zaman biraz daha cökermiş.bakıcaz işte 6 ay daha gecsin.içimde kalan herseyi söledim hep güler yüzle karsıladı bu sefer.iyi bi doktor oldugunu her zaman söledim ama ilgisizliginden yakınıodum.sonunda o da oldu :)))))
canim senin adina ben cok sevindim zaten senin sayendede ben o kisiye gittim hatta senin ismini sordu bu takma isminmi bilmiyorum . Ama sebnem dedim bana dediki isimini bilemiyecegim gorsem tanirim cok hastam var dedi dedigin gibi ilgisiz arada bir ama isinde iyi cenesi calismiyo ama eli calisiyor. iyisallah iyi gider ya birde soyle dusunmek lazim eski burnunla simdiki burnun arasinda cok fark var eskiye nazaran simdi daha guzelsin iyisalla daha mutlu olursun canim

takma adım deil kendi adım canım.burnumdan pek bi memmunuyetsizliğim yok belkide doktorumun ilgisizliği böle yapıodu.benimle konusması beni bilgilendirmesi burnum hakkındaki düşüncelerimi degiştirio:))

X