• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocişte alırda siz başkasınız yafrılarım benüümm bak ben neziheme alcam meselam ogün hedayeeee

yok orda buluşuruk artıkın daha ekşın olur :sm_cool:

hımmm o zaman bende alıyım seninkini sevmezsem sana aldığım benim olur bana aldığında senin

Bende saat 3te cıkacam kesin en geç ben gelirim 15 20 dakka sonra gelirim beni beklein haa :çok üzgünüm: yoksa korkarım kaybolurum diye senağlama

hedıyemıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kocısne solesen delikafadulden
hatta dekı..bak kocacaım otv dusdu kdv dustu..
sen bana bır araba allsan dekaydirigubbakcemile3
sımdık yenı mooda buymusda.

nan cıbırık melonim yaz bakım sen gelebilicenmiiii

nan başçavuşun şeyimiyik nan biz bu kıs yine tripmi yapıo yoosam neen cevap yazmiiii

nan bura geyik oluyi ordan konuşak sengözlerimebaksanab

hımmm o zaman bende alıyım seninkini sevmezsem sana aldığım benim olur bana aldığında senin

olculerınız aynımı canımcım sızndelikafadulden
Bende saat 3te cıkacam kesin en geç ben gelirim 15 20 dakka sonra gelirim beni beklein haa :çok üzgünüm: yoksa korkarım kaybolurum diye senağlama
olsun gelde..:1hug:
yoookkk gıı benim gözüm yükseklerde deeeellll
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

nan oğlum hedayeninn iidsi kötüsümü olur kabul etcen işte oooğa göreee..

allahım nooluur gelebileyimm :Saruboceq:
çok ağlarım yoksaaasenağlama

Kizlar biz masaya da sigmayiz hea. kaydirigubbakcemile3
Kiz dilooo bana gazoz ismarlican mi, senin gazozlar guzel olur diye duydumududa. :roflol::roflol:

ozgursabancaybahcesigir.jpg

ozgursabancaybahcesi111.jpg

valla rapunzelcim ben 38 bedenim nezihem kıs sen kaçsın de baaamm..

nan sensimm bura çok kalabalık nan..askerler falan yoğunlukta olmaslar inşallahhh

36 bedenim şeker sengözlerimebaksanab 85 58 88 şakkıdı ama bu aralar doğuracam diye ne bulursam yiyom 86 59 89 olabilirim :roflol:

Back