• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaw benim resimi görmeyen mi kaldı kaydirigubbakcemile3
Profilimde var bacum ordan bakılabülür.
Nezihem yani benim teklifim hiçe sayıldı galiba :dilcikar:
yaaa ben taaa hürriyetten çıkıp gelecem benneyaptımki

ben araya gırmeyım canımcım o zman sız bulusnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
cunku sız dıger bulusmada tanısmıtınız..bırbırınızı tanımanız daha kolay olur

Dilooo Allah seni ne etmesin cay bahcesinin resmini iki dk cek te gel diyordum bilmeyenler icin. kaydirigubbakcemile3

ben araya gırmeyım canımcım o zman sız bulusnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
cunku sız dıger bulusmada tanısmıtınız..bırbırınızı tanımanız daha kolay olur

O nasıl laf canım CADIARZU
Bak sana bişi diyim.
Önceki buluşma yerine ilk gittim kapıda beklerken tatlıcık geldi.
biz daha önce birbirimizi görmediğimiz halde baktık güldük sarıldık Şeniz
Yani yabancılık cekeceğini hiç düşünme delikafaduldenŞeniz

Dilooo Allah seni ne etmesin cay bahcesinin resmini iki dk cek te gel diyordum bilmeyenler icin. kaydirigubbakcemile3

yaw ben işteyim nerden çekem kaydirigubbakcemile3
Ama yarın yada pazartesi eklerim :)))
Sen çık bi git cekte gel :)) şutarafagitti

O nasıl laf canım CADIARZU
Bak sana bişi diyim.
Önceki buluşma yerine ilk gittim kapıda beklerken tatlıcık geldi.
biz daha önce birbirimizi görmediğimiz halde baktık güldük sarıldık Şeniz
Yani yabancılık cekeceğini hiç düşünme delikafaduldenŞeniz
nezıheye hangıs uygunsa canımcım...benım ıcn hıc farketmez:utangac::utangac:

yaw ben işteyim nerden çekem kaydirigubbakcemile3
Ama yarın yada pazartesi eklerim :)))
Sen çık bi git cekte gel :)) şutarafagitti
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızçelerim beni şimdiden heyecan bastı yer banada uygun hemen geliveriirm valla burda...ayyyyy bakın tekrar sölüom oğlum hediyemi almadan gelmeyinn fallaaaa fururm siizii haaaaa

kızçelerim beni şimdiden heyecan bastı yer banada uygun hemen geliveriirm valla burda...ayyyyy bakın tekrar sölüom oğlum hediyemi almadan gelmeyinn fallaaaa fururm siizii haaaaa

İşte yüzsüz bi üye bakın bu kızla tanışmayanlar iyice düşünün öyle gelin sonradan pişman olmayasınız kaydirigubbakcemile3

k_Hasan_Yuksel_BSB_Cay_Bahcesi_1.jpg

nan rapunzel hemen yan çizme kızım yazdık işte gel oraya ordan giderik hem giderken saaa topik dedikoduları veririm yabancılık çekmen :roflol: diloooo dilooo kaydirigubbakcemile nise benimde doğumgünüm ertesi gün ( hap gibi oldu buda) nise bende hedaye isterim senağlama

İşte yüzsüz bi üye bakın bu kızla tanışmayanlar iyice düşünün öyle gelin sonradan pişman olmayasınız kaydirigubbakcemile3

Vallaha gii hemde ne yuzsuz 100 oldu soyledigi ne hediye meraklisiymisin giii kocene soyle de o alsin. kaydirigubbakcemile3

bak küççücük emrahın resminide koyarım vicdanınız altında kalırsınız valla

tamam la biliyim orayı :1closedeyes: orda yer ayırt edilimiyi :1shok: nise rapunzel gülüm yolunu değiştirme o zaman ben oraya gelirim şeker naniknanik ama hadi o gün başka reklam olursa panoda nasıl olacak :roflol:

tamam la biliyim orayı :1closedeyes: orda yer ayırt edilimiyi :1shok: nise rapunzel gülüm yolunu değiştirme o zaman ben oraya gelirim şeker naniknanik ama hadi o gün başka reklam olursa panoda nasıl olacak :roflol:
bılemesem gelem gercekten..ya dılo gelsın yada benkaydirigubbakcemile2

nan oğlum bende ogün kaçacam işyerinnden fallaaaa..zaten cumartesi iş olmii adam öle gıcıklığa bekletio klasik patron içgüdüsü işte....ama benim ogün önemli bi işim varrr kızçelerimle bulıuşacam isterse izin vermesin pencereden atlarım haaaaaaa

Back