• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim herkesin tam uygun oldugu bir zaman ayarlayamiyoruz ki,
calisanlar cumartesi oglenden sonra izin alabilirlerse
en iyi sekilde boyle olacak yoksa evliler pazar gunu gelemiyor,
calisanlar hafta ici gelemiyor geriye birtek cumartesi kaliyor.

Bu sefer gelmeyi ben de çoooook istiyorum kızlar.. Tek tereddütüm buluşma yeri Çok üzgünüm çoook Eşim oraya izin vermeyebilir mirmirmirmir Geçen seferki gibi Kayseri Parkta ya da onun karşısındaki Neşve'de falan buluşsak olmaz mı???? Hem Esra'nın da gelmesi kolay olur...Ne dersiniz???

Bu sefer gelmeyi ben de çoooook istiyorum kızlar.. Tek tereddütüm buluşma yeri Çok üzgünüm çoook Eşim oraya izin vermeyebilir mirmirmirmir Geçen seferki gibi Kayseri Parkta ya da onun karşısındaki Neşve'de falan buluşsak olmaz mı???? Hem Esra'nın da gelmesi kolay olur...Ne dersiniz???

bana uyar ama bu seferde başka arkadaşlara uzak olur sanırsamfisfisfis

ozman buluşma saatini 4 yapmalıyız :delphin:
Benim yolum uzak oluyo oralara tatlıcıkta uzak düşeer oda işten kaçıp gelecek -tatlicadiarzu-

Bana o civarlarda olduğu sürece her saat uyar..Diğer arkadaşlar ne der bilmem ama...

kayseriye 5 saat uzaktayım, malatyada
ben de mi gelsem acep :delphin:
en çok de diloyu merak ediyom delikafadulden

kayseriye 5 saat uzaktayım, malatyada
ben de mi gelsem acep :delphin:
en çok de diloyu merak ediyom delikafadulden

delikafadulden gelsen ne güzel olur yaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben belki malatya yada erzincanda yasarım evlenince bi kaç yıl alkisalkisalkis
Malatya çok güzel canım yaa :asigim: bende seni görmüş olurum hemde Şeniz

delikafadulden gelsen ne güzel olur yaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben belki malatya yada erzincanda yasarım evlenince bi kaç yıl alkisalkisalkis
Malatya çok güzel canım yaa :asigim: bende seni görmüş olurum hemde Şeniz

ay canım ben gitmeden gel o zaman..:1hug:
2 seneyi bulur benim evlilik..hihoyyyt
atamam olmazsa da burda olurum..
atansam da tatillerde gelirim:lepi:
canım inşallah malatya da yaşarsın, çok güzel bi memlekettiralkisalkisalkis

hanımlar merhaba bende kayseriliyim kayseri parkta çalışıyorum. kayserili olarak bir kez daha gurur duydum valla. kayseri pastırmadan başka bişey anlamaz diyene kapak olsun bu paylaşım alanı.

hanımlar merhaba bende kayseriliyim kayseri parkta çalışıyorum. kayserili olarak bir kez daha gurur duydum valla. kayseri pastırmadan başka bişey anlamaz diyene kapak olsun bu paylaşım alanı.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Hadi ama kizlar kesin bir karar verelim artik,
yoksa surekli fikir degisicek biri sunu istemicek digeri onu istemicek
birine su saat uygun olmicak digerine de o saat uygun olmicak.

Simdi herkes ne istiyor onu yazsin en cok oylamaya karar verelim.

hay agzını opuyum bacımmm bak o super olur bana uyarr

Hadi ama kizlar kesin bir karar verelim artik,
yoksa surekli fikir degisicek biri sunu istemicek digeri onu istemicek
birine su saat uygun olmicak digerine de o saat uygun olmicak.

Simdi herkes ne istiyor onu yazsin en cok oylamaya karar verelim.

Doğru söylüyosun cnm..Herkes için uygun zaman mekan bulmak çok zor :1no2: Onun için çoğunluğa göre hareket edilmesi daha uygun olur bence...

Son düzenleme:
kızlar kayseripark bana uymaz hem ilk buluşmayı orda yapmıştıkben sıkıntılı olarak gelmiştim oraya zaten hem fazlada kalamamıştımm..ya ne güsel merkes die anlaşmıştık tamam esramla frambuaza uymuo gerçekten üsülüorum ama benim işyerim merkesede ora bana çok uzak düşüo kıslar yaaa....bide diken üstünde olmak istemiorum ....bilenler bilio malum haberi olmıcakta bizim herifin...

Back