Erkek İnfertilitesi Kayseri veya Antep’de sperm problemi için iyi bir üroloji doktoru öneriniz var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hanımlar merhaba eşimde sperm problemi var doktor arayışındayız. Antep veya Kayseri’de önereceğiniz bir doktor var mıdır bunun için??
Merhaba Minyng
Eşimde varikosel vardı, bu sebepten dolayı doktor arayışına girmiştim bende.
Memorial de ki Oğuz Ekmekçioğlu'na gittik, sadece elle muayene etti, sperm testine baktı, ameliyata gerek yok direk tüp bebek yapın dedi, ultrason falan istemeyecek misiniz diye sordum hani ameliyata falan ne diyorsunuz dedim, gerek yok bunlara tüp bebeğe yönlendirebilirim sizi dedi, açıkcası beni soğuttu bu tutumu.
Kayseri'deki kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle Erciyes Kartal'daki Volkan Sabur'la görüştük, doktor çok güzel izah etti durumumuzu, bütün testlerini yeniledik, ultrasona girdi ve ameliyata ikna etti beni (ameliyat istemiyordum, değerlerin düşeceğinden korkuyordum). Ameliyat olduk 8. aydayız, sayımız arttı, morfoloji ve hız için takviye kullanıyoruz.
Nevşehir içinde aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum

Merhaba öncelikle çok çok teşekkür ederim cevabın için. Volkan beyi bende araştırırken gördüm benimde açıkçası kayseride en çok içime sinen oydu. Siz de mi Nevşehir’desiniz yoksa

Merhaba öncelikle çok çok teşekkür ederim cevabın için. Volkan beyi bende araştırırken gördüm benimde açıkçası kayseride en çok içime sinen oydu. Siz de mi Nevşehir’desiniz yoksa
Bu arada kadın doğum için kime gidiyorsun?

Evet canım.

Bilgilendiriyor, sorduğun her soruya sabırla içtenlikle cevap veriyor.
Ben özellikle soracağım soruları yazıp giderdim, notlarınızda başka soru var mı cevaplayalım diye takılırdı.
Aklımıza bir şey takılsa mesaj yazıp sorabiliyoruz, yani tavsiye ederim, bir görüşün.

Biz henüz taşınmadık taşınacağız kısa bir zaman sonra. Bende çok soru soruyorum bu özelliği iyiymiş. Sanırım ya ona gideceğiz ya da Antep’de Gürhan Gökçe’ye. Çok adı duyulmuş olanların ilgilenmediğini düşünüyorum

Bu arada bizde sayı problemi yok. Sadece hareketli sayısı düşük ve morfoloji 1-3 arası değişiyor her testte

Eşim de ona gitmeyi düşünüyordu giden birisi iyi olmadığını söyledi vazgeçtik
Canım iyi değil diyen nesini beğenmemiş merak ettim. Biz gittik gayet bilgili ve konusuna hakim. Ne sorsan cevap veriyor. Zaten Kaan Ayfosun ogrencisiymis. Kime tavsiye ettimse memnun kaldı murat hocadan.

Eşim de ona gitmeyi düşünüyordu giden birisi iyi olmadığını söyledi vazgeçtik
Canım biz eşimle Murat Mermerkaya 'ya gittik çok memnun kaldık. Vajinismus için gittik biz. 4 yıldır çözemiyordum artık kurtuldum. Bana da eşime de çok destek oldu. Siz ne için gitmeyi düşünüyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…