Evlenmeden önce hemen hamile kalırım sanıyordum hiçte öyle olmuyormuşEvet onlara ayrı hayranım zaten
bizde yaklaşık 2 yıllık evliyiz. 15 aydır istiyoruz ama nasip bakalım bekliyoruz
Bende ilk denememizde hamile kalacağım sanıyordum nasıl bi inançsa artıkEvlenmeden önce hemen hamile kalırım sanıyordum hiçte öyle olmuyormuş ☺ Sizde yenisiniz olacak ben inanıyorum , sizde sorun neydi peki bazılarında hiç sorun yokken olamayabiliyor öyle bir şey mi ? Ben inanıyorum. Mucizemiz bekliyor bizi
Şu an hayaller ve hayatlar koşanındayız sanırımBende ilk denememizde hamile kalacağım sanıyordum nasıl bi inançsa artık
Canım bende ilk başta enfeksiyon vardı bi müddet onunla uğraştık. Şimdi de pco çıktı. Bakalım nasibimiz ne zaman
Kullandım canım 4 ay kullandım heralde ama nasip olmadı. Bakalım bizim şifamız nerede.Şu an hayaller ve hayatlar koşanındayız sanırımPco nun ne olduğunu tam olarak bilmesemde pko olup hamile kalan çok var ☺ İnstagramda bir gebenin günlüğü var , ovülasyon testi satıyor. Duymuşsundur belki hatta kullanmış bile olabilirsin sperm sorunu, pkosu olanlar hamile kalmış hep diğer ay ben de almayı düşünüyorum umut işte ☺
Bizimde 1,5 yıl oldu ama 6-7 aydır düşünüyoruz. Benimde 30 olacakBiz 7 buçuk aylık evliyiz , yeni henüz ☺ Ama yaş 28 olacak zaman çabuk geçiyor ☺ Siz peki
Aşırı meşgul bir döneme falan denk gelmesi lazım ancak öyleEvicapın 400 olanına yanı şeyi yazmışlar biz de 200 olanını aldık çok bilmediğimizden. Bence yeme içme çok etkili oluyor bir de keçi boynuzu . Takipteyim sizi ☺ Herkes diyorım kafadan attığım ay hamile kaldım diyor , nasıl kafadan atacağız
Onun ovülasyon testini denemedim ama laboquick marka denedim. Sperm sorununda da kullanmak nasıl işe yarıyor ki, pco’da yaraması mantıklı da spermde yaradığını bilmiyordum ovülasyon testininŞu an hayaller ve hayatlar koşanındayız sanırımPco nun ne olduğunu tam olarak bilmesemde pko olup hamile kalan çok var ☺ İnstagramda bir gebenin günlüğü var , ovülasyon testi satıyor. Duymuşsundur belki hatta kullanmış bile olabilirsin sperm sorunu, pkosu olanlar hamile kalmış hep diğer ay ben de almayı düşünüyorum umut işte ☺
Zaten ovülasyon döneminde ilişkiye girilmeyen ayları saymıyor bile doktorlar bizde saymayalımKullandım canım 4 ay kullandım heralde ama nasip olmadı. Bakalım bizim şifamız nerede.
birazda ilk aylarda bilgisizmişiz ya ondan boşa geçirmişiz zamanları
Bilmeden spermleri öldürmüşüz meğer
demek ki zamanı var daha , acaba çok mu sabırsızızBizimde 1,5 yıl oldu ama 6-7 aydır düşünüyoruz. Benimde 30 olacak
ben bebek düşünene kadar yumurtlama nedir vallahi bilmiyordum çoğu şeyi yeni yeni öğreniyorum. Bebek düşünmeden muayene olmakta fayda var aslında yoksa zaman böyle boşa geçerKullandım canım 4 ay kullandım heralde ama nasip olmadı. Bakalım bizim şifamız nerede.
birazda ilk aylarda bilgisizmişiz ya ondan boşa geçirmişiz zamanları
Bilmeden spermleri öldürmüşüz meğer
ne teferruatlı İşmiş bebek işi vallahiZaten ovülasyon döneminde ilişkiye girilmeyen ayları saymıyor bile doktorlar bizde saymayalımuzun zamandır olmadı diye düşünüyoruz sonra
Ben de iki ay laboquick denedim sonra bıraktım . Özellikle sordum kadına ona göre ilişki söylüyor kadın şu günler olacak diye , biraZda vesile oluyor sanırım böyle şeyler verecek olan AllahOnun ovülasyon testini denemedim ama laboquick marka denedim. Sperm sorununda da kullanmak nasıl işe yarıyor ki, pco’da yaraması mantıklı da spermde yaradığını bilmiyordum ovülasyon testinin
Sperm azlığı varsa ovülasyonda pozitifi yakaladıktan sonra bir gün arayla ilişki o hafta boyunca. Ben öyle biliyorumBen de iki ay laboquick denedim sonra bıraktım . Özellikle sordum kadına ona göre ilişki söylüyor kadın şu günler olacak diye , biraZda vesile oluyor sanırım böyle şeyler verecek olan Allah ☺
bak mesela böyle yazmış biri hemen hemen aynı sorun bizimkiyle , evet ilişki öyle olması gerekiyormuş denemediğimiz şey kalmadı kiSperm azlığı varsa ovülasyonda pozitifi yakaladıktan sonra bir gün arayla ilişki o hafta boyunca. Ben öyle biliyorum
Aynen bizimkine benziyor baya. Ovülasyon testi de çok stres yaratıyor ama ya. Gerçekten iyi bir doktor bulup tedaviye başlayıp kafaya takmadan, bol bol dua etmek lazım da işte yapamıyoruuzbak mesela böyle yazmış biri hemen hemen aynı sorun bizimkiyle , evet ilişki öyle olması gerekiyormuş denemediğimiz şey kalmadı ki ☺
Eki Görüntüle 2599395
Ben 4 aydır yapmıyorum ovülasyon hatta telefondan bile uygulamayı sildim , buraya giriro sürekli araştırmak bile stres yapıyor ama duramıyoruz işteAynen bizimkine benziyor baya. Ovülasyon testi de çok stres yaratıyor ama ya. Gerçekten iyi bir doktor bulup tedaviye başlayıp kafaya takmadan, bol bol dua etmek lazım da işte yapamıyoruuz
aynen insan ilk başlarda bilgili olmuyor yumurtlamaymış döllenmeymiş her şeyi öğrenmek zorunda bıraktıkar biziZaten ovülasyon döneminde ilişkiye girilmeyen ayları saymıyor bile doktorlar bizde saymayalımuzun zamandır olmadı diye düşünüyoruz sonra
Aslında biz ilk ay gittik canım ama birazda doktorun azizliğine uğradığımı düşünüyorum boşa vakit geçirdik gibi bişey oldu. Ama her şey sebep işte bakalım bizim mucizlerin zamanı ne zamanben bebek düşünene kadar yumurtlama nedir vallahi bilmiyordum çoğu şeyi yeni yeni öğreniyorum. Bebek düşünmeden muayene olmakta fayda var aslında yoksa zaman böyle boşa geçerbugün bir yazı okudum , 2 kez Türkiye bebek denemeli olmamış pes ettim dediği ay normal yolla hamile kalmış , mucize gerçekten ☺ Biz de öyle olacağız
Çoook haklısın ben testi de bırakamadım amaBen 4 aydır yapmıyorum ovülasyon hatta telefondan bile uygulamayı sildim , buraya giriro sürekli araştırmak bile stres yapıyor ama duramıyoruz işte
Kötü doktora düşmek hiç gitmemekten de kötü benceaynen insan ilk başlarda bilgili olmuyor yumurtlamaymış döllenmeymiş her şeyi öğrenmek zorunda bıraktıkar bizi
Aslında biz ilk ay gittik canım ama birazda doktorun azizliğine uğradığımı düşünüyorum boşa vakit geçirdik gibi bişey oldu. Ama her şey sebep işte bakalım bizim mucizlerin zamanı ne zaman
Bence de canım. Bunu çok iyi anladım kendimdeKötü doktora düşmek hiç gitmemekten de kötü bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?