- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ya canım acaba adet olmak için hemen tarlusal içsem nolur ki???Ben adetimi bekliyorum ya hazırlık bu ay başlar ama transfer Aralık a sarkar benimde sanırım
İyi senin az kalmış şurda zaten
Canım sen Mustafa beye mi gidiyordun. Mustafa taşYa canım acaba adet olmak için hemen tarlusal içsem nolur ki???
Oy tamam geboşumm yazayım bakım belki yazan olurr
Yok yok kendin kullanma doktoruna Daniş bence oda bı hormon ilacı nihayetinde ters bişey olur filan az kalmış sabretYa canım acaba adet olmak için hemen tarlusal içsem nolur ki???
Tamam canım benim birebir giden birinden yorum almak daha iyi olurOy tamam geboşumm yazayım bakım belki yazan olurr
Haticemde burdaymışYok yok kendin kullanma doktoruna Daniş bence oda bı hormon ilacı nihayetinde ters bişey olur filan az kalmış sabret
Sağol bitanemmmTamam canım benim birebir giden birinden yorum almak daha iyi olurbakalım yazar şimdi kızlar
Ya burdayım tinişimmHaticemde burdaymış
Biz memocuyuzMustafa taş gebeleri var mı acabaaGiden memnun kalan yada Kayseri de önereceği başka hekim❤
Gene normal şekılde devamm edecem çiçeğim ama zaten 10 ayımız kaldı yurtdışında döndüğümde hala aynıysa direk tüp bebeğe Geçmeyi düşünüyorumYa burdayım tinişimmsende mi burdasın
İnşallah gerek kalmasın geliversin aminnnnn ,Gene normal şekılde devamm edecem çiçeğim ama zaten 10 ayımız kaldı yurtdışında döndüğümde hala aynıysa direk tüp bebeğe Geçmeyi düşünüyorumbende takibe alırım artık burasını
Evet kurabiyemle de konuştuk kuzucumm
He ya
İnşallah canımm beniimİnşallah gerek kalmasın geliversin aminnnnn ,
Aynen öyle bende dua ediyorum bebişi ile beraber dönsün diyeİnşallah gerek kalmasın geliversin aminnnnn ,
Listeme memoyuda ekledim geboşumHe yaçok fazla ortak noktamız var
Gözlerimden kalp fışkırıyor.Rabbimden dilerim ki bebeksiz ev kalmasın bizleride annelıkle müjdelisim isteyen herkesi kuzumAynen öyle bende dua ediyorum bebişi ile beraber dönsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?