KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Catlak-kurabiye haftaya ne zaman geliyorsun buraya gel dedimi Semih hoca bidaha. Bu kontroller paketin içinde değil dimi canim?
Aynen canım kalp atışına kadar paketin içindeymiş kese için gidişimde de ücret ödemedim haftaya da yok. Sonrasında devam etmek istersen nasıl oluyor hiç bilgim yok ama sevdim ya herşey dahil olmasını

Reactions: H M
Yanlız ben öyle bı iki kere gitmem eğer olursa inşallah yakın ya bide sürekli ordayım Catlak-kurabiye
Artık güvenlik görevlisine tembih ediyorlarmış bu kadın gelirse alma içeri doktor yok de seyahate çıkmış de diye
Tabii olmaz öylr şey bizimki gırgır şamata

Artık güvenlik görevlisine tembih ediyorlarmış bu kadın gelirse alma içeri doktor yok de seyahate çıkmış de diye
Tabii olmaz öylr şey bizimki gırgır şamata
İnsallah güzel gormeyi nasip eder Rabbim. Herşey yolunda giderse gitmem Rabbim kolaylastirsin inşallah o günlerde görürüz canım benm

İnsallah güzel gormeyi nasip eder Rabbim. Herşey yolunda giderse gitmem Rabbim kolaylastirsin inşallah o günlerde görürüz canım benm
İnşallah canım benim inşallah her şey yolunda gitsin gönlünce olsun. Müjdelerle gel. Sağlıkla sıhhatle kucağına almaya vesile olsun

Ben adetimi bekliyorum ya hazırlık bu ay başlar ama transfer Aralık a sarkar benimde sanırım
İyi senin az kalmış şurda zaten
İnan adet olmak istiyorum ilk defaa ama gelmiyor o kadar kötü bir durum ki kekik çayı adaçayı falan içiyorum gelsin artık diye

Adet masajı yap bide.. stres yapma kafanı dağıt gelir nazlaniyor o şimdi iyice
Aynen öyle olur ya hep beklediğin gelmez beklemediğin dibine düşer hesabı aslında kasık ağrılarım yoklamaya başladı geliyo gibi hayırla atlatalım şu süreçleri ya Catlak-kurabiye gibi bizde alalım güzel haberleri inşallah

Ay inşallah sıra sende şimdi bakalım senide kervana yollayalim sonra inşallah ben ve tüm isteyen arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…