- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Sen şimdi heyecandan uyuyamassin zaten boşver içindeki alarm durmuyordurHaha boşver kız öyle daha iyi. Yoksa üst katın alarm sesine uyanıyor insan
Yok kız mışıl mışıl uyuyorum ama bugün rüyamda çiğ yumurta yiyordum sonra kızıyorum bunu bana neden yedirdiniz yasaktı diyeSen şimdi heyecandan uyuyamassin zaten boşver içindeki alarm durmuyordur
Aynen canım kalp atışına kadar paketin içindeymişCatlak-kurabiye haftaya ne zaman geliyorsun buraya gel dedimi Semih hoca bidaha. Bu kontroller paketin içinde değil dimi canim?
Ayy süpermiş yaa inşallah darısı bize şuan bende sevindimAynen canım kalp atışına kadar paketin içindeymişkese için gidişimde de ücret ödemedim haftaya da yok. Sonrasında devam etmek istersen nasıl oluyor hiç bilgim yok ama sevdim ya herşey dahil olmasını
İnşallah canım benim inşallahAyy süpermiş yaa inşallah darısı bize şuan bende sevindim
Artık güvenlik görevlisine tembih ediyorlarmış bu kadın gelirse alma içeri doktor yok de seyahate çıkmış de diyeYanlız ben öyle bı iki kere gitmem eğer olursa inşallah yakın ya bide sürekli ordayımCatlak-kurabiye
İnsallah güzel gormeyi nasip eder Rabbim. Herşey yolunda giderse gitmemArtık güvenlik görevlisine tembih ediyorlarmış bu kadın gelirse alma içeri doktor yok de seyahate çıkmış de diye
Tabii olmaz öylr şey bizimki gırgır şamata
İnşallah canım benim inşallah her şey yolunda gitsin gönlünce olsun. Müjdelerle gel. Sağlıkla sıhhatle kucağına almaya vesile olsunİnsallah güzel gormeyi nasip eder Rabbim. Herşey yolunda giderse gitmemRabbim kolaylastirsin inşallah o günlerde görürüz canım benm
Bugun yarın hastalancm inş geç kalmazsa adetim 20gün ilaç kullanacakmışım 21.gün transfer olacak canım sanırım kasım sonu gibi olacağm transferSenin ne zaman transferin ,
Senin durumun nedir canımmmSenin ne zaman transferin ,
Ben adetimi bekliyorum ya hazırlık bu ay başlar ama transfer Aralık a sarkar benimde sanırımSenin durumun nedir canımmm
İnan adet olmak istiyorum ilk defaa ama gelmiyorBen adetimi bekliyorum ya hazırlık bu ay başlar ama transfer Aralık a sarkar benimde sanırım
İyi senin az kalmış şurda zaten
Adet masajı yap bide.. stres yapma kafanı dağıt gelir nazlaniyor o şimdi iyiceİnan adet olmak istiyorum ilk defaa ama gelmiyoro kadar kötü bir durum ki kekik çayı adaçayı falan içiyorum gelsin artık diye
Aynen öyle olur ya hep beklediğin gelmez beklemediğin dibine düşer hesabıAdet masajı yap bide.. stres yapma kafanı dağıt gelir nazlaniyor o şimdi iyice
Ay inşallah sıra sende şimdi bakalım senide kervana yollayalim sonra inşallah ben ve tüm isteyen arkadaşlarımaAynen öyle olur ya hep beklediğin gelmez beklemediğin dibine düşer hesabıaslında kasık ağrılarım yoklamaya başladı geliyo gibi hayırla atlatalım şu süreçleri ya Catlak-kurabiye gibi bizde alalım güzel haberleri inşallah
Çok çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım sende sormuştun gelişmeleriçok şükür pozitifiz biz
Aminn inşallah cümlemizeÇok çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy inşalllah canım yaa 2mizde alalım o güzel haberi inşallahAy inşallah sıra sende şimdi bakalım senide kervana yollayalim sonra inşallah ben ve tüm isteyen arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?