- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 26
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ben tedaviye başladım yumurtalarım toplandı rahim dinlendirme sürecindeyim system hastanesi Gökalp Önere gidiyorumMerhaba kızlar yakın zamanda kayseri de tüp bebek yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Hangi doktora gittiniz yada gideceksiniz?
Kuzeninizin adı ne acaba benim bir arkadaşım da aynı sekilde merak ettimKuzenim Hüma tüp bebek merkezinde ikizlerine hamile kaldı ve doğumunu yaptı çok şükür. Ama hangi doktor bilmiyorum. Bi araştırın isterseniz
Tedaviniz olumlu sonuçlanır umarım. Doktorun yaklaşımı nasıl, biraz bilgi verebilir misiniz?Ben tedaviye başladım yumurtalarım toplandı rahim dinlendirme sürecindeyim system hastanesi Gökalp Önere gidiyorum
Inşallah öyle olur. Doktor az laf çok iş mantığıyla ilerliyor . Zeki yılmaza aşılama yaptırmıştım yasal olmayan şekilde yaptı aşılamamı 9 yumurta ile mesela o çok konuşurdu 500 tl muayne ücreti vardı anca konuşurdu icraat yok. Gökalp beyin konuşmaya vakti yok adam muayne aralarında bi doğuma gidiyo bi yumurta toplamaya çok yoğun o yüzden konuşmanız bir kaç dakikadan uzun sürmüyor önemli olan sonuç işini biliyor garantici diye düşünüyorum.Tedaviniz olumlu sonuçlanır umarım. Doktorun yaklaşımı nasıl, biraz bilgi verebilir misiniz?
Hayırlı olsun canım inşallah müjdelerle sonuçlanır. Benimde rahim dinlendirme işlemi yapılmıştı opudan sonra toparlanmam zaman aldıBen tedaviye başladım yumurtalarım toplandı rahim dinlendirme sürecindeyim system hastanesi Gökalp Önere gidiyorum
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım. Sizinki ne kadar gecikmiştiHayırlı olsun canım inşallah müjdelerle sonuçlanır. Benimde rahim dinlendirme işlemi yapılmıştı opudan sonra toparlanmam zaman aldı
Opudan sonra 2. Adette yapılacaktı benimTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım. Sizinki ne kadar gecikmişti
Opudan sonraki ikinci adet gecikti mi geciktiyse kaç günOpudan sonra 2. Adette yapılacaktı benim
Valla canım tam gecikmedi aslında çünkü ilaç kullanıyordum ilacım bitti ertesi hafta başladı.Opudan sonraki ikinci adet gecikti mi geciktiyse kaç gün
Anladım canım bakalım doktora geldim sıra bekliyorum ne diyecek ne zaman olacaksam olsam da artık trasfer yapsa bekle bekle artık hemen adet oluyum istiyorumValla canım tam gecikmedi aslında çünkü ilaç kullanıyordum ilacım bitti ertesi hafta başladı.
Streste etkiliyor canım ya bu dönemde gecikme yaşayan çok kişiye denk geldim. Senin opudan sonra ilk adet mi olacak buAnladım canım bakalım doktora geldim sıra bekliyorum ne diyecek ne zaman olacaksam olsam da artık trasfer yapsa bekle bekle artık hemen adet oluyum istiyorum
Opudan 4 gün sonra ilk adetimi oldum bu ıkinci adet canım. Inan hiç stres yapmadım hatta kuş gibiydim yumurtalar toplanmış embriyolar donmuş çok şükür strese girmeme sebep bişey yoktu çok rahat geçirdim sonra adet olmam gereken günlerde yine sancım başladı ha bu gün gelecek ha yarın baktım ne gelen var ne gidenStreste etkiliyor canım ya bu dönemde gecikme yaşayan çok kişiye denk geldim. Senin opudan sonra ilk adet mi olacak bu
Gelecek o zaman önden haber veriyorOpudan 4 gün sonra ilk adetimi oldum bu ıkinci adet canım. Inan hiç stres yapmadım hatta kuş gibiydim yumurtalar toplanmış embriyolar donmuş çok şükür strese girmeme sebep bişey yoktu çok rahat geçirdim sonra adet olmam gereken günlerde yine sancım başladı ha bu gün gelecek ha yarın baktım ne gelen var ne giden
Ikili kitlerde donduruyorlar iki iki kit başı 800 tl ben 6 yumurta dondurdum 2400 tl ödeyecegim. Aslında 8 tane donduruldu ama iki tanesi transfer edilecek . Opu günü sordum transfer edilecege para ödemiycem demi dedim evet dediler embriyolarım dondurulacagı gün aradılar onada para istediler ben karşı çıktım böyle konuşmadık dedim transferin ertelenmeside benim kararım değil doktorun kararı dedim benle konuştuktan 2 gün sonra yeni düzenleme gelmiş artik onada para alacaklarmış ama ben vermicemGelecek o zaman önden haber veriyor
Aynen ya embriyolar dondurulup işlemlerden uzaklaşınca insan bi rahatlıyorkalan embriyoları dondurmak için orası ne kadar istiyor
Orası neresi? Eğer opudan dolayı ertelendiyse ilki ücretsiz olması lazım.Ikili kitlerde donduruyorlar iki iki kit başı 800 tl ben 6 yumurta dondurdum 2400 tl ödeyecegim. Aslında 8 tane donduruldu ama iki tanesi transfer edilecek . Opu günü sordum transfer edilecege para ödemiycem demi dedim evet dediler embriyolarım dondurulacagı gün aradılar onada para istediler ben karşı çıktım böyle konuşmadık dedim transferin ertelenmeside benim kararım değil doktorun kararı dedim benle konuştuktan 2 gün sonra yeni düzenleme gelmiş artik onada para alacaklarmış ama ben vermicem
System hastanesi. Evet başta öyle dediler geri R yaptılar tamam desem susup otursam işlerine gelecek ama ben kabul etmedimOrası neresi? Eğer opudan dolayı ertelendiyse ilki ücretsiz olması lazım.
Himm geçen önünden geçtim oranın Gökalp beyle mi ilerliyorsun? NasılSystem hastanesi. Evet başta öyle dediler geri R yaptılar tamam desem susup otursam işlerine gelecek ama ben kabul etmedim
Evet Gökalp bey valla 11.45 de geldim hâlâ sıra bekliyorum sen düşün paranla rezil olmak gibi bişey ama başarılı diye katlanıyorumHimm geçen önünden geçtim oranın Gökalp beyle mi ilerliyorsun? Nasıl.
Aaaaa ciddimi çok bekliyorsun yaEvet Gökalp bey valla 11.45 de geldim hâlâ sıra bekliyorum sen düşün paranla rezil olmak gibi bişey ama başarılı diye katlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?