Kayseri Mants siparii alnr..

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
EVET ARKADAŞLAR...KAYSERı MANTISINI BıLMEYEN YEMEYEN YOKTUR ...AMA HER YEDıĞıNıZDE KAYSERı MANTISI DEĞıLDıR...O MEŞHUR BıR KAŞIĞA SIĞAN KIRK MANTIYI KAÇ KıŞı YAPABıLıR Kı...

evet arkadaşlar iddia ediyorum ki bizim kadar miniğinide yapan yoktur....annem, ailesi ve benim gibi 4 kardeşimde kayseride doğup büyüdük...eşim ve aileside öyle...kayseri sofrasını bizim kadar iyi bilen çok nadir insan vardır.....annemin mantısını yiyen kayserililer bile __biz senin gibi yapamıyoruz derler!!____

DıLERSENıZ BU MÜKEMMEL LEZZETı KAPINIZA KADAR GETıRıYORUZ...

TERTEMıZ MUTFAĞIMIZDA..HıJYENıK ORTAMDA ÜSTÜN KALıTELı MALZEMELERLE ÜRETıLıP..... FIRINLANMIŞ MANTILARIMIZI VAKUMLATIP PAKETLıYORUZ.....

resim522.jpg

BU MANTIMIZIN FIRINLANMIŞ HALıDıR...kesinlikle lezzetinde bir değişim olmaz..uzun süre bozulmaz...vakumlanan mantılarımız yurtdışına dahi göndermekteyiz arkadaşlar...ara ara kızarmış mantılar sizi yanıltmasın fırınlandığı için böyleler...(çok hafif sadece bozulmayı önlemek için fırınlama yapılır)

resim673.jpg

binbir zahmetle doldurulan minik mantılarımızı....2lt kaynayan suda 500 gr mantımızı haşlıyoruz.....500 gr (4 kişiliktir)
resim362.jpg

kaynarken biriken köpükleri kaşıkla alıyoruz...9-10 dk kaynayan mantımız pişmiştir,tencereyi ocaktan alıp 2 su bardağı soğuk su ilave eder fazla suyunu dökeriz...diğer bir tavada sıvı yağ ısıtılır içine 2 çorba kaşığı dolusu salça konur iyice salça kavrulur..toz biber eklenir..1 çaybardağı su ilave edilir ..isteğe göre tavuk tablet (etsu) konur karıştırılır...daha sonra tenceredeki mantılara ilave edilir...sarımsaklı yoğurtla servis yapılır...
resim365.jpg

FIRINDA KURUTULMUŞ MANTILAR VAKUMLANDIĞI ZAMAN UZUN SÜRE BOZULMAZLAR.....

MANTIMIZIN MUHTEVıYATI:

birinci kalite un,içme suyu,yumurta,tuz,dana kıyması,kuru soğan,toz biber,reyhan

Son düzenleme:
diğer bir tarafta,1 yemek kaşığı tereyağı (dilerseniz sıvı yağ),1 yemek kaşığı salça,ve biraz tozbiberle,hazırlanan sos,fazla suyu süzülmüş tencereye ilave edilir,mantılar servis tabağına alınır,üzerine sarımsaklı yoğurt ve sumakla servis edilir...

resim368.jpg

resim369.jpg

Son düzenleme:
ay kardesim iste ben buna el emegi derim,Allah derim harika elinize saglik da sormasi ayip kilosu ne kadar?

ayrıca arkadaşlar bende oldukça titiz bir bayan olarak sizin isteklerinizi düşünerek... mutfağımıda görmenizi istiyorum ...

resim372.jpg

Son düzenleme:
ay kardesim iste ben buna el emegi derim,Allah derim harika elinize saglik da sormasi ayip kilosu ne kadar?

teşekkür ederim arkadaşım hakiki kayseri mantısı olduğu için vede vakumlanması paketlemesi bayağı bir emek istediği için .....değerinin çok altında bir fiyatla sırf bu lezzetin kayserililerin elinden dağılmasını sağlayabilmek adına.

fırınlanmış vakumlanmış paketlerimiz 500 gr lıktır.....8 liradan veriyoruz ....

ptt kargoyla çalışıyorum ..posta cek hesabımda mevcuttur....hoşcakalın afiyetle kalın...

ÖNEMLı NOT:lütfen görüşmelerimizi özelimden yapalım...isteyene msn de verilir

Son düzenleme:
MANTIMIZI TANITIM AMACIYLA KK ÜYELERıNE ÖZEL OLARAK....

______500 gr lık PAKETLERıMıZ 8 liradır ....kargo üçretinin yarısı bizden ....yani siz sadece 1 lira 50 kuruş kargo parası ödeyeceksiniz...

birinci sınıf bir restorantta,bir porsiyonun en az 6 lira civarında olduğunu söylemeden de gecemiyeceğim....
500 gr lık paketlerimiz 4 kişiliktir...inanın o 4 kişi fazla fazlada yiyerek kalkacaktır..... fırınlanmış,vakumlanmış ve tertemiz paketlenmiş olarak kapınıza kadar PTT kargo ile gelecektir ______şimdiden afiyet olsun._______

Son düzenleme:
sibelim bu hafta içi 2 paket isticem senden inanılmaz hoş görünüyo karnım acıktı valla cokacimcoook hakiki kayseri mantısı üzerine tanımam valla bizim yaptıklarımız tutmuyo yerini ellerine sağlık canımmmm

çok sağolun kızlar...iyi dilekleriniz için tşkr ederim....temizlikten ödün vermeden hazırladığımız mantılarımızı başka bir mantıyla kıyaslayamam bile ......ancak bunu yediğinizde anlıycaksınız...gecen bir arkadaşa gönderdim diyorki____şimdiye kadar yediklerim mantı değilmiş!!!
aynen böyle dedi arkadaşlar...

meralim sen iste yeterki tükken seninnyerimseniben

EĞER MANTI GİBİ YUMURTALI KIYMALI BOZULMASI ÇOK KOLAY YİYECEKLER....FIRINLANMADAN VAKUMLANMADAN GÖNDERİLİRSE BU SICAKLARDA EN FAZLA YARIM SAAT İÇİNDE BOZULUR ARKADAŞLAR...aman diyim dikkat edin gıda zehirlenmesi ciddi bişi......

emeğinize ellerinize sağlık arkadaşım cocam görevden gelsin gelecek ay bende 2 paket alabirim ii satışlar..

ellerıne saglık canım bır kayserılı olarak senı tebrık edıyorum cok guzel gorunuyor ve tıtızlık cok onemlı bır unsur pırıl pırılsın masallah arkadasım hayırlı satıslar...

Canım merhaba nasip olursa bende gelecek ay isteyebilirim 1 kg. ben sanada yakınım kızımın tedavisi için oraya gelebilirimde yani mümkün olursa eldende alabilirim

Canım merhaba nasip olursa bende gelecek ay isteyebilirim 1 kg. ben sanada yakınım kızımın tedavisi için oraya gelebilirimde yani mümkün olursa eldende alabilirim

arkadaşım elden vermek sorun değil ama zaten kargo parası almıyoruz ....ev adresine kargoyla göndeririz bizim için hiç sorun olmaz....istediğin zaman gönderim yapılır.....ben şimdiden önümüzdeki ayın siparişlerini almaya başladım ve ancak hazırlarız malum emekli iş....ben sizin siparişide şimdiden ekleyeyim listeye.. önümüzdeki aya herkezin siparişini seri olarak göndeririz inşlh....yok illede ben gelirim dersen ne diyim arkadaşım ama adresi bulmak gelmek size zor olur bana kargo 3 dakika daha kolay.....şimdiden afiyet olsun.....haberleşelimkaydirigubbakcemile5

ellerıne saglık canım bır kayserılı olarak senı tebrık edıyorum cok guzel gorunuyor ve tıtızlık cok onemlı bır unsur pırıl pırılsın masallah arkadasım hayırlı satıslar...

asıl güzel bakan gözlerin için ben teşekkür ederim canım...iyi dileklerin için teşekkürler:1hug:

bende misafirlerime sık sık yaparım mantı az öncede kestim dolaba attım eşimin arkadaşları için gerçekten çok zahmetli bir iş parasıda gayet uygun canım inşallah bol müşterin olur ayrıca koyma kız öyle mantılı resim mesim rejimdeyim zati aylardır mantı diye meledim üfff neyse kolay gelsin sana

X