Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trip atıyorrr tripppTınlamıyor musun beni
İyi fsrk etmişsin nevoşFotoyu wp den yolladı.Biraz bakınca farkettim:)
Bir yarışmada başıma geldi
Ondan onu kontrol ediyorum:)Montaj uğraşmayayım
Hepsi gelsin sonra karar verin daha neler neler varalinazik antebin ben antepliyim mantıda kayseri sevdiceğim oralı
Çatalla fotoğraf çekmek için bozmuştum sunumu, tekrar düzelttimFotoyu wp den yolladı.Biraz bakınca farkettim:)
Bir yarışmada başıma geldi
Ondan onu kontrol ediyorum:)Montaj uğraşmayayım
Heee fakir bakırı ne bakırıymıs gosterırım ben sana yarısma sonrası yasıcım cok guzel olmus bu mu hemencecik yaptığın sey hayin domdomFakir bakırı benimki
Teşekkür ederim canım parim
Onu kontrol ettiğim için farkettimTrip atıyorrr trippp
İyi fsrk etmişsin nevoş
Teşekkür ederim kukrişimSüper olmuş ellerine sağlık canım
Yemeden yakaladımÇatalla fotoğraf çekmek için bozmuştum sunumu, tekrar düzelttim
Eklememiş miyim o fotoğrafıOnu kontrol ettiğim için farkettim
Aslında birde labne karıştırdıkları kase görünse sevineceğim:)
yasminsay
Senle ilgili değil fridayla önce kim yazacak diye yani.ben kazandım. nevodan sonra ben yazdım
Pusuda beklemiş ayşodaEliften önce yazdı diye canım, yarış yapacaklardı. Yoksa tabiki sen kazandın yavrimu
Çok şükür elticimYemeden yakaladım
sen neden benim oy verenimi caydırıyorsunHepsi gelsin sonra karar verin daha neler neler var
Varsa özelden yolla:)Eklememiş miyim o fotoğrafı
biliyorum abla, gırgırına yazdımSenle ilgili değil fridayla önce kim yazacak diye yani.
Pusuda beklemiş ayşoda
Onu iyi dedin ona dikkatetmek lazım demekkiOnu kontrol ettiğim için farkettim
Aslında birde labne karıştırdıkları kase görünse sevineceğim:)
yasminsay
Teşekkür ederim canım benimOff off off muhteşemliğe bak, olsa da yesek eline sağlık yasmin çok güzel olmuş
Çünkü benim tarifimi henüz görmedisen neden benim oy verenimi caydırıyorsun
beni eler misin lütfenÇünkü benim tarifimi henüz görmedi