Kayseri kızlık zarı

Beyza oz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
143
40
18
Kayseride veya başka bir ilde geçici kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alan varmı arkadaşlar. Lütfen zor durumdayım yardım edin

Yapmayın böyle şeyler ya.. benim kanamadı herkesin kanamıyor. Olmadı dersiniz filan ne bileyim. Bir de bu kadar büyük bir yalanın üzerine ilişki kurulur mu? Böyle şeylere takacak bir adamla evlenmeyiverseniz mesela benim çevremde böyle şeylere takacak hiç erkek yok valla. Evlendiğinde bakire olan tek kızda bendim arkadaşlarım içinde. Yani ne bileyim size mi öyle geliyor acaba belki de takılmayacak?

Çok haklısınız yazdıklarınızda ama orası kayseri istanbul ankara vs değil.

Nişanlım ve çevrem bu konu hakkında net kararlılar kanama olmazsa sonu ölüm isteyerek olmadı benim durum farklı bi şekilde halletmem lazım

Kayseride veya başka bir ilde geçici kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alan varmı arkadaşlar. Lütfen zor durumdayım yardım edin

Bunu farklı diyerek üstünü kapatmak yerine gerçekten bi tacize uğradıysanız nişanlanmak yetine gizlemek yerine bence şikayetçi oluo hakkınızı arasaydınız niye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz

Arkadaşım, ilk konunda tam birleşme olmadığını yazmışsın, daha sonra da hiç ilişkin olmadığını... Bir kadın doğum doktoruna gidip kontrol ettirsen; belki kanama olacağını söyleyecektir? Eğer olmayacağını söylerse çaresini düşünürsün. Hem benim ilk 4-5 ilişkimde de olmuştu, ama herkesinki bir değil.

Konu sahibi yardım istemiş. Diktirmek zorunda olduğunu, nişanlısı ve çevresi için ciddi sorun olduğunu belirtmiş. Yalan üzerine kuruluymuş şöyleymiş böyleymiş klişeleriyle konu sulandırılmamalı bence. Maalesef ülkemizde bu bir tabu, cinayet işleniyor o küçücük işlevsiz zar uğruna. Ha bence de başına gelen istemsiz bir olaysa şikayetçi olmalıydı ama bu tamamen onum tercihi. Herkesin yaşam tarzı, çevresi bir değil.

Tatlım bu konularda bu kadar katı olan biriyle evlenmek zorunda mısın?
Neden evet dedin ki????

Diyelim bunlar hiç başına gelmedi. Ve ilk gece kanama olmadı. O zaman ne olacaktı? Farz et seninde öyle oldu. Benim ilk gece kanama olmadı. Ya bir insanın ilk mi değil mi her halinden belli olur ki, Kan mı sadece! benim 6 ay kadar evlendiğimizde ilişkimizde olamamıştı. Düşünsene bir insan hem vajinismus olup hem bunu daha önce yaşamış olabilir mi? Kan asla kriter olamaz. Senin anlattığın gibi bir ilişkin de olmamış. Sen unut yaşadıklarını. Olmamış say. Ki olmamış zaten ilk gece de kanamazsa aa kanamadı demek ki esnek tuvalete git tuvaleete peçeteye geldi de. Kiminin de öyle oluyor. Birleşme sonrası aaa gelmedi yapamadık mı acaba giremedin galiba de. Bilmiyor tavırlarında ol yani. Sonra tuvalette gidince aşkım tuvalet kağıdına gelmiş çok az kırmızılık demek ki olmuş de. Benim ablamında böyle olmuştu orjinal bir hikaye yani. İlk seferinde bilememiş olabilirsin. Yinede diktireceğim diyorsan ankarada gökçen erdoğana gitsene. Ankara kayseriye çok uzak değil.

Yıl opmus 2019 hala zar zar diyen kaldı mı ya . Yada benim çevremde yok . Niye zara bu kadar takılı bir adamla evlenirsiniz bilmem . Hiç hoşlanmadigim insan profili. Bakire değil isen (ki bu çok normal ) bunu önemsemeyen biriyle evlenseydin keşke. Bu kadar zor duruma düşmezdin. Allah yardımcin olsun.

Ne kadar rahat yazmışsınız hepiniz bekara karı boşamak kolay der atalarımız herkes sallamış boş keseden. İç anadolu doğu anadolu güneydoğu vs alayı kan görmeyince oğluna sen içine tam girememişsin erkekliğinmi küçük demez kızı aldığı gibi babasının kapısına götürür senin kızın patlak der (benimde karşı olduğum birşey zar vs saçma yani)
İçanadolu da büyümüş birisi olarak o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşın kaygısını. Yıllarca evlenelim diyen herkesi red ettim bu yüzden.
Bazısı git şikayet et yazmış keşke edebilseydik inanırmısınız kuyruk sallamasan bunlar olmazdıya kadar geliniyor sonuçlar. Sadece bununlada kalmıyor günlerce babası tarafından dövülen arkadaşlarım var tecavüze uğradıkları için şikayet et dediğinde arkamdan kendime güldüremem diyen babalar gördü bu gözler. Ne şikayetinden bahsediyosunuz.?
Umarım çözülür aksi halde sıkıntı yaşanacağı aşikar

Aklı olan bakire kız almaz zaten mantarı ayrı dert enfeksy onu ayrı dert evlendik 2 aydır adamc agız beni bekliyor yok yandı yok acıdı yok akıntı git tertemiz bunları atlatmıs kadın al valla

Bende kayseri geliniyim biz erzurumda buyudk yani anne tarafim fln hep bura bizde burdayz zaten suan buralarda dahi oyle gelenekler yok kalkti fakat kayseride hala var ozellikle koylerinde. Benim esimde kayserili bekaretin onemli oldugunu bende dusnuyorum bekara kari bosamasi kolay oluyr bir erkekte bir bayanda ilkini yasamali bence. Ilk gecenin ayri bir ozelligi olmali ve dinimiz islamsa biz buna uymaliyiz. Burdaki topikte cok okuyorum ama gencleri yanlisbyere yonlendiriyorsunuz yok yil bilmem ne bekarete takilmayin ayrilin ne kadar basit ? O zmn herkes birbiriyle yatsin kalksin erkekte kadinda bunu hic sorgulamasin mezhep genisligidir bu benim sahsi gorusum. Ne ara bu kadar acik goruslu olduk anlamiyorum. Mervelerin evine diye diye sagda solda herkes birileriyle ask adi altnda yatar olmus. Bu yuzden tabikide onemli bekaret. O zaman herkes gitsn surekli birileriyle yatsin kalsin. Ha su var ama benm kayinvalidemler carsaf mevzusu falan oldu ben karsiydim ona bana gore esin bilmesi yeterli. Esim zaten yepkisini koydu. Carsaf gisterme su bu olmadi balayina gittik zaten. Ama esim icin ben benm icinde o ilk oldu insallah hepte il kve son olarak kalir ❤ rabbim herkese helal asklar nasip eylesin gene diorm bekaret her iki taraf icinde cok onemli hele kayseride gercekten hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Aynı düşüncedeyiz lakin başıma gelen kendi isteğimle olan bişey değil korktum bunu kimse başına gelmeden bilemez bilemediğiniz için mutluluğunuzu destana dökerek anlatmışsınız

Allah yardımcımı olur inşallah ne diyelim

Aynı düşüncedeyiz lakin başıma gelen kendi isteğimle olan bişey değil korktum bunu kimse başına gelmeden bilemez bilemediğiniz için mutluluğunuzu destana dökerek anlatmışsınız
Hayir hayir yanlis anlama ben sana degil digerlerine soyledim. Senin nenyasadigini bilemem allah uardimcin olsun ben bunun aksini savunup ovunenlere genclere kotu ornek olanlara yazdim.

Keşke herkes siz gibi düşünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…