Ben bu olay başıma geldiğinde daha 16 yaşında beyin ne olduğunu bilmiyordum ailem okumam için gözümün içine bakıyordu ben bu korluyla utançla okuluma bile adepte olamadım. Şuan nişanlıyım ve buna bi çözüm bulamazsam bunla belkide son satırlarım olacak.Hayir hayir yanlis anlama ben sana degil digerlerine soyledim. Senin nenyasadigini bilemem allah uardimcin olsun ben bunun aksini savunup ovunenlere genclere kotu ornek olanlara yazdim.
Yok sen ustune alinma ben burda bi kac kisiye dedm bak gene diyorum amacim seni kinamak degil ki bu jayatta en korktugum seydir rabbim yardimcin olsun ne yasadin bilemiyorum insallah nisanlin bisey farketmez. Benm bahsettgm kisiler bile bile bu isi yapip yok biz bekarete takilmioz yok yil 2019 fln diyenler. Keske sende basina taciz veya tecavuzmu geldi onuda bilmiormda ne blym sikayetci falan olsaydn kuzum annenlere falan deseydin. Cok mu korktun ? Gerci yasinda baya kucukmus o siraBen bu olay başıma geldiğinde daha 16 yaşında beyin ne olduğunu bilmiyordum ailem okumam için gözümün içine bakıyordu ben bu korluyla utançla okuluma bile adepte olamadım. Şuan nişanlıyım ve buna bi çözüm bulamazsam bunla belkide son satırlarım olacak.
Yaşım küçüktü tepkilerden çok korktum napacağımı bilemedim kalakaldım yıllarca çözüm aradım kalıcı diktirmek istedim korktum yapamadım şuan nişanlıyım seneye yaza düğünüm var olan olmuş anlatsam anlayış göstericek bi insan değil o yüzden bi şekilde bu durumu halletmem lazım yatıp kalkıp dua ediyorum allah inşallah affederYok sen ustune alinma ben burda bi kac kisiye dedm bak gene diyorum amacim seni kinamak degil ki bu jayatta en korktugum seydir rabbim yardimcin olsun ne yasadin bilemiyorum insallah nisanlin bisey farketmez. Benm bahsettgm kisiler bile bile bu isi yapip yok biz bekarete takilmioz yok yil 2019 fln diyenler. Keske sende basina taciz veya tecavuzmu geldi onuda bilmiormda ne blym sikayetci falan olsaydn kuzum annenlere falan deseydin. Cok mu korktun ? Gerci yasinda baya kucukmus o sira
Ahh kuzum ya insallah atlatabilirsin sonu ölüm diyorsun. Allah gostermesin. Peki nisanlinla severekmi nisanlandiniz yasi falan kackiYaşım küçüktü tepkilerden çok korktum napacağımı bilemedim kalakaldım yıllarca çözüm aradım kalıcı diktirmek istedim korktum yapamadım şuan nişanlıyım seneye yaza düğünüm var olan olmuş anlatsam anlayış göstericek bi insan değil o yüzden bi şekilde bu durumu halletmem lazım yatıp kalkıp dua ediyorum allah inşallah affeder
Severk nişanlandık çok anlatmak istedim ama olmadı yapamadım beni terk etmesinden korktum ki bilirse asla affetmez sevgimden de vazgeçemedim çözüm bulmak için buralarda hergün aynı yazıları okuyup duruyorum kurtulanları görünce ümitleniyorum gelinlik en büyük hayalimdi düğün bile olsun istemiyorum değişik duygular allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zorAhh kuzum ya insallah atlatabilirsin sonu ölüm diyorsun. Allah gostermesin. Peki nisanlinla severekmi nisanlandiniz yasi falan kacki
Ahh be kuzum ya tam olarak kayserinin eresi peki ? Bu bazi yerlernd yok cnku kalkmis bu gelenek.Severk nişanlandık çok anlatmak istedim ama olmadı yapamadım beni terk etmesinden korktum ki bilirse asla affetmez sevgimden de vazgeçemedim çözüm bulmak için buralarda hergün aynı yazıları okuyup duruyorum kurtulanları görünce ümitleniyorum gelinlik en büyük hayalimdi düğün bile olsun istemiyorum değişik duygular allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zor
Severk nişanlandık çok anlatmak istedim ama olmadı yapamadım beni terk etmesinden korktum ki bilirse asla affetmez sevgimden de vazgeçemedim çözüm bulmak için buralarda hergün aynı yazıları okuyup duruyorum kurtulanları görünce ümitleniyorum gelinlik en büyük hayalimdi düğün bile olsun istemiyorumdeğişik duygular allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zorSeverk nişanlandık çok anlatmak istedim ama olmadı yapamadım beni terk etmesinden korktum ki bilirse asla affetmez sevgimden de vazgeçemedim çözüm bulmak için buralarda hergün aynı yazıları okuyup duruyorum kurtulanları görünce ümitleniyorum gelinlik en büyük hayalimdi düğün bile olsun istemiyorum değişik duygular allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zor
Ben Mersin’den Ayşecan hanıma gittim bakire bir kız olarak çıktım çok şükür. Eli çok hafif benim gibi oraya Ankaradan gelen 2 kız daha vardı birisi yaptırmış evlenmiş arkadaşını getirmişti. Ayşecan hanım ve Hemşiresi Ebru abla o kadar tatlılar ki çok korkuyordum Ebru abla operasyon boyunca elimi bırakmadı. Şükürler olsun evlendim İzmir’de yaşıyorum artık 6 haftalık hamileyim . Kesinlikle bu işi çok iyi yaptı.Sonuç alan varmı?
Ben Mersin’den Ayşecan hanıma gittim bakire bir kız olarak çıktım çok şükür. Eli çok hafif benim gibi oraya Ankaradan gelen 2 kız daha vardı birisi yaptırmış evlenmiş arkadaşını getirmişti. Ayşecan hanım ve Hemşiresi Ebru abla o kadar tatlılar ki çok korkuyordum Ebru abla operasyon boyunca elimi bırakmadı. Şükürler olsun evlendim İzmir’de yaşıyorum artık 6 haftalık hamileyim . Kesinlikle bu işi çok iyi yaptı.
bana acık reklam gibi geliyor bu doktorun ismi çook yerde geçiyorBen Mersin’den Ayşecan hanıma gittim bakire bir kız olarak çıktım çok şükür. Eli çok hafif benim gibi oraya Ankaradan gelen 2 kız daha vardı birisi yaptırmış evlenmiş arkadaşını getirmişti. Ayşecan hanım ve Hemşiresi Ebru abla o kadar tatlılar ki çok korkuyordum Ebru abla operasyon boyunca elimi bırakmadı. Şükürler olsun evlendim İzmir’de yaşıyorum artık 6 haftalık hamileyim . Kesinlikle bu işi çok iyi yaptı.
Yenileme olmuyormış canımCanım ne yasadın nasıl yasadın bılmıyorum ama bence bır doktora gorun derım cok gecmıs uzerınden bazen kızlık zarı kendını yenıler derler uzun sure gectıgınde doktora gorun belkıde bıseye gerek kalmaz
Artık çok geç bir kere takıldı o yüzük parmaga bizim kayseride bu tarz olaylar çok tersAyrıca Nişanlınız kanama olmazsa sonu ölüm diyecek karakterdeyse tekrar bi düşün derim :/
Kayserinin yerlileri olsun köyünden olanlar olsun çarşafa bakmıyorlar ama sabah erkenden gelinize damadıda kahvltıya çağrıp nabız ölçüyolarAhh be kuzum ya tam olarak kayserinin eresi peki ? Bu bazi yerlernd yok cnku kalkmis bu gelenek.
Kayserinin yerlileri olsun köyünden olanlar olsun çarşafa bakmıyorlar ama sabah erkenden gelinize damadıda kahvltıya çağrıp nabız ölçüyolar
Kayserinin yerlileri olsun köyünden olanlar olsun çarşafa bakmıyorlar ama sabah erkenden gelinize damadıda kahvltıya çağrıp nabız ölçüyolar
TeşekkürlerYardımcı olmaya çalıştım inşallah her şey gönlünce olur. Sen doktor sormuşsun bende deneyimimi anlattım. Bana ne doktorun reklamından sana bu işte başarılar canım benim.
Ne güzel de yazmışsınız. Siz hiç yalan söylemediniz eşinize zaten yada oda ilk kez sizinle birlikte oldu falan demi bir kandıran benmiyim hangimiz sütten çıkmış ak kaşık allah aşkına yapmayın burda yardım istiyorum akranlarımdan ablalarımdan kardeşlerimden namus dersi verin demiyorum başıma gelenide ben birde allah bilir kendi rızamla olan birşey değildi yorumları okumadan bodoslama atlamayınŞeyi anlamıyorum Neden evleneceğiniz Adamı kandırıyosunuz Yalan dolan üzerine kurulmuş evlilikten ne bekliyorsunuz mesela evlendiğiniz adam sizinle birlikte başka bir kadınla daha birlikte olsa ve bunu sizden gizlese sonunda bir şekilde ortaya çıksa hesap sorabilecek misiniz? Neden diye sorabilecek misiniz neden beni kandırdın diyebilecek misiniz ? Yoksa size yapılan şeyin müstehak olduğunu mu düşüneceksiniz ..Bu tür durumları normal karşılayan Adamlar varken neden bu tarz şeylere ters bakan insanları kandırmaya çalışıyorsunuz unutmayın siz yalnız kendinizi kandırıyorsunuz gerçeklerin er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır .Yanlış yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?