Ne güzel de yazmışsınız. Siz hiç yalan söylemediniz eşinize zaten yada oda ilk kez sizinle birlikte oldu falan demi bir kandıran benmiyim hangimiz sütten çıkmış ak kaşık allah aşkına yapmayın burda yardım istiyorum akranlarımdan ablalarımdan kardeşlerimden namus dersi verin demiyorum başıma gelenide ben birde allah bilir kendi rızamla olan birşey değildi yorumları okumadan bodoslama atlamayın
Ben size namus dersi vermiyorum ki zaten namus iki bacak arasında da değildir..sadece kocanız olacak adamı kandırmayın yalan üzerine bir yuva kurmayın diyorum..önceki birlikteliğinizi takıntı yapmayacak biriyle evlenin ki vicdanınız rahat olsun neden bu konuda hassas olan biririyle evlilik planı yapıp adamı kandırıyorsunuz vicdanınız rahat edecekse zaten diktirin evlenin ne diyim..ayrıca sizi önceki ilişkinizden dolayı asla yadırgamıyorum ben .Evlenmek üzere olduğunuz adamı kandırmaya çalışmanızdaki çabanızı yadırgıyorum yapmayın yanlış yapıyorsunuz Sizi olduğunuz gibi kabul edecek biriyle birleştirin hayatınızı öyle daha mutlu olursunuz ve içiniz daha rahat olur
Ya lütfen kusura bakmayın Bile isteye ilişki yaşayıp evleneceği adamı kandıranlar oldukça fazla ve ben sizi de onlardan sandım kusuruma bakmayın şimdi okudum geçmiş konuları ve yorumları lütfen üzülmeyin ilk gecemde korktuğum için yüzeysel olmuştu ilişkimiz yani af edersiniz tabiri caizse girmesiyle çıkması bir olmuştu ve pembe pembe leke geldi 6-7 damla kadar sonraki seferde tamamen el ayası kadar kırmızı kan geldi yani ilk seferde zarda zedelenme olmuş 2.gece tam ilişki olmuş ve zar yırtılmıştı
Bekara avrat boşamak kolay die bi laf vardır başına gelmeyen bilmez ben yakın arkadaşımdan biliyorum resmen rezil ettiler bunun memleketi fark etmiyor bizde kapıda beklenir ama annem abime sormadı bile ayıp die ki bende yaşamadım allahım tez zamanda care versin sana inşallah gönlün huzur bulur
Ya lütfen kusura bakmayın Bile isteye ilişki yaşayıp evleneceği adamı kandıranlar oldukça fazla ve ben sizi de onlardan sandım kusuruma bakmayın şimdi okudum geçmiş konuları ve yorumları lütfen üzülmeyin ilk gecemde korktuğum için yüzeysel olmuştu ilişkimiz yani af edersiniz tabiri caizse girmesiyle çıkması bir olmuştu ve pembe pembe leke geldi 6-7 damla kadar sonraki seferde tamamen el ayası kadar kırmızı kan geldi yani ilk seferde zarda zedelenme olmuş 2.gece tam ilişki olmuş ve zar yırtılmıştı
Ben tam ilişki bile yaşamadım zar hatta duruyormuş yok bile olmamış ama iki taraflı bi yırtılma varmış doktırlar %50 kanar %50 kanamaz diyor o yüzden çağresizim ve çözüm arıyorum isteyerek yapmadığım bişey ve tam ilişki bile yaşanmamışken hayatımdaki insana namussuz imajı yaratamam
Bekara avrat boşamak kolay die bi laf vardır başına gelmeyen bilmez ben yakın arkadaşımdan biliyorum resmen rezil ettiler bunun memleketi fark etmiyor bizde kapıda beklenir ama annem abime sormadı bile ayıp die ki bende yaşamadım allahım tez zamanda care versin sana inşallah gönlün huzur bulur
Bence önce bi muayene olun doktora. Bnm ilkinde kan gelmemişti. 3 saat sonra fln hafif peçeteye gelmişti wc de. Bir hafta sonra ikinci ilişkide kanamıştı.
bnce de kimse kimseyi senden kan gelmedi diye öldüremez tepki koyan üyelerle aynı fikirdeyim hatta fazlasıyla öfkeliyim böylelerine ancak konu sahibinin sorusu derdi belli.
Yapmayın böyle şeyler ya.. benim kanamadı herkesin kanamıyor. Olmadı dersiniz filan ne bileyim. Bir de bu kadar büyük bir yalanın üzerine ilişki kurulur mu? Böyle şeylere takacak bir adamla evlenmeyiverseniz mesela benim çevremde böyle şeylere takacak hiç erkek yok valla. Evlendiğinde bakire olan tek kızda bendim arkadaşlarım içinde. Yani ne bileyim size mi öyle geliyor acaba belki de takılmayacak?
Merhaba bu mesajınızı okuyunca içim biraz rahatladı bi hata yaptım 1 sene önce şuan aynı kişiyle sevgilim birbirimizi seviyoruz ama hiç ayrılmayacagız anlamına gelmez bakire olmadıgım için çok çekiniyorum onun dışında başka birisiyle evlenmekten