• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kayseri de celalettin Peru hastası olup tüp bebek yaptıranlar var mı?

Tupbebekseruven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
70
62
38
Merhaba arkadaşlar ilk konum bu benim eşimden kaynaklı tüp bebek sürecine gireceğiz nasipse celalettin Peru da 1 yıldır tedavideyiz ve tek tük sperm çıkışı başlamış bizle aynı olup Kayseri de tüp Bebek yaptıranlar var mı ? Labaratuvari iyi olan bir tüp bebek merkezi ? Birde Memorial arzu yurci? Acıbadem Gökalp öner Huma Ahmet Emin mutlu mu?

Merhaba. Ben de Acıbadem Hastanesi Çağlar Yazıcıoğlu’nda tedavi gördüm. Doktor da laboratuvar da gayet başarılı. İlk denemede hamile kaldım ikiz evlatlarıma. Birini doğumda kaybettim maalesef. Şu an 9 aylık bir oğlum var.

Merhaba. Ben de Acıbadem Hastanesi Çağlar Yazıcıoğlu’nda tedavi gördüm. Doktor da laboratuvar da gayet başarılı. İlk denemede hamile kaldım ikiz evlatlarıma. Birini doğumda kaybettim maalesef. Şu an 9 aylık bir oğlum var.
Merhabalar sizde de mi tek tük çıkış vardı nasıldı durum acaba teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba arkadaşlar ilk konum bu benim eşimden kaynaklı tüp bebek sürecine gireceğiz nasipse celalettin Peru da 1 yıldır tedavideyiz ve tek tük sperm çıkışı başlamış bizle aynı olup Kayseri de tüp Bebek yaptıranlar var mı ? Labaratuvari iyi olan bir tüp bebek merkezi ? Birde Memorial arzu yurci? Acıbadem Gökalp öner Huma Ahmet Emin mutlu mu?
Arzu yurciye kesinlikle gitmeyin. Memnunum diyenler kendi kismeti ilk seferde tutturanlardır. Eger kimyasal gebelik yaparsa sonrasında hiç ilgilenmezler, süt hormanlarınızı bozar, sonrada hiç ilgi alaka yok.kaprisli bir insan.

Kesinlikle hiç biri değil. Acıbadem ama Baska bir hekim

Back