Kayseri aşılama yaptiranlar

Merhaba gittiniz mi Özgür Altun’a nasıldı ?

Merhaba aşılama yaptırdınız mı acaba şuan ben de o sürece giriyorum kayserideyim sizin konunuza denk geldim merak ettim

Merhaba kayseri de yaptırdınız mı acaba aşılama

Siz Kayseri'de yaşıyorsanız biliyorsunuzdur başka kimler için iyi diyorlar. Aşılama için çip aşılama mi yapıyor acaba
Kayseri sehir hastanesi tüp bebek merkezi tek gecerim
Kayseri'de yasiyorum,takipli hastayim
Onerileri sayesinde cok sukur takip edilerek kendiligimden hamile kaldim
Asilama tup bebek yaptiklari cok hastalari ve pozitif alan cok kisi var

Hangi doktoru önerirsiniz acaba
Sehir hastanesinde ben iki doktora gittim cunku sebepsiz infertilite var
İlknur madendag çöl ve mustafa bertan demir hoca var
İkisi de zaten tup bebek ve asagida poliklinikteler
Enerjileri her seyi mükemmel ve ekipleri sahane
İnsan mutsuz gitse umutla cikiyor
Ozelde doktorum vardi o baska sehirde devlete gecince 1 bucuk senedir sehir hastanesindeyim

Çok teşekkür ederim çok iyi oldu söylediğiniz valla , acaba normal gebelik ve yumurta takibi gibi normal hastalara da bakıyorlar mı sadece aşılama ve tüp bebek mi onu da öğreneyim olmazsa .

Çok teşekkür ederim çok iyi oldu söylediğiniz valla , acaba normal gebelik ve yumurta takibi gibi normal hastalara da bakıyorlar mı sadece aşılama ve tüp bebek mi onu da öğreneyim olmazsa .
Hemen asilama vs yapin demiyor doktorlar
Ne sorun var karsilikli bakıyorlar canim
Senden mesela adetliyken hormon ve bittiginde hormon esinden sperm testi vs butun her seyi tam istiyorlar
Bilmiyorum sansa mi ama cok ilgililer ve cemal yada celal hoca var diye hatırlıyorum ona da normal hani pcos vs olmayanlar gidiyordu sanirim
Ozeller çok pahali insanin gucu bi yere kadar yetiyor maalesef

Tabi mantıkları iyice ticarethaneye döndü, güzel hizmet alınıyorsa niye kendimizi öldüre öldüre özele gidelim . Çok iyi oldu duyduklarım Allah razı olsun kuzum

Hem maddi hem de manevi olarak özeller artık gidilecek yer değil maalesef. Ticarethane oldular iyice

Tabi mantıkları iyice ticarethaneye döndü, güzel hizmet alınıyorsa niye kendimizi öldüre öldüre özele gidelim . Çok iyi oldu duyduklarım Allah razı olsun kuzum
Ne demek canim ben de tesaduf gittim daha zaten infertilite bolumu 2.yilina girecek bu yuzden bu bolumun doktoru 2 tane
İnsallah gidersen memnun kalirsin,

Merhaba sizin şikayetiniz neydi acaba ben de bugün hsg çekindim yarın bertan hocaya göstereceğim bakalım aşılama olacak galiba
Merhaba hsg için ne kadar beklediniz ? şehir hastanesinde marttan beri hsg için sıra bekliyorum ama gelmiyor. bir de ben ilgili olduklarını da düşünmüyorum hep boş yere getirdiler beni

Merhaba hsg için ne kadar beklediniz ? şehir hastanesinde marttan beri hsg için sıra bekliyorum ama gelmiyor. bir de ben ilgili olduklarını da düşünmüyorum hep boş yere getirdiler beni
3 ay ben de bekledim baktım çekecekleri yok özele gittim canım özelde çektirdim

nerede kaça çektirdiniz ? asistanlar felan o kadar yetersiz ki resmen aylarca dalga geçtiler.. Diğer testleri yaptırmış mıydınız
Özel Erciyes’te anestezisiz 10 bine çekindim kasım da. Şuan aşılama sürecindeyiz adetimi bekliyoruz. Sizin durumunuz nasıl yani aşılama mı istiyorsunuz devlet için kriterler var onları tamamlıyorsanız ona göre anlatayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…