Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ilk denemeniz mi?Merhabalar ben şuanda Mustafa hocanın hastasıyım tüp bebek için 1 ay sonra transferim var inşaAllah
Evet ilk. Benim toplam tedavim 4 aydı son aya girdim dünyanın iğne ilacını kullandım. Şöyle söyleyim ilaçlar hastane masrafları 18 20 bin tutuyorMerhaba ilk denemeniz mi?
Fiyat aldınız mı acaba her şey dahil
Tiniminimavihanim bu ne rakam ..Evet ilk. Benim toplam tedavim 4 aydı son aya girdim dünyanın iğne ilacını kullandım. Şöyle söyleyim ilaçlar hastane masrafları 18 20 bin tutuyor
merhabalar bende mustafa hocaya gidiyorum 4 ekimde yumurta toplama oldu 22 yumurtamdan 10tanesi döllendi 4 tanesi 5.güne geldi ve 4AA kalite 4üde. Embriyologlar çok iyi tercih etme sebeplerimden biride embriyologlar oldu zaten. Ve mustafa hocanın tüp bebek tutma oranı %80 falan sanırım kendisi açıklamıştı. Doktorla frekansının tutmasıda çok önemli. İçine sindiyse görüşmen bence mustafa hoca için düşünme yinede senin vereceğin karar hayırlısı olsun hakkında canım. Ben 9ekimde hastalandım şuan 2.adetimi bekliyorum transfer hazırlığına başlycz adetle beraber.Herkese mutlu günler diliyorum Kizlar erkek infertilitesinde Kayseri Acıbadem Hastanesi nasıl Tüp Bebek konusunda Mustafa Bey çok iyi sanırım hep iyi yorumlar almış ama labaratuvar,ürolog ve embriyolog da önemli bizim için yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ???
Hayırlı haberler verirsiniz inşallah bende kararımi verdim Mustafa beyle başlayacağız tedaviyemerhabalar bende mustafa hocaya gidiyorum 4 ekimde yumurta toplama oldu 22 yumurtamdan 10tanesi döllendi 4 tanesi 5.güne geldi ve 4AA kalite 4üde. Embriyologlar çok iyi tercih etme sebeplerimden biride embriyologlar oldu zaten. Ve mustafa hocanın tüp bebek tutma oranı %80 falan sanırım kendisi açıklamıştı. Doktorla frekansının tutmasıda çok önemli. İçine sindiyse görüşmen bence mustafa hoca için düşünme yinede senin vereceğin karar hayırlısı olsun hakkında canım. Ben 9ekimde hastalandım şuan 2.adetimi bekliyorum transfer hazırlığına
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeHayırlı haberler verirsiniz inşallah bende kararımi verdim Mustafa beyle başlayacağız tedaviye
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize