İzmir'de tüp bebek doktor önerisi

Kızlar bana dua edermısın ız yarın yumurta toplamam var sabah saatlerınde inşallah güzel sonuclar alırız
Merhaba hayirlisiyla transferinizi oldunuz mu? Insallah guzel haberler veririsiniz bize de umut olur🙏biz baslayali 2 hafta oldu ancak testlerimizi topladik...benim yumurtalik rezerv dusuklugum disinda esimde morfoloji %1 cikti bunun uzerine doktorumuz kaan bozkurt beb ve esime ayri ayri vitaminler verdi...bizim uzun bir surec olacak ama en azindan kaan hoca izleyecegi yolu az cok soyledi...kaliteli sperm icin mikrocio uygulayacagini soyledi ardindan da embriyo sayimiza gore pgt yapacagini...beni reglide tekrar cagirdi...simdi regli olmayi bekliyorum bu surecte sik sik izleyecegini ona gore en uygun zamanda baslayacagimizi soyledi..Kaan hocanin calisma prensibini esimle cok begendik...herseyi didik didik not aliyor ve en son gelismelerden de haberdar ona gore bir yol ciziyor...insallah saglikli ve salih evlatlarimiz olur 🙏

Merhaba hayirlisiyla transferinizi oldunuz mu? Insallah guzel haberler veririsiniz bize de umut olur🙏biz baslayali 2 hafta oldu ancak testlerimizi topladik...benim yumurtalik rezerv dusuklugum disinda esimde morfoloji %1 cikti bunun uzerine doktorumuz kaan bozkurt beb ve esime ayri ayri vitaminler verdi...bizim uzun bir surec olacak ama en azindan kaan hoca izleyecegi yolu az cok soyledi...kaliteli sperm icin mikrocio uygulayacagini soyledi ardindan da embriyo sayimiza gore pgt yapacagini...beni reglide tekrar cagirdi...simdi regli olmayi bekliyorum bu surecte sik sik izleyecegini ona gore en uygun zamanda baslayacagimizi soyledi..Kaan hocanin calisma prensibini esimle cok begendik...herseyi didik didik not aliyor ve en son gelismelerden de haberdar ona gore bir yol ciziyor...insallah saglikli ve salih evlatlarimiz olur 🙏
Olduk cok sukur bakalım hayırlısı nasılsa ınsaşşah oyle olsun sonucumuz da guzel olursa harika olucak hrycanlı stesrlı kaygılı Bekleyiş dusubnmrmrk elde dgl artı eşiniz Sigara ve alkol kullanıyorsa kesinlikle bıraksın daha sonra direkt düzeliyor

Arakadaslar merhaba ben 14 ekimde regl oldum ve 19 ekimde histereskopi oldum.bugun de regl olmusum ama birmal adetime daha 8-10gun var....histereskopi olup adeti erken gelen var mi stres yaptim simdi🙄

Merhaba, mesajların üzerinden çok zaman geçmiş. Gittiğiniz doktorlardan memnun kaldınız mı? İzmirde hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Merhaba, mesajların üzerinden çok zaman geçmiş. Gittiğiniz doktorlardan memnun kaldınız mı? İzmirde hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Vefat etmeseydi kaan bozkurt derdim ama daha sonra tanistigim ve ayni zamanda hem perinatolog hem tup bebk doktoru olarak Baris bukeyi oneririm...tek kelimeyle muhtesem bir doktor...bilgisi ve tecrubesi👍

Funda Göde - volkan Emirdar Medicalpark hastanesi. Yaş 42, 2. Transferde pozitifi gördük
Sizin yazdiginizi şimdi gördüm 😍 ne kadar guzel darisi basimiza transfer sureciniz nasıldı? Bebisiniz dogmadiysa henüz saglikla gelsin dogduyda sağlıkla büyüsün insallah 🙏

Sizin yazdiginizi şimdi gördüm 😍 ne kadar guzel darisi basimiza transfer sureciniz nasıldı? Bebisiniz dogmadiysa henüz saglikla gelsin dogduyda sağlıkla büyüsün insallah 🙏
Selam, biz haberi yeni aldık daha 5. Hafta. İlk transferimi Funda 0.3mm için iptal etti. Tohumlarımız iyi toprağı da mükemmel yapmak bizim elimizde dedi ve 1.5 ay sonra transferi yaptı. 14 martta negatif sonuç aldık. 17 martta tekrar opuya karar verdik ve 30 martta yumurta toplandı. Bana 1. Gün embriyosu transfer etti 2 adet ve 14 nisanda pozitif haberi aldık.

Merhaba ben suan Funda hanima gidiyorum. Yarin yumurta toplamam olacak. Yaşınız süreciniz taze transfermi biraz bilgi paylasabilir misniz 🤗 bebisiniz sağlıkla büyüsün insallah
Merhaba ben 2020 haziranda başladım tedaviye. Açıkçası çok aklımda değil k yumurta toplandığı ama 3 tanesi iyiydi . 2 si 3. Gün biri 5. Gündü. 3. Gün olan ikisini transfer ettik bir tanesi tuttu ve 2021 mayısta dünyaya geldi. Benim ikinci çocuğum olmuyordu ilki normal yolla oldu ama ikinci olmuyordu. O yüzden tüp bebek denedik. Yaşım 37 idi tedaviye başladığımda

X