Kayseri///38

Ee varmisin topic'i canlandirmaya. kaydirigubbakcemile2

Üzülmeyin arkadaşlar ben geldimmmm hihoyyyt
Herkes iyidir İnşallah,hepinize güzel,neşeli bir hafta diliyorum:dance:Şeniz

Hosgeldin, umarim canlandirirsin topic'i. kaydirigubbakcemile3

a.s. a.s. a.s.
hepinize iyi akşamlar, madem topiciniz terk edildi :teselli: yenilere yeriniz var mı?
ben kayserili değilim ama kayserili olmuş kadar kayserideyim.
nasılsınız hanımlar?

Merhaba herkese yer var topicte dileyen buyursun gelsin. :1hug:

yav kimse yokmuya ben kayserideyim bi kayserili cıksında tanışalımya oooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff

Canim iki dk icinde nasil cevap yazildin, bak arkadaslar yavas yavas toplaniyorlar topicte.

merhaba arkadaşlar ben meral 29 yaşındayım.a.s.bende kayseriliyim ayrıca bu siteye bugün üye oldum harika bir site.izmirde oturuyorum.akrabalarım kayseride çocukluğumu orada geçirdim o yüzden hayranım.hemşerilerimle görüşmek beni çok mutlu eder. nörüyon gadasını aldığım gibi cümleleri özledim.görüşmek dileğiyle beni hatırlayın olurmua.s.

günaydın canlarım ben kırşehirleriyim. komşuyuz. ama üniversteyi canım kayseride okudum. o yüzden çok ayrı bir yeri vardır benim üzerimimde severim. kıslaaar bi sorum olacak benim eşim öğretmen dün ataması kayseri bünyan ekinciler köyüne çıktı. 15 gün içinde başlayacak. acaba nasıl bir yer bilen varmı bu köyüü.

günaydın millet:lepi:
ben geldim:teytey:
nasılsınız valla uzun zaman sonra topici ilk sıralarda görmek çok güzel devamını dilerim a.s.

günaydın millet:lepi:
ben geldim:teytey:
nasılsınız valla uzun zaman sonra topici ilk sıralarda görmek çok güzel devamını dilerim a.s.

Gunaydin..
Hosgeldin:1hug:
Evet yaa. Cok altlarda gordum topigimizi. Aldim yukari cikardimhihoyyyt
Iyiyim ben canim. Sen nasilsin??

iyi etmişsin güzelim hep böyle canlı tutalım hihoyyyt
bende iyiyim teşekkür ederim aslında birde buluşma ayarlasak çok iyi olur

Eveet super olur hemdehihoyyyt.
Hepimiz toplansak bi topicte konusuruz ayarlariz ama.
Denk gelemiyoz hic.:sm_confused:.
6. ayda filan yapalim bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…