• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Yaglari alirken sorup ögrenin cogu yagin mutlaka su ile inceltilmesi gerekiyor..Hangileri oldugunu tam bilmiyorum.Doktor ucucu yaglar dedi...Ama kayisi yagini abimden cok iyi biliyorum aman derim sakin direk cildinize sürmeyin 1 yil gecmeden annanem gibi olursunuz valla...

Ve maskelerdede dikkat etmeniz gereken cilt tipiniz...Cildinizin yaglimi kurumu oldugunu ögrenip ona göre maske yapin...

Kayısı yağını nemli bi pamuk yardımıyla kullanmak gerekiyomuş.Öylemi denemişti abiniz.

1 haftadır kullanıyorum aksatmadan yumuşacık oldum cildim sanki daha bakımlı ilerleyen zamanlarda yazarım

Konunuzun içeriğini tam olarak okumadım fakat uzun zaman önce bu yağ piyasasının içinde olan birisi, tüm yağların içinde tek çeşit yağ olduğunu ve koku esansları katarak piyasaya sürdüklerini söylemişti.
Onun için cildinize uyguladığınız ürünlerin içeriğine ve kalitesine dikkat edin

bende ilk kez bugün sürdüm. kokusu çok güzel bayıldımmm... inşallah faydasını görürüz :12:

Kizlar a101 den bir hafta once aldim laysi yagini. Yaglj.bir cildim var. Aksam yatmadan once islak pamuga dokup kullaniyorum yuzume. Boyle bisey olamaz sanki yag surmuyorum. Hemen emiliyo gibi tabi yag hissi var ama boyle tahmin etmemistim. Sabah kalkyihimda cok duru bir yuzum oluyo. Hic yagli gibi gelmiyo. Bi deneyin derim

Back
X