• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kays ve Portakal Ya

demet gamzem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
68
0
86
İstanbul
selam arkadaşlar aranızda kayısı ve portakal yağıyla göğsüne masaj yapan varmı acaba.ben yapıyorum ve göğüslerimde dayanılmaz bir ağrı oluyo birkaç gün sürüp sonra bırakıyorum ve tekrar başlıyorum.sizce bu göğüslerimin biyüdüğü anlamınamı geliyo yoksa anormal bir durum mu var.kaydirigubbakcemile5

büyütüp büyütmediğini bende bilmiyorum yanlız portakal yağının sıkılaştırdığı duymuştum.kayısı yağınıda aktar söyledi göğüs çevresi için kullanıldığını

selam arkadaşlar aranızda kayısı ve portakal yağıyla göğsüne masaj yapan varmı acaba.ben yapıyorum ve göğüslerimde dayanılmaz bir ağrı oluyo birkaç gün sürüp sonra bırakıyorum ve tekrar başlıyorum.sizce bu göğüslerimin biyüdüğü anlamınamı geliyo yoksa anormal bir durum mu var.kaydirigubbakcemile5

ben bir ara lavanta yağı ile yapmıştım,az biraz dolgunluk yaptı,hihoyyytyağlardan çok yaptığımız masaj etkili oluyo bence,yağlar sadece masaj işlemini kolaylaştırmaya yardımcı oluyo ama tabii yağların da etkisi hiç yok değil.keten tohumu yağı aldım onu da deniyecem.şimdi longda kullanıyorum,rezene ve melisa çayı içiyorum.bir ara da avon göğüs şekillendirici kullanmıştım.hepsi azcık etki etseydi şimdiye istediğim gibi olurlardı.ama yine de eskiye göre bayağı fark var.yavaş yavaş adım adım ilerliyoruz işte:lepi:

canım peki lavanta içtinmi hiç onada faydalı diolarda ;)

yok güzelim , sadece göğüslerime saat yönünün tersine olaraktan:1rolleyes::1rolleyes: masaj yaptım sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce.(cümle bozuk oldu ama idare et) lavantayı tercih etmemin sebebi internette okuduğum bir haberdi,avrupada yapılan araştırmalarda içerisinde lavanta özü bulunan şampuan ve vücut losyonlarının erkek çocuklarda meme büyümesine sebep olduğu saptanmış.bu sebeple kullanmıştım ben.bi de kokusu çok hoşzemuszemus

taamaammm o zaman hemen içmeye başliyim lavantayıııııııııııı delikafadulden aktarda bu uyutur abla dedi bende hee heee ondan alıom zaten dedimm çok fenayım yaww heheh :D :jeyyar:

taamaammm o zaman hemen içmeye başliyim lavantayıııııııııııı delikafadulden aktarda bu uyutur abla dedi bende hee heee ondan alıom zaten dedimm çok fenayım yaww heheh :D :jeyyar:

lavanta yağını içmendense masaj yaparken kullanman daha uygun olur.masaj ile, doğrudan büyütmek istediğin bölgeye temas sağlıyosun . Eğer içersen mideden süzülüp organ ve dokularına yayılana kadar ..........anladın sen gerisini.yani masaj daha faydalı diye düşünüyorum.CADIARZU

:D
anladım tatlımmm ama ben içten fayda edeceğini düşünüyorum yani içeyim lavantayı kendisi büyüsün dışardan müdahele etmeyeyim diorumm kapişş ;)

Back
X