ayyy okurken kaynananı görümceni hayalimde aldım kafalarını tokuşturdum yetmedi kayınlarınıda tokuşturdum !
çok sinir oldum. kayınvalidenin ihtiyacı dişse takma diş takıcak .. implant falan 11 milyar siz deli misiniz? eşiniz deli mi? ya nasıl ister resmen lüx e kaçan bişeyi sizden!
vallahi alırım kocamı karşıma söylerim içimdekileri. ben evimin eksiğini alamıcam kaynanam hava atcak diye 11 milyar borca gircem! hadisin ordanklava:
kaynananızın dişine kadar geleceğini düşüneceğiniz bir bebeğiniz var!
:roflol: aynen ondanyuh yaniii...
kayınvalidenize ecinnilibarones in imzasından göster...
monacinnin sorduğunu da sor unutma!
Allah yardımcın olsun canım, inşallah kocan en kısa zamanda gerçekleri görür ve ailesinin yaptığı bu duygu sömürüsünden kurtulur. eşin ailede tek okuyan olduğu için muhtemelen böyle davranıyorlar. Nasılsa onlarda para vardır mantığı. Ama bu durumuda çözmeniz lazım. sonuçta ihtiyaçlar hiç bitmiyor ve eşinin kardeşleri evlenirken vs gibi durumlarda üzerinize kalacak gibi... Arkadaşların da yazdığı gibi düşmeniz gereken bir çocuğunuz var ve artık tüm birikimlerinizi onu düşünerek yapmalısınız. eşinize bu durumu üzerine gitmeden sürekli anlatın. Muhtemelen eşinizde ailesine karşı vefasız olmamak için ne isterlerse yapmaya çalışıyordur.
esim de bunu biliyor ama dedigin gibi onlar da ailesi biz de. orta yolu bulmaya calisiyor. garibim o ne yapsin karsidaki bu kadar anlayissiz olunca.
arkadaslar esime simdi bir mail attim. yarin ise gidince okur. kk'da konunun linkini verdim.
dedim ki durumu kk da konu olarak actim. acaba ben mi yanlis dusunuyorum diye de sordum. gelen cevaplari birlikte okuyalim. yani tarafsiz insanlardan yorum alalim.
bakalim ne diyecek?
Beni anlayissiz olarak goruyor bazen. ama goruyorum ki herkes benim gibi dusunuyor.
doğulu ile evlenirken bunlar olacağa belliydi kültür belli kadını ez kadının değeri yok ölünceye dek seni ve kocanı sömürecekler !!! ben burada çözüm yolu bulamıyorum açıkca altın yumurtlayan tavuksunuz !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?