Kaynvalidem oluma Sahur da "Erite yap, yesin tok tutar" dedi

ya her defasında eşimin ailesine olan hislerimi haklı çıkarmak zorundalar sanki...
bazen kendi içimde acaba diyorum benmi sebebsiz gard alıyorum,(arada mesafe olduğu için yaşananlar unutulabiliyor) ama yine haklı çıkarıyorlar....ben gelinlerin bu kadar dikkate alındığı ,eleştirildiği bir aile daha görmedim...aralarına girdiğimde resmen binlerce zenci içindeki tek beyaz gibi hissediyorum kendimi....
inanın benim hayatımı irdeledikleri kadar kendi hayatlarını irdeleseler harika yaşarlar...

Hohh desinki kadın düşüp bayılsın erişte yedirmek nasıl olurmuş hehehehheee kaydirigubbakcemile3 :lepi:

düşüp bayılır mı?
"geline bak oğulcuğumun cacığına bol sarımsak koymuş oğluşumun ağızcığı acısın diye. pis gelin" der:sinifsinif:

ya her defasında eşimin ailesine olan hislerimi haklı çıkarmak zorundalar sanki...
bazen kendi içimde acaba diyorum benmi sebebsiz gard alıyorum,(arada mesafe olduğu için yaşananlar unutulabiliyor) ama yine haklı çıkarıyorlar....ben gelinlerin bu kadar dikkate alındığı ,eleştirildiği bir aile daha görmedim...aralarına girdiğimde resmen binlerce zenci içindeki tek beyaz gibi hissediyorum kendimi....
inanın benim hayatımı irdeledikleri kadar kendi hayatlarını irdeleseler harika yaşarlar...

beyazların içindeki zenci olayını ben 11 yıldır yaşıyorum
kaynanamın diğer 2 gelinide eski damatlarıda kendisiyle aynı yörenin insanı benim yörem farklı ama zaman geliyo insana afrikalı yerli muamalesi yapıyolar sen bilmezsin sen anlamazsın bir şey söylesem aa sendemi biliyosunnn ya ben uzaydanmı geldimm
yeri geliyo liseyi bitirmişsinde nolmuş bizim gibi evhanımısını diyolarr
bi gün canıma yetti çocuklarınızın derslerine yardımcı olurken hiç lise diplomam etkilemiyo dedim bidaha diyemediler
bunun gibi bir sürü şeyler ama ben eşimle mutluyum ya o onlardan farklıyaa gerisi boşşş
eşimi çok seviyorum vede hepsini totoma bile takmıyorummm
bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim ama mümkünse bu sefer elti görümce vede kayganamla aynı binada oturmıyayımmmm

Son düzenleme:
benimde kaynanam her zaman görüyonmu oğlumu görüyonmu bacakları çöp gibi kalmış.yabangülüm sen ne yapıyon bu oğlan böyle çöp gibi kalıyor.bende acıkınca oğlunu kemiriyorum dedim:roflol:KK43:nerde bende o cesaret)

sevalcık anam senin rütbendeki yazı tepe taklak olmuş.ben bakınca başım döndü.dönder şunları yazıktır yaaaa.

yabangülüm senin için değiştirdim rütbemi bak herkese yapmam bunu

off kızlarrr off benim kayganada bana dün şeyinin üstünde fındık kırıyosun dedi

:roflol::roflol::roflol:

aa canım buraya nıye yazıyosun topık açsana bu söz tam topıklık yanee :)
hem aç toıkını meşhurda olurusn bak kk da herkes sendne konuşur anacım yazılanlar işne gelmesse daha bilmediğnz çook şey var dersin :roflol:

benimde kaynanam her zaman görüyonmu oğlumu görüyonmu bacakları çöp gibi kalmış.yabangülüm sen ne yapıyon bu oğlan böyle çöp gibi kalıyor.bende acıkınca oğlunu kemiriyorum dedim:roflol:KK43:nerde bende o cesaret)

olsun hayalını kurmak da guzel bee

hehe bız buge sahura kalkamamışız benım kaynana duysa kalpten gider galıba sanırsam:)))

sevval aaa lütfen erişteyi sadece eşi yiyecek aklını çelmeyin kızın kaynanası demiş yiyemez kaydirigubbakcemile3

yiyemdık walla bugece erişte yemıycektık zaten patates haşalmiştım yufkaya sarıp onu yıycektım aama kalkamadık patateste kaldı bugece yerız artık

X