Kaynvalidem oluma Sahur da "Erite yap, yesin tok tutar" dedi

yorumlarınıza bayıldımkaydirigubbakcemile3
oğluşlarını evlendirinceye kadar bakmazlar sonra kıymetlenir birden:))

evet bilhassa gonyalılar öle. bumuyani bacının kaynana da benim babamın annesi olacak mahluk da öle. şşş bekarlar konyalıyla evlenmeyinn heeeee :eek:lmaz:

benim pedercan da bişi olsun annem için normalin üstü iyilikçe-tatlicadiarzu- bi cümle kursun karı başlıyo sütümü helal etmem diye yaknmaya. onu cehennemde alevler içinde görene kadar ruhum rahat değil.

zaten k.valideler bak bunu sana getirdim sende ye demezle zati :roflol:
hep oğullarını düşünürler :roflol:
bilmezlerki gelinlerinin ellerine kalacaklarını :roflol:

gündüzcüm senin kayınvalide iyileşip faaliyete başladı galibakaydirigubbakcemile3

off kızlarrr off benim kayganada bana dün şeyinin üstünde fındık kırıyosun dedi

:roflol::roflol::roflol:

ay kızlar benim kaynanatam (hem kaynana hem kaynata olur kendisi) bugün buzdolabın fişini çekmiş.bunu satıp kendime küçük almaya karar verdim diyor o yüzden çekmiş .benim yemekler çöpe gitti.yeni konu mu açsam:roflol:

bacım ne demekki o???:uhm:

yani çok rahatmışım benden rahat kimse yokmuşşşş
kadın bide başkalarına örnek veriyooo
falan kızını vermedi benim oğlana ama gelen geline bak .... üstünde fındık kırıyo dediiii
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

topikmi açsam ne bu konudaaaaaa

yani çok rahatmışım benden rahat kimse yokmuşşşş
kadın bide başkalarına örnek veriyooo
falan kızını vermedi benim oğlana ama gelen geline bak .... üstünde fındık kırıyo dediiii
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

topikmi açsam ne bu konudaaaaaa

sen de "fındık var yer misin?" diyeydinbenneyaptımki belki boğazına neyin kaçar da zortlar.

hadi be bizde fındık fıstık çuvalla yeniyor hiç bi ... olduğu yok .başka bişey önerkaydirigubbakcemile3

hadi be bizde fındık fıstık çuvalla yeniyor hiç bi ... olduğu yok .başka bişey önerkaydirigubbakcemile3
he o zamann "anneciğim çok yiyoz ya ben de ondan şeyimde fındık kırıyorum" dersin, "kocacım çok seviyo öle" zemuszemus:kedi:

erişteyi de öyle yavan yapma sakın ha kız.içine tereyağı peynir falan koy ya da kıymalı sos mos yap.kadının oğlu aç mı kalsın.sen de artık ne bulursan onu ye beğenmezsen zıkkımın kökünü ye :))

ben üyeleri karıştırdım ayol ahhaah

Şöle eriştenin yanına bol sarımsaklı cacık yap anacım sonrada anasına yolla hoohhhh desin suratına kafamçokkarıştı

bu hafta içinde banda kaynanamın vekili yani kızı geldi,başladı döktürmeye,benim kızıma diyo ki.sen tutumlu kızım zaten babanın paralarını annen bol bol harcıyo....:1shok:eşimde dediki sen yanlış biliyosun benim karım çok tutumludur,boşa bir kuruş harcamaz...bu sadece bir tanesiydi...ve bu hatunun benim evime ilk gelişiydi.......
biraz durdu işte biz size çok üzülüyoruz ,siz bu memlekette yapayalnızsınız ,şudur budur,bnede dedim ki bizim gayet elit bir çevremiz var,memleket aklımıza bile gelmiyor...:nazar:
kadın bıkmıyorda...gidene kadar bu sayfanın almayacağı kadar inciler...
neyse allah uzak etsin,başka bişey demem...

K.validem de bir gün dediki bana CADIARZU
Gelin sen ben ve kızın ne olursa yeriz dedi kaydirigubbakcemile2
Sen kocana göre hazırla didi bana lülülülülülü
Sinirler tavan yaptı hemen.:sinifsinif:
Bende boş dururmuyum bok yesin oğlun dedim yüzüne karşı kötükedihüso :roflol:
Oğluşu yiyecek biz bakacaz haaaa varmı öyle bişey :içelim:
Artık diyemiyo bunu bana hehehehehe zemuszemus

X