Kaynvalidem oluma Sahur da "Erite yap, yesin tok tutar" dedi

Hem sİzİn bİlmedıgın daha Çok Şey var

Söylede bilelim ozaman. ne fesat ,ne biçim bi gelinsin sen yaakaydirigubbakcemile

Sen Allah bilir yaptığın erişteye zehir katar "bak anne sensiz boğazımdan geçmedi, bir tabakta sana getirdim" dersin, hain kadın:eek:lmaz:

sositosositosositososito

:roflol: ay hiç güleceğim yoktu bu ne ya kaynanadan inciler yine benimkide ne zaman gitsek yaptıgı her yemek için bunu benden iyi yapanı hiç görmedim der
artık esim bile sinir olmaya basladı bu sene ben gördüm anne demeye basladı

sende deseydin gel anne sen yap ben belki bilemem ac kalır oğlun :1rolleyes:

Ben olsam ''tabi anneciğim yapıyım , bende yiyebilir miyim ? sengözlerimebaksanab '' derdim.Anlardı birdahakine kızım erişte yiyin sahurda , tok tutar demesinin grektiğini .:teytey:

Böyle durumlarda inceden laf sokmak lazım ki anlasın. Oğlum şunuda ye, oğlum bunuda ye, bakıyoruz bize bişe diyen yok, yok anne ben yemem sağol derim bende.sositososito

canım kaynanan o ne derse o eşine yap o yesin kaynanan sende ye dememiş bence yememelisin kaydirigubbakcemile3

canım kaynanan o ne derse o eşine yap o yesin kaynanan sende ye dememiş bence yememelisin kaydirigubbakcemile3

YALVARSADA YEMEM ZATEN BU SATTEN SONRA GELSIN AYAKLRIMA KAPANSIN BEN ETTIM KIIZM SEN ETME DESIN OYLE ANCA:dilcikar:

ayy çok güldüm.benim müstakbel kayınvalidem de bi keresinde biz oda da duruyoruz o mutfaktan bağırıyor"oğluum yemek hazır gelde de"bana da .ok yemek düşüyooo o durumda tabii:)))çok sinir olmuştum şaka biyana.

Hay Allah iyiliğini versin bumuyani. OFT'den ölesine bakarken konu başlığını gördüm yok artık nasıl yani diye girdim. Geyikteymiş :)))). Ama valla burda okuduklarımdan sonra ciddi ciddi gerçekten konu açıldığına inandım. Sazanım ben sazaannn. Ama bak sen yanlış düşünüyon. Kaynanan seni düşünüyor. Oğlum güçten çaptan düşmesin, gücü kuvveti yerinde kalsın. Bir ay boyunca malum şeylerden eksik kalma diye demiştir.. Şimdi yazık kocana yedirsen çıldır çıldır çorbayı sahurda akşama o adamdan hayır gelir mi? Azıcık pek yedir ki akşama gözü ışıldasın.

tabi annesidir.çocuğunu tanıyor.neyle doyup neyle doymuyacağını bilir.yemeği yapan sen olduğun için öle demiştir.bence sinirlenmene gerek yok.benim kaynvalidemde oğlum şunu sever bunu sever der.sinirlenmek yerine benim aklıma fikirler getiriyo.bak ne güzel yapması kolay bişey demiş ya yaprak dolması yap onunla doyar deseydi.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hay allah iyiliğini versin bumuyani. Oft'den ölesine bakarken konu başlığını gördüm yok artık nasıl yani diye girdim. Geyikteymiş :)))). Ama valla burda okuduklarımdan sonra ciddi ciddi gerçekten konu açıldığına inandım. Sazanım ben sazaannn. Ama bak sen yanlış düşünüyon. Kaynanan seni düşünüyor. Oğlum güçten çaptan düşmesin, gücü kuvveti yerinde kalsın. Bir ay boyunca malum şeylerden eksik kalma diye demiştir.. şimdi yazık kocana yedirsen çıldır çıldır çorbayı sahurda akşama o adamdan hayır gelir mi? Azıcık pek yedir ki akşama gözü ışıldasın.

dimi yaabak bu bakıma dusunmemıiştm kız kaynAna değilmi yesın yeısnde gelının tepesındne kalkamasın gelıne nefes bıle aldırmasın demiştir oglu için yıne bana eziyet anacım

hay allah iyiliğini versin bumuyani. Oft'den ölesine bakarken konu başlığını gördüm yok artık nasıl yani diye girdim. Geyikteymiş :)))). Ama valla burda okuduklarımdan sonra ciddi ciddi gerçekten konu açıldığına inandım. Sazanım ben sazaannn. Ama bak sen yanlış düşünüyon. Kaynanan seni düşünüyor. Oğlum güçten çaptan düşmesin, gücü kuvveti yerinde kalsın. Bir ay boyunca malum şeylerden eksik kalma diye demiştir.. şimdi yazık kocana yedirsen çıldır çıldır çorbayı sahurda akşama o adamdan hayır gelir mi? Azıcık pek yedir ki akşama gözü ışıldasın.

ee anacım son gunlerde okadr çok okudukkı bu eşi ve ailesıyle ilğili konuları bende özendım düşündüm düşündüm bışey bulamdım konu aççek bu olay oldu bugu bend eklım dedim işte
eklıyeyımde kkda popılerıtem artsın herkes benı konuşssun dedım anacım kötu mu etmışim yahuuu

vay beee kaynanaya bak bu kadar da cadı olunmaz ki canım -tatlicadiarzu-

acaba sana sen oğluma bakamıyorsun aç mı bırakıyorsun demek istedi :smiley-cool:

vay beee kaynanaya bak bu kadar da cadı olunmaz ki canım -tatlicadiarzu-

acaba sana sen oğluma bakamıyorsun aç mı bırakıyorsun demek istedi :smiley-cool:

kesın öyle demk istedı nekaa becerıksızsizn sne bı sahur softası bıle hazırlayamazssın dmek istedı kesin yanııı

bende kaynanana kırıldım şimdi :dilcikar:
insan derki bir tabakta nilüfere yolla :roflol::roflol::roflol:

bizdede var erişte acaba bendemi yapsam erişte belki acıkmam yoksa yumurtamı daha çok tok tutar hangisi CADIARZU

yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun vatana arkadaşım
ne patavatsız kaynanan varmış ya
hiç öyle şeyler söylenilir mi ne ayıppppppppppp
töbe töbe

vaşşşş öylemi demiş ..kaydirigubbakcemile3
kaynanadır ne dediyse doğrudur...:)))

X