- Konu Sahibi kardelenn35
kızlar benm eşim 2 abisiylebirlikte babasına ait olan işyerinde çalışıolar babası tatilde genlede ama yine de işin başında o var hep bana sorlsn bişiler yapılırken havasında .. biz bugun tatile gidiorz ve dün eşim ağladı resmen bir sürü şey solemiş gidicez die muhabbete bakarmsnz ya ve eşim 4 ay sonra askere gidecek bir insanın düşünmesi gerek oğlm askere gideceksin çıkın tatil yapın ama nerde bencil insan ne olacak çocklarını üzmekten zevk alıo sanrım hep onun dediği olsn onun bize hazrladğı gibi yaşayalm hep bunları istio ..
benm eşim selçuk ünv. 2yıllık bilgisayar programclığı mezunu yani bilgisayar teknikeri ve aynı zamnda AÖF 4 yıllık iktisat mezunu bugn diplomasını da alacağz kısmetse başka bir yerde çalışsn istiorm sizce iyi bir iş bulabilir mi bu iki dipllamayla bir de sanrm başka yerde çalşması bizim için en hayrlısı ben kimsenin hayatmıza karşmasını istemiorm .
siz olsanız napardnz kızlar :uhm:
benm eşim selçuk ünv. 2yıllık bilgisayar programclığı mezunu yani bilgisayar teknikeri ve aynı zamnda AÖF 4 yıllık iktisat mezunu bugn diplomasını da alacağz kısmetse başka bir yerde çalışsn istiorm sizce iyi bir iş bulabilir mi bu iki dipllamayla bir de sanrm başka yerde çalşması bizim için en hayrlısı ben kimsenin hayatmıza karşmasını istemiorm .
siz olsanız napardnz kızlar :uhm: