ne yaptınız acaba kayınvalide bunu söylerken eşinizde dinlerken cümleleri bitince bi düşüneyim mi dediniz
sorulacak şey mi bu
eşinde çok büyük bi hata yapmış böyle bi durum nasıl saklanır
dünkü konunda da yazmıştım bekle diye ama eşinin düşünceleri çok farklıymış
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Ne olur bana bir akıl verin
2 yıllık evliyim ve dün eşimin 14 yaşında geçirdiği bir kaza nedeniyle asla çocugunun olmayacağını öğrendim.
Bugüne kadar ben hep çocuk isteyen o ise çeşitli bahanelerle erteleyen taraftı.
Ama herşey su yüzüne çıktı
Dün eşimle ciddi anlamda çocuk sahibi olma isteğimi başbaşa konuşacağımızı zannederken kapı çaldı ve kayınvalidem geldi.
Şaşırdım ama bozuntuya da vermedim.:44:
Meğer konudan haberdarmış. Ve başladı anlatmaya
Eşim 3 kardeş ve eşim 3 kardeşin en küçüğü.
Ortanca abi evli ve 2 çocugu var.
Büyük abi bekar.
Benim ise derdim büyük.
Dün eşimin çocugunun olmayacağını öğrenmem yetmezmiş gibi birde kayınvalidemin teklifiyle altüst oldum. :44:
Bana Eylül ayı için Kıbrısta organizasyonun yapıldığını ve ben istersem büyük abi'den alınacak spermlerin bana nakledileceğini söyledi.
:44::44::44: ne düşüneceğimi bilemiyorum.
baştan çok kızdım ama bugün daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum
ne olur bana fikir verin
anne olmayı istemen çok güzel de biraz da mantıklı olmak lazımBenim içinde olduğum durumu anlamak için benim gibi hissetmeniz gerekiyor sanırım
Ben eşimi çok seviyorum ve anne olmak için resmen deliriyorum. Evet eşimden çocuk sahibi dünya da en çok istediğim şey ama olmuyor işte olmayacakta
onun neden böyle davrandığını anlayabiliyorum beni çok seviyor kaybetmekten korkutugu için söyleyemedi evlenmeden önce. diğer olayı evet hiçbir erkek kolay kabul edemez fakat benim ne denli büyük istediğimi bildiği için ve elinden birşey gelmediği için.
Eşimin beni çok sevdiğine eminim.
evlat edinmek evet buda mantıklı ama ben daha 24 yaşındayım ..
anlatılamaz ...
anlatılamıyor
Benim içinde olduğum durumu anlamak için benim gibi hissetmeniz gerekiyor sanırım
Ben eşimi çok seviyorum ve anne olmak için resmen deliriyorum. Evet eşimden çocuk sahibi dünya da en çok istediğim şey ama olmuyor işte olmayacakta
onun neden böyle davrandığını anlayabiliyorum beni çok seviyor kaybetmekten korkutugu için söyleyemedi evlenmeden önce. diğer olayı evet hiçbir erkek kolay kabul edemez fakat benim ne denli büyük istediğimi bildiği için ve elinden birşey gelmediği için.
anlatılamaz ...
anlatılamıyor
anne olmayı istemen çok güzel de biraz da mantıklı olmak lazım
anne olmayı istemen her yolun mübah olduğu anlamına gelmez
ya senin çocuğun olmasaydı eşin senin kız kardeşinle çocuk yapmaya karar verseydi nasıl düşünürdün
Allah ne verirse hayırlısını versin
ayrıca kayınvalidenin genişliği hayrete düşürdü beni
keşke şaka olsa.
eşim öncesinde benden gizli çok defa gitmiş ve olmayacağı kesinmiş. ne düşüneceğim bilemiyorum
eşim hiç fikrini belirtmedi ama kayınvalidem evlatlık olsa daha mı iyi olur sanıyorsun yine bizim canımız bizim kanımız olacak diyor
[ı]geçmiş olsun ama düşünceler çok enteresan..
Bizim kanımız ,canımız derken...?
Aklıma berdel geldi..kimin başına ne geleceği belli olmaz elbet ama alternatif olsun
diye de böyle bir çözümle karşınıza çıkmaları...burada önemli olan sizin anne olmanız değilde
ailenin kendi canı kanından bir çocuk sahibi olması sanki..çocuk büyüdüğünde nasıl bir açıklama
getirecekler? Bence hemen bir karar vermek için çok hassas bir konu..[/ı]
Benim içinde olduğum durumu anlamak için benim gibi hissetmeniz gerekiyor sanırım
anlatılamaz ...
anlatılamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?