Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

böle seylerı duydukca ben basıma gelenlere sasırmıyorum walla olaya ıyı tarafından bak en azından kesın yargıya varabılecegın somut ornekler var elınde 1.sı bole bır durumu evlenmeden once senınle paylasmadıgı ıcın evlılık muessesenız sarsılmıs sayılır 2.sı kayınvalden kaynınla ısbırlıgıne gırıp senı kullanmaya calısıolar buna sakın ızın verme 2.su yasın gencken bole bır aıleden ve bu aılenın yetıstırdıgı daha evlenmeden sana yalanlar soyleyen bır adamdan kendını kurtar canım ınan bana hayat karsına dogru ınsanı cıkaracakdır...burda ardan namusdan bahsedıp fevrı davranan kadınlardan bın kat daha ıyı durumdasın cogu boynuzlanıp farkında olmadan ahkam kesıo mantıklı dusun ve bu durumda lutfen yalnız kalma aılenden destek al

hadi yaptın diyelim yarın öbr gun nasıl davrancaksın
cocuğun buyudugunde baba mı dicek amcamı
kadın torunu olsunda nasıl olsun derdıne dusmus bellı

yaa ben şok oldum sen gayet ciddisin bu konuşma yapılırken eşin nerdeydi
peki sen ne düşünüosun eşin gurur yapmazmı??

ya hakikaten ohaaaaaaaaaaaaa.......

bence seni boşasınlar abiyle evlendirsinler böylece masraftan da kurtulurlar herşey doğal yoldan olur...

töbe töbe yaaa....

kaynanan çığır atlamış maşallah...
eşin ses etmiyor senin kafan karışık çünkü eşin babalığı tadamayacak ama sen anneliği yaşamak istiyorsun ,
kaynın da durum ne eşi bilecekmi eğer olaki okey dedin kaynınla ve eşiyle görüşmelerinizde durum ne olacak ...
ve ben daha neler duyacağım...

Sokkkkkk

Bu k.validelerin daha ne tekliflerini duyucaz gercekten cok merak ediyorum.

Resmen, organik olarak midem bulandi hakikaten pessss diyorum.

Demek esinizin cocuk istememe sorunu baskaymis ki sizden saklamasi da hic samimi degil maalesef.

Nasil bir aile bilemiyorum ama siz de sanki biraz sicak bakiyorsunuz gibi geldi bana.

inan pes diorumm ama ne sana ne kayınvalidene buna izin veren eşinee....

ne yaptınız acaba kayınvalide bunu söylerken eşinizde dinlerken cümleleri bitince bi düşüneyim mi dediniz

sorulacak şey mi bu

eşinde çok büyük bi hata yapmış böyle bi durum nasıl saklanır

dünkü konunda da yazmıştım bekle diye ama eşinin düşünceleri çok farklıymış

bence böyle yalanlarla bu güne getiren kocayı boşayın daha iyi....böyle yalancı bir kocayla daha ne zamana kadar evliliği yürütmeyi düşünüyorsunuz..acaba tersi olsaydı seni bir saniyede kapının önüne koyarlardı....kocanın yalanını affetme...sende kesin daha yaşın küçüktür...daha dürüst kişilerle karşılaşacağına eminim....yok evlatlık almak mış...sakın haaa....bir an önce bu sahtekar aileden kurtulmaya çalış.....

Hangi diziden alıntı bu Deniz Yıldızı mı? Kayınvalideniz de maşallah tam teczihat geziyor ortada, randevular hastaneler spermler....

Hatanın en büyüğü k.validede nasıl böyle bir teklifle gelirki hiç mi utanmadı acaba onun derdi sizin çocuk istemeniz değil bence,diğer oğlundan torun sahibi olmak..

Ahlaksızlık diz boyu olmuş artık,sizin yerinizde ben olsam arkama bile dönüp bakmadan bu aileyle ilişkimi keserdim..

ben olsam asla kabul etmem isterse kardeşimin ablamın çocuğunu taşımayı teklif etsinler asla kabul etmem. kendi çocuğum olmasa kimseye de taşıttırmazdım. hem okadar sıkıntı çekeceksin hem vücudun bozulacak kilo alacaksın. bütün bunlara insan sırf kendi çocuğu için katlanır.

çok kötü bir durum ya ne bu ne hale gelmişiz. Evlatlık edinmek çok çok daha mantıklı. en azından anasını babasını bilmez o da sizi ana baba bilir. geçinir gidersiniz. aksi halde kaynınızın yüzüne nasıl bakacaksınız. o sizin çocuğunuzun babası olacak her halukarda. iki kardeş nasıl birbirinin yüzüne bakacak. Allah Allah. o adam sonradan çocuk benim deyip sorumluluk almak istemeyecek mi. kaynınızın karısı nasıl kabul ediyor. Kaldırılamayacak kadar ağır bir durum

Bu nasıl bir saçmalıktır! Ailenle konuşmalısın her bünye böylesi bir durumu kaldıramaz.Duygularını bir kenara bırakıp ciddi anlamda mantıklı düşünmelisin.Ben olsam böyle bir şeyle benim karşıma geçmeye cesaret eden herkeze haddini bildirir eşimide gerçekten seviyorsam oda beni seviyorsa karşıma çekip bu durumdan dolayı ne kadar üzüldüğümü kırıldığımı ve bunlara izin verdiği için onunda gözümde küçüldüğünü dile getirir ve birdaha bu tarz dengesiz insanlarla beni muhatap etmeyeceğine kendisinide toplayacağına dair konuşur çözüm olarakda kimsesi olmayan bir bebek yada küçük bir çocuk evlat edinebiliriz derdim.Tabi bu benim. sana en doğru yolu mantığın gösterir duyguların değil.

bunlar ana oğul en başından biliyorlardı herşeyi
evlenmeden önce deselerdi ya
başınızı yakmışlar resmen
insanların aklı nelere çalışıyor hey Allahım
bu sperm transferi denen olay zinanın masum halimi
ha ilişki ile hamile kalmışsın ha transferle
bunu kaynvalidenin teklif etmesi ise ayrı bir olay
şuda var ki kayınvalideniz kaynınızla bu konnuyu kafada halletmiş
iş sizin kabul etmenize kalmış
bu teklife sessiz kalan bir eş
at çöpe gitsin!!!!!!

arkadaşım sen neyi düşündüğünün farkındamısın bizimde çocugumuz olmuyor bende rezerv azlıgı var Doktorumuz bize ilk donör önerdiğinde dünyamız yıkıldı bir başkası ve eşimin çocugu olacak diye ve eşimde asla kabul etmedi olacaksa ikimizin olsun olmayacaksa evlatlık alalım dedi.
Bencede hiç düşünme ve kendine bile sorma bu soruyu ...
çok kötü bişey bu , aman allahım sen aynı durumda olsaydın ve onlara söylemeseydin demekki seni boşayacaklardı,
eşinide anlayamadım nasıl sessiz kalır, acaba sizmi çok fazla çocuk baskısı yapıyorsunuzda ikilemde kalıyor.
hadi onuda geçtim , iyiki teklif etmişler ya haberiniz olmadan sizi götürüp tüp yapıyoruz deyip bilmeden kaynınız sperm verseydi Olmazmı olur bu aileden buda beklenir.
çok şaşırdım

kesinlikle kabul etmemelisin,bu çok ağır üstünden gelmesi zor bi durum,
annelik hevesiyle yanlış adım atma sakın,evlatlık edinmen çok daha hayırlı inan,
eşine kızıyorsundur mutlaka bu durumu seninle daha önce paylaşmadığı için kızmakta haklısın da,
ama şu an onun durumunu bi düşün,kendisini nasıl hiseettiğini,bence eşin için çok daha zordur bu karar,ve senin anne olmanı engellememmk için kabul etmiştir ( birde anne baskısı var tabii )
canım eşinle otur konuş ( eğer eşini gerçekten seviyorsan,ve güzel bi evliliğin varsa,yoksa zaten boşan )
çocuğumun babası sen olmayacaksan ben çocuk istemiyorum de,evlatlık almaya ikna et,hem sevaba girmiş olursunuz,
hemde o büyük yükün altına girmemiş olursun,
gerçekten eşin abisinden çocuk yapmak "yuhh" dedirtiyor insana
allah yardımcın olsun canım

Kayınvalideniz Kıbrıs'ı filan düşünmüş önce de sonradan gelip ne gerek var o kadar masrafa o zaman bunu düşünen zihniyet doğal yoldan da yapabilirsiniz derse bu çocuğu hala böyle sakin kalıp burda gelip konu açabilecek misiniz? Bunu sormanız düşünmeniz bile çok enteresan yukardaki bir arkadaş katılıyorum durumun veheametini kavrayamamışsınız gibi sanki burda bu fikri destekleyenler olsa kabul etmeye hazırmışsınız gibi. :26:

bu durumu ileride çocuğa nasıl anlatacaksınız eşinizi mi babası bilecek kaynınızı mı, kaynınız bekarmış peki o evlendiği zaman eşi bundan rahatsızlık duymayacak mı bilmediği zaman da hakka girmeyecek mi? ha kaynınızla cinsl ilişki yaşamışsınız ha sprmini almışsınız bence hiçbir farkı yok eşiniz o çocuğu her gördüğünde kardeşinden olduğu aklına gelmeyecek mi tarzında sorular geliyor aklıma bence kendini kullandırma evlatlık al en güzeli anne baba sevgisine muhtaç o kadar çocuk var ki (tabi anne olmak her kadın ister ama bazen şartlar elvermz ) bunlar da olmuyorsa boşanmak bile daha mantıklı bir yol benim fikrim tabi bunlar hayat senin sonuçta, bazı durumları yaşamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…