Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

çok heyecanlı yerde bitti

acaba haftaya ne olacak ? kaynının çocuğunu doğurmayı kabul edecek mi ? eşi suskunluğunu bozacak mı ? konu sahibi kıvırmayı nerden öğrendiğini açıklayacak mı ? binlerce dansöz olacak mı ?

bence böyle bir olay var sirf buradaki tepkilerden dolayi isi sakaya vurdu..

hadi senaryo diyelim insan hic esini,kaynini ve kendini katar mi..

bir arkadasim deseydin bari :)

ama simdi cok güzel kiviriyorsun cok güzell

bu yaptığınız ceza sebebidir
üstelik insanların vaktini çaldınız kandırdınız
eğer öyle bi dizi varsa ki tutmaz zerre de iş yapmaz
3. sınıf kanallarda belli bi embesil kitle bulabilirseniz ona da şükredin
ayrıca sizin senaryonuzu alacak şirketin yayınlayacak kanalın aklına şaşayım
daha sadet ve saadeti ayıramayan bi insan ancak bu kadar saçmalayabilirdi

Son düzenleme:
kendi adıma konuşuyorum. sevgili senarist hanım zaten hamileyim ve hamileliğin getirdiği aşırı bir hassasiyet var zaten yapım hassastır bir de hamilelikte hormonlar tavan yapınca tepkilerim de o derece kendim için ya da çevrem için yıkıcı oluyor, bunun yanında dünya görüşüm de toplumcu olduğundan daha da hassaslaşıyor ve etkileniyorum pek kıymetli yaratıcı senarist arkadaş.

canımı çok fena sıktın, midemi fazla bulandırdın ve bir arkadaşın dediği gibi bu dizi eğer hayata geçer de herhangi bir kanalda yayınlanırsa ilk işim şikayet etmek olacak. bu arada yalan dünya dizisindeki ' fırat' ın yazgısı ' dizisi bile daha mantıklı daha manalıdır senin bu senaryondan tamam mı puccacığım ?

bence gelin kabul edecek mide denen bişey yok çünkü çocuk olsun da isterde kaynından olsun hiç önemli değil

inşallah gerçekten başına gelir böyle bu olay hemde kaynınla ilişki yaşayarak

Neyi kanitlamaya calisiyorsun anlamadim?
Kendini cok akilli mi saniyorsun?
Hem yalanlar uydurup gelip konu aciyorsun yardim istiyorsun hem de sonra mucit edasiyla avuclarini ovuyorsun, karsimiza gecmis ukalalik yapiyorsun
Yemisim senin senaristligini.
Once insan ol, saygili ol

bence böyle bir olay var sirf buradaki tepkilerden dolayi isi sakaya vurdu..

hadi senaryo diyelim insan hic esini,kaynini ve kendini katar mi..

bir arkadasim deseydin bari :)

ama simdi cok güzel kiviriyorsun cok güzell

senaryo olayını da biz yedik değil mi

herhalde mutlu sonla bitecek onun tüyosunu veriyor hanım kızımız

bence kaynı buna tecavüz edecek, kaynından bir kız çocuk doğuracak adınıda saadet koyacak:)))

yada kocası bunalıma girecek bunu aldatacak, aldattığı kadının adı saadet olacak:)))

vah vahhhhhh araştırma geri tepecek gördün mü

KK nın çevresi geniş.izlenmemesi içiğn hepimiz elimizden geleni yapacağız

yok arkadaşım yaa ne senaryosu 24 yaşında bir boşbeleş işte. canı sıklımış büyük ihtimalle ..önceki konularına bakın görün senaryo yazacak beceri nerde bu garibanda..milletin vakti çok klavye bedava ....

flash tv' ye götürsen flash tv bile tenezzül etmez yayınlamaya

bence kaynı buna tecavüz edecek, kaynından bir kız çocuk doğuracak adınıda saadet koyacak:)))

yada kocası bunalıma girecek bunu aldatacak, aldattığı kadının adı saadet olacak:)))

valla akşam akşam iyi eglendirdiniz beni heeee:))))

hiç keyfim yoktu iyi geldi...

hahaha ilki daha mantıklı oğlan olursa da kocasının adını koysun sonra eşinden boşansın kaynıyla evlensin

arkadaş ceza aldı mı
yok kendisi suanda burda
bi soru sordum cevap vermedi de....

Arkadaşlar bence konu yalan değil ama o kdr üzüldüki böyle çevirmeye çalıştı..

neyse biz ona sevgilerimizi iletelim değl mi onun derdi ztn fazlasıyla kendine yetiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…