Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

bilinmeyen birinin spermlerin den çocuk doğurmaksa eşinin kardeşinin spermleriyle çocuk sahibi olmak da iyidir ben böyle düşünüyorum kayınveliden dogruyu demiş

bilinmeyen birinin spermlerin den çocuk doğurmaksa eşinin kardeşinin spermleriyle çocuk sahibi olmak da iyidir ben böyle düşünüyorum kayınveliden dogruyu demiş

yaniii

bu bir düşüncedir

bu bir seçimdir...

herkes istediğini düşünmekte ve seçmekte özgürdür

ama bu bir senaryoydu...

ayrıca gerçek pucca mısın diyen arkadaş puccayım işte

bnmde ıcım kalktı esımın kardesının seyini dusununce

ama profil resminde Marilyn Monroe yu kullansaydın tam olcaktı heee

bu dizi nerde yayınlanırsa diziyi de kanalı da şikayet edeceğime emin olabilirsin cicim.
alın cezaları da oturun aşağı.
bu bizden sana hedaaaye olsun.

kayın valideni dinlemelisin hiç bir sakıncası yokki sana cisellik yaşa çocuk yap demiyor spermlerinin nakledilmesinden bahsediyor

çok ama çok üzgünüm canım senin senaryon tutmaz çünkü bu kadar iğrenç konulu bir filmi kimse izlemez vede sen bunu 2012 yılına göre vede vanlı bir aile gibi yazdıysan hemen sil bu zamanda bir insan anne olmak için kaynının spermini kullanmaz gerizekalı olması gerekli baskada bişey demiyorum sana vede eğer gerçekten senaryoysa etrafımdaki kimse asla izlemeyecek

yaniii

bu bir düşüncedir

bu bir seçimdir...

herkes istediğini düşünmekte ve seçmekte özgürdür

ama bu bir senaryoydu...

ayrıca gerçek pucca mısın diyen arkadaş puccayım işte

sen gerçek puccaysan ben de gerçek lilithm kaynından çocuk yapmaya falan da kalkma rüyalarına girerim böööööööööööööööööö

kaynın kovalasın seni emiii...
yarın yeni ve daha yaratıcı senaryolarını bekliyoz ,canımız sıkılıyor ihmal etme bizi:)))

Aman ne kadar komiksiiiin anlatamam.. İnsanları aptal yerine koymada ve vakitlerini çalmada üstünüze yok.. Burada insanların duygularıyla oynamaya da hakkınız yok..
Evet herkes şaka olmasını istedi, şok oldu millet.. Ama sizin bunu lastik gibi uzatmanızdan herkes gerçek zannetti. Utanmadan af diliyorsunuz birde..

Reyting ölçmenin bin bir türlü yolu var, bunu insanların duygularıyla oyanarak yapmanız etik mi?

Biri çıkar tezim için araştırma yaptım der, biri çıkar potansiyel ölçtüm der, biri çıkar eğlence için yaptım der, biri çıkar reyting ölçtüm der.. Nedir bu KK nın sizden çektiği be..

Bu mudur yani??????
reyting olcumleri icin yapilmismis.Bence bu KK ya her onune gelen uye olmamali.Milleti salak yerine koyup.,duygularini suistimal ediyorlar..

ahh garibimm

kendi konularından bi senaryo yazsaydın ya

sevgiliyken birşeyler yaşayıp sonra eczae eczane ertesi gün hapı arayan vanlı bi ailenin çocuğu olarak hamile kalıp erkek abileri tarafından aranan bi kız misal daha fazla tutar

bu pek işe yaramaz çünkü sadece sperm kullanıyor ha başka şeyler de kullanılırsa tutabilir belki

Eeeeeee iyi de böyle bir dizi zaten vardı!

Adı: Bebegim'di.

Hatırlayanlar vardır belki

Daha yaratıcı olun please!!!

Edit: Bir de ne tesadüftür ki, oradaki bayan da Kıbrıs'a gidiyordu.

Son düzenleme:

İnsanları kandırmayı biliyorsunuz ama ''Sadet'' ile ''Saadet'' arasındaki farkı bilmiyorsunuz. :90::90:

vah vahhhhhh araştırma geri tepecek gördün mü

KK nın çevresi geniş.izlenmemesi içiğn hepimiz elimizden geleni yapacağız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…